Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!



ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ 





Γράφει ο Χαράλαμπος Τσιτσιμπίκος

Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική. Ο Μέγας Αλέξανδρος σπούδασε σε ελληνικό σχολείο και διδάχθηκε την ελληνική γλώσσα, από τον μέγιστο φιλόσοφο και δάσκαλο, Αριστοτέλη, μέχρι την ηλικία των δεκαεπτά (17) ετών, είτε μεταβαίνων στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αριστοτέλη, τα Στάγειρα, είτε ερχόμενος ο ίδιος στην περιοχή καταγωγής του, Πέλλα. 

Σήμερα, στο μακρινό Θιβέτ υπάρχει μια οικιστική περιοχή οποία κατοικείται από κατοίκους που ομιλούν την ελληνική γλώσσα. Ομοίως και στο σημερινό Αφγανιστάν υπάρχουν οικισμοί – κάτοικοι ομιλούντες την ελληνική γλώσσα. 

Πόθεν λοιπόν, πως και πότε προέκυψε η λεγόμενη μακεδονική γλώσσα, την οποία προωθούν οι Σκοπιανοί και αποδέχεται ανιστόρητα η Ελλάδα! 

Μάλιστα ορισμένοι νεοέλληνες, ωραιοποιούν την όλη ξενοκινούμενη προσπάθεια των ξενοκίνητων διοικούντων την Ελλάδα μας, ονομάζοντας την προσπάθεια τους “έντιμο    συμβιβασμό…”. 

Όμως αυτό που επιχειρούν σήμερα οι διοικούντες την Ελλαδίτσα μας απέχει από συμβιβασμό, αφού για την ύπαρξη θέματος οποιουδήποτε συμβιβασμού απαιτούνται οπωσδήποτε αξιώσεις ή απαιτήσεις ή επιχειρήματα από δύο ή περισσότερες πλευρές. 

Από που λοιπόν οι Σκοπιανοί αντλούν και προβάλλουν επιχειρήματα, περί Μακεδονικής χωροταξικής καταγωγής ή Μακεδονικής γλώσσας όταν το πρώτον άρχισαν να εγκαθίστανται στον σημερινό χώρο περί τον 6ο με 7ο μ.Χ. αιώνα; 

Τώρα αρχίζει νέος “Μακεδονικός αγώνας”.

 Ο “έντιμος συμβιβασμός δεν είναι παρά παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας. Και το όνομα της Μακεδονίας παραδίδεται όχι στους Σκοπιανούς, αυτοί είναι περισσότερο θύματα του «Μακεδονισμού» από εμάς του Έλληνες. 

Παραδίδεται σε αυτές τις δυνάμεις οι οποίες πάντα είχαν και έχουν στόχο την από–Ελληνικοποίηση της Μακεδονίας. Παραδίδεται στις δυνάμεις που είχαν, και έχουν, θέσει ως στόχο την αποσύνδεση της Μακεδονίας από τον κορμό του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας. 

Παραδίδεται στις εν λόγω δυνάμεις που προσπαθούν να υλοποιήσουν τον στόχο τους διαχρονικά με διάφορους τρόπους και δια διαφόρων «οχημάτων». 

Στην αρχή προσπάθησαν μέσω του (προωθούμενου δια της Βουλγαρίας) πανσλαβισμού και του βούλγαρο-μακεδονισμού των τσάρων της Ρωσίας. Απέτυχαν!!! Συνέχισαν μέσω του (προωθούμενου δια της ΤιτοϊκήςΓιουγκοσλαβίας) σλάβο-μακεδονισμού των κομμουνιστών. Απέτυχαν!!! 

Σήμερα προσπαθούν μέσω του (προωθούμενου δια των Σκοπίων) «μη-Ελληνικού-αρχαίο–μακεδονισμού» των δυτικό-καπιταλιστών. Θα αποτύχουν! 

Το εφεύρημα του «εντίμου συμβιβασμού» συνεργεί στο να παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας σε αυτούς και όχι στους σκοπιανούς. Και αποτέλεσμα της παράδοσης του ονόματος θα είναι το να από –Ελληνικοποιηθεί η Μακεδονία μας!

Απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους διατελέσαντες, κατά καιρούς Πρώην Πρωθυπουργούς, Πρώην Προέδρους Δημοκρατίας, Πρώην Προέδρους Ανωτάτων Δικαστηρίων ,Πρώην Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων των Κλάδων των Ε.Δ και του ΓΕΕΘΑ, την Ακαδημία των Αθηνών, τα Πνευματικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης , το Αφυπηρετήσαν Διπλωματικό Σώμα, την Σύνοδο της Ιεράς Εκκλησίας της Ελλάδος, και λοιπούς Αρμόδιους Φορείς
όπως λάβουν υπεύθυνη θέση στην παρούσα κρίσιμη εθνική θέση της Πατρίδας μας. 

 Επιπρόσθετα επειδή αυτή την περίοδο οι ψυχές των ηρώων του Μακεδονικού Αγώνα και των Βαλκανικών πολέμων υπερίπτανται υπεράνω των κεφαλών και μας καλούν όλους μας. 

Ιδιαίτερα την μοναδική, αξιόπιστη και ενήμερη Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών Θεσσαλονίκης, της οποίας μοναδικός και κύριος σκοπός είναι η ιστορική έρευνα και μελέτη παντός θέματος αφορώντος τον Μακεδονικό Λαό και την Μακεδονική Χώρα (άρθρο 2 του Καταστατικού της).

Οι ψυχές των ηρώων του Μακεδονικού Αγώνα, μας προτρέπουν στην άμεση αντιμετώπιση του εχθρού με την σύνταξη σχεδίασης  του νέου αρξαμένου Μακεδονικού αγώνα, χωρίς χρονοτριβή και στην άμεση σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης προς ενημέρωση-συζήτηση του φλέγοντος ζητήματος και λήψης αποφάσεως, για την προστασία της Μακεδονίας.

Υ.Γ: Ευχαριστώ τον αγαπητό μου φίλο για την επιμέλεια του κειμένου

Χαράλαμπος Τσιτσιμπίκος

Αντιστράτηγος ε.α –Επίτιμος Β’Υ/ΓΕΣ

Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ

Πρώην Μέλος του Δ.Σ της ΕΜΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου