Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗΝ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ


ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ!




Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Ενώ ο αποχριστιανισμός και ο αφελληνισμός της Ελληνικής Νεολαίας καλά κρατεί, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι ελάχιστες οι φωνές από την πλευρά των Αγίων Ιεραρχών μας, που εναντιώνονται σθεναρά, σε αυτόν το μεθοδευμένο και καλά σχεδιασμένο αποχριστιανισμό και αφελληνισμό των Νέων μας!!!


Μάλιστα σε ορισμένες Ιερές Μητροπόλεις, από τους οικείους Μητροπολίτες, σε απλούς Ιερείς, που είχαν την τόλμη και το θάρρος να υψώσουν τη φωνή τους, σε όλα αυτά που γίνονται σε βάρος της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας μας,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ να κηρύττουν το Θείο Λόγο, για να μη θιγούν οι Υψηλά ιστάμενοι,της Θρησκευτικής και Πολιτικής Ηγεσίας!!!

Το "ποτήρι της σιωπής",των περισσοτέρων εκ των Αγίων Ιεραρχών μας, ξεχείλισε το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο συνέβησαν δύο συγκλονιστικά γεγονότα :

1) Ενώ το Συμβούλιο Επικρατείας,πριν από μερικούς μήνες, έκρινε αντισυνταγματικά τα προγράμματα σπουδών που αναφέρονται στο μάθημα των Θρησκευτικών (τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο), τα επαίσχυντα βιβλία των Θρησκευτικών (που είναι η εφαρμογή των προγραμμάτων σπουδών,τα οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικά), συνεχίζουν να υπάρχουν στα Σχολεία!!!

Η αντίδραση, εκ μέρους του επικεφαλής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος κ.κ Ιερωνύμου και εκ μέρους των περισσοτέρων Ιεραρχών μας, σε μια τέτοια ανυπακοή της Άθεης Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, προς τη γενναία απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, υπήρξε ΧΛΙΑΡΗ έως και ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!!

Μόνο ελάχιστοι Ιεράρχες μας, που μετριώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, ύψωσαν το ανάστημα τους, μπροστά σε αυτή τη συνεχιζόμενη αντισυνταγματική παραβίαση,που στερεί από τους μαθητές μας, την καλλιέργεια της Ορθόδοξης συνείδησης τους!!!

2) Στο αγώνα του Ελληνικού λαού (με Συλλαλητήρια και άλλες εκδηλώσεις) για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, πάλι η Εκκλησία απούσα!!!.

 Εάν εξαιρέσουμε τους Μητροπολίτες της Μακεδονίας και ορισμένους Μητροπολίτες της υπόλοιπης Ελλάδας, όλοι οι άλλοι Άγιοι Αρχιερείς απόντες από τα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας και σε απόλυτη σιωπή!!!. 

Άραγε, όλους αυτούς τους Άγιους Αρχιερείς, δεν τους αγγίζει, η γενναία ρήση του Στρατηγού Μακρυγιάννη, ο οποίος είπε:
"Εάν μου πειράξουν τη Θρησκεία μου και την Πατρίδα μου, θα μιλήσω θα ενεργήσω και ό,τι θέλουν ας μου κάνουν!!! ";

Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός - Ερευνητής

1 σχόλιο:

  1. ΜΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ (ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ - ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ) ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΩΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ", ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΙΑ" ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...

    ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΟΥΔΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΑΟΙ.
    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ", ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ:
    "Οι κακοδοξίες της Αίρεσης του Παπισμού και η σχεδιαζόμενη παγκόσμια φυλακή του Αντιχρίστου."
    https://www.youtube.com/watch?v=Dcnvr_3Y230

    Ο Ίδιος ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, μας τόνισε οτι δεν μπορεί να αλλάξει το παραμικρό από το Νόμο Του, από το Λόγο Του, από τις Εντολές Του, επομένως όποιος τολμήσει να αλλάξει το παραμικρό, αυτός είναι και ονομάζεται ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και κατά συνέπεια δεν έχει καμία θέση στην ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, όπως ομολογούμε στο ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ:
    1. Θεωρεί κτιστή και όχι άκτιστη τη Θεία Χάρη και την ενέργεια του Θεού (Η μεγαλύτερη βλασφημία στην Αγία Τριάδα).
    2. Το φιλιόκβε (filioque), η αντίληψη δηλαδή οτι το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται "και εκ του Υιού" (filioque) και όχι μόνο εκ του Πατρός (αντίθετα με το Σύμβολο της Ορθοδόξου Πίστεώς μας).
    3. Το πρωτείο του πάπα (είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος του Χριστού πάνω στη γη).
    4. Το αλάθητο του πάπα (και όποιος φέρει αντίρρηση αναθεματίζεται).
    5. Η κατάργηση των πλείστων Ιερών Κανόνων της Εκκλησίας μας.
    6. Η άσπιλη σύλληψη της Θεοτόκου (προσβολή στη μοναδικότητα της γεννήσεως του Κυρίου μας, διότι μόνο ο Χριστός γεννήθηκε ασπίλως).
    7. Το παπικό κράτος (το Βατικανό είναι κοσμικό κράτος με στρατό, και οικονομία, συγχέοντας την πνευματική και την κοσμική βασιλεία).
    8. Το καθαρτήριο και οι αξιομισθίες των Αγίων (οι αμαρτίες των ψυχών εξαλείφονται με τις περισσεύουσες αξιομισθίες των Αγίων, κατά τη βούληση του πάπα).
    9. Το Βάπτισμα (γίνεται με ράντισμα και όχι με τριπλή κατάδυση)
    10. Το Χρίσμα στους παπικούς γίνεται μετά το 7ο έτος ηλικίας, οπότε τα παιδιά δεν μπορούν να κοινωνούν σε μικρές ηλικίες).
    11. ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: (Μόνο οι ιερουργούντες κληρικοί κοινωνούν και το Αίμα. Οι υπόλοιποι κοινωνούν, ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ενώ ο Χριστός μας είπε: "πίετε εξ αυτού ΠΑΝΤΕΣ". Τα νήπια επίσης δεν κοινωνούν. Ο καθαγιασμός ΔΕΝ γίνεται με την επίκληση του Αγίου Πνεύματος. Ο Άρτος ΔΕΝ είναι ένζυμος, αλλά άζυμος.
    12. Το σημείο του Σταυρού το κάνουν με την παλάμη ανοικτή και ανάποδα, από αριστερά προς δεξιά.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

    Και μόνο η βλασφημία στην Αγία Τριάδα είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος οτι πίσω από τον παπισμό κρύβεται ο διάβολος...!!!

    ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ (ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ).
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΓΑΠΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ.
    ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ.
    "Οικουμενισμός και συμπροσευχές με αιρετικούς" - ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=YqxaL3dvWoQ

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΕΥΣΕΒΕΙΣ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ. - ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ - Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ. Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ...!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ...ΦΤΑΙΜΕ ΔΙΟΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ...!!!
    «Ἐν τῇ ὑπομονῇ ὑμῶν κτήσασθε τάς ψυχάς ὑμῶν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή