Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ 
«ΘΕΡΜΑ»ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: «ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ»!

ΒΙΝΤΕΟ



Ο ψευτοαριστερός  πρωθυπουργός συναντήθηκε με νέους επιχειρηματίες στο Hellenic Centre, μια εκδήλωση που έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Έξω από τον χώρο παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι και κάποιοι Έλληνες κάτοικοι του Λονδίνου οι οποίοι αποδοκίμασαν τον Αλέξη Τσίπρα κατά την άφιξη και αποχώρηση του. 


Η Μητροπολιτική Αστυνομία βρίσκονταν εκεί από κοινού με την πρωθυπουργική ασφάλεια η οποία ήταν αυστηρή περιορίζοντας τον κόσμο σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Επίκεντρο των όσων συζητούσαν οι πολίτες έξω από το Hellenic Centre ήταν το Μακεδονικό.

Ακούστηκαν ξεκάθαρα να τον υποδέχονται με κραυγές «Ντροπή σου προδότη!», «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα». Κάπου πήρε το μάτι μας τον Βερέμη(;) (Λείπει ο Μάρτης;) ο οποίος τα άκουσε από τους Έλληνες του Λονδίνου, ενώ ένας άλλος πατριώτης αναρωτήθηκε:«Ο Ιούδας τουλάχιστον πήγε και κρεμάστηκε, ο Τσίπρας τί θα κάνει;».

Στο τέλος βλέπουμε την στημένη συνέντευξη όπου το παιδάκι με το κοστούμι χωρίς γραβάτα αλά Τσίπρα, λέει μπροστά στο φακό ότι :« Ήταν μια πάρα πολύ ζεστή συνάντηση, πολύ ανθρώπινος ο πρωθυπουργός».

 Προφανώς δεν αντελήφθη την σαυροειδή και συγκεκριμένα κροκοδείλια φύση του Τσίπρα, ενώ ο ίδιος μας λέει πως «ο πρωθυπουργός έδειξε ενδιαφέρον για την επιστροφή στην Ελλάδα των Ελλήνων του Λονδίνου»!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου