Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ο ΡΩΣΟΣ ΥΠΕΞ ΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ!


Ο ΛΑΒΡΟΦ « ΚΟΒΕΙ ΦΕΤΕΣ» ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ THΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ;





Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


Προς την διεθνή αλητεία , τους ξένους αλητάμπουρες που θέλουν να παίξουν στα ζάρια την Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας.
Ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ούτε με τα συμφέροντα των Ρώσων καιαπέχει από τα παιχνίδια των Αμερικάνων.
Είναι αναφανδόν με τα ΑΙΜΑΤΑ και τα ΜΑΡΤΥΡΙΑ της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας.

«Πάντα σας έλεγα ότι η επίλυση ( για το Σκοπιανό) πρέπει να γίνει χωρίς χρονοδιαγράμματα από έξω, και πρέπει να έχει υποστήριξη από τους δύο λαούς και να ανταποκρίνεται στα συμφέροντά τους. Ελπίζω η συμφωνία να είναι τέτοια», σημείωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ. 

Δηλ. ο έμπειρος Ρώσος ΥΠΕΞ είπε , ουσιαστικά σαν να ρωτάει τον Κοτζιά κατά την συνάντηση τους τα αυτονόητα για μια χώρα που θέλει να είναι Δημοκρατική.

- Είχατε την δημοκρατική βούληση - υποστήριξη του λαού σας ;

- Είχατε έξωθεν πιέσεις και χρονοδιαγράμματα ασφυκτικά που μάλλον δεν κάνουν καλό στην ελεύθερη δημοκρατική βούληση των πολιτών σας ;

- Αυτή η συμφωνία ανταποκρίνεται στα πραγματικά ιστορικά συμφέροντα του Λαού σας ;

Ο Κοτζιάς φαίνεται σαν να του απάντησε από το μυθιστόρημα « τα ανεμοδαρμένα ύψη »
« Λύσαμε ένα πρόβλημα που στην ουσία υπάρχει εδώ και 70 χρόνια. Είναι κομμάτι της κουλτούρας της περιοχής να τσακωνόμαστε για τα ονόματα. 

Με αυτή τη συμφωνία τελειώσαμε τα προβλήματα αλυτρωτισμού που υπήρχαν. Βρισκόμαστε σε διαδικασία επίλυσης των ζητημάτων που εκκρεμούν εδώ και δεκαετίες με την Αλβανία». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς από τη Μόσχα όπου είχε συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ» 

Αλλά ο Σεργκέι Λαβρόφ γνωρίζει καλά τι παίχτηκε, τι παίζει και τι πρόκειται να παιχτεί εις βάρος του Ελληνικού Λαού στο Θέμα της Μακεδονίας και στα άλλα που έρχονται και για αυτό φέρνει τον Έλληνα πολίτη στο επίκεντρο της ερώτησης του αυτής.

Για αυτό και ο Ρώσος ΥΠΕΞ καταλήγει :
«Ελπίζω η συμφωνία να είναι τέτοια»
- Γιατί αν δεν είναι τέτοια ( συμφέρουσα για τον Λαό σας ) τότε κακό του κεφαλιού σας, πιθανώς να υπονοούσε από μέσα του.

Όλοι αυτοί που τις τελευταίες ώρες στέλνουν συγχαρητήρια από την Δύση που γράφουν την δημοκρατική βούληση του Ελληνικού λαού;
Μήπως στο κάδο ανακύκλωσης του υπό αξιολόγηση Ελληνικού Χρέους;

Γιατί να μην χαίρονται οι ανιστόρητοι δυτικοί φίλοι μας ,που εκτός από τοκογλυφικά θηρία που μας έστειλαν στα κλουβιά των μνημονίων, έβγαλαν και απεχθή ιστορικά φαντάσματα στα Δυτ. Βαλκάνια;

«Ως «θρίαμβο της υπομονετικής διπλωματίας» χαρακτηρίζει το Ινστιτούτο Brookings της Ουάσινγκτον τη συμφωνία Αθηνών-Σκοπίων, επισημαίνοντας ότι βάζει τέλος στην διένεξη για το όνομα της πΓΔΜ, που παρέμενε ανοιχτή για πάνω από 25 χρόνια.

Σύμφωνα με την ανάλυση της Αμάντας Σλοτ, η οποία είχε διατελέσει βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, πρέπει να δοθούν εύσημα στην κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ για αυτό το αποτέλεσμα…

Μάλιστα σημειώνεται πως η συγκεκριμένη συμφωνία θα αναβαθμίσει τη διεθνή εικόνα του Έλληνα πρωθυπουργού παρουσιάζοντας τον ως έναν περιφερειακό ηγέτη που συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων.

Επίσης, η συμφωνία θα βοηθήσει στην αναχαίτιση της αυξανόμενης επιρροής τρίτων χωρών στα Δυτικά Βαλκάνια, όπως η Ρωσία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία.»

Μέσα σε αυτήν την ανάλυση φαίνεται και ο φόβος των ΗΠΑ να μην στραβώσει η συμφωνία εξ αιτίας της Ρωσίας

«Όμως υπενθυμίζεται πως ο δρόμος για την εφαρμογή της συμφωνίας θα είναι δύσκολος: γίνεται αναφορά στις εσωτερικές αντιδράσεις που έχουν πυροδοτήσει οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί που έγιναν από τις δύο πλευρές, ενώ απαριθμούνται και οι εσωτερικοί πολιτικοί συσχετισμοί που θα μπορούσαν να διαταράξουν την ομαλή πορεία για την επικύρωση της.

Μάλιστα εκφράζεται η ανησυχία πως η Ρωσία διεξάγει «πόλεμο παραπληροφόρησης» για να ενισχύσει τις δυνάμεις, που αντιτίθενται στη λύση στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικής για την αναχαίτιση της περαιτέρω επέκτασης του ΝΑΤΟ στην περιοχή των Βαλκανίων.»

Τελικά όλοι πάμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ για να ψάλλουμε το « ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ»!!!

Στην φιέστα θα παραβρεθούν…«στους υψηλούς προσκεκλημένους που θα παραστούν θα είναι φυσικά ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, η ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής Φεντερίκα Μογκερίνι αλλά και ο επίτροπος αρμόδιος για θέματα διεύρυνσης για την ΕΕ Γιοχάνες Χαν»


Ο κατάλογος των επισήμων προβλέπεται μακρύς , θα παρευρίσκονται Κρητικοί- Θεσσαλοί- Μωραίτες – Νησιώτες - Ρουμελιώτες και Μακεδόνες ντυμένοι με τις τοπικές φορεσιές και τα λάβαρα τους .

ΘΑ ΕΙΝΑΙ μαζί μας ο Παύλος Μελάς , ο μητροπολίτης Γερμανός Καραβαγγέλης, ο Ίωνας Δραγούμης , οι ψυχές των παππούδων και των γιαγιάδων μας προσμένουν εκεί στην Αγιοποτισμένη Μακεδονική ΓΗ.

Αν και η φιέστα θα γίνει Σάββατο με μια υποψία Κυριακή για να αποφύγουν τα μποτιλιαρίσματα της Οργής…οι καμπάνες της περιοχής θα κτυπούν πένθιμα σαν την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για να μας υπενθυμίζουν τον Ιούδα και την ΣΤΑΥΡΩΣΗ

Προς την διεθνή αλητεία , τους ξένους αλητάμπουρες που θέλουν να παίξουν στα ζάρια την Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας .
Ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ούτε με τα συμφέροντα των Ρώσων και απέχει από τα παιχνίδια των Αμερικάνων.

Είναι αναφανδόν με τα ΑΙΜΑΤΑ και τα ΜΑΡΤΥΡΙΑ της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς!!!

Στις ΠΡΕΣΠΕΣ ειρηνικά, η ΠΑΝΑΓΙΑ θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θέλει τα Ελληνόπουλα κοντά ΤΗΣ.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου