Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ


ΕΞΑΜΙΛΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΚΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ, Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Το έφεραν με μαεστρία το πράγμα. Τις επόμενες μέρες να ακούμε από τα ΜΜΕ για Σκοπιανό – Γεώτρηση τούρκων και επέκταση μιλίων. Όλα τα είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ για να μην μας πιάσουν στον ύπνο.


ΔΕΝ μπαίνουμε στην λογική των αντιπαροχών που θα παιχτεί τις επόμενες μέρες αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
« ευέλικτοι στην ονομασία , ευέλικτοι στην επέκταση, την στιγμή που κάποιοι μυστικά έδωσαν αντιπαροχή στον τούρκο εξ αιτίας του κουρδικού;»

Μετράμε μέρες και ανατριχιάζουμε. Η Προφητείες για τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ βιώνονται κυριολεκτικά.
Πριν τις τουρκικές εκλογές θα ακούσουμε από την τηλεόραση για τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και αυτό ακούμε σήμερα και κυριολεκτικά.

« Για επέκταση χωρικών υδάτων και ΑΟΖ μίλησε από τα Ψαρά ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος με τον θεόρατο κόκκινο όγκο- στόχο τουρκικό γεωτρύπανο έτοιμο να εισβάλλει στα Ελληνικά κυριαρχικά νερά» 

«Γέροντα, πώς θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο;» «Όταν», λέει, “θα ακούσεις την τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί”.

 Λέω: «Και ποια κράτη θα συμμετέχουν;» «Κοίταξε, μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα» ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ 

Οι τούρκοι σε κρίσιμη στιγμή ετοιμάζονται να πάρουν αντιπαροχές.
Μόνο σε ράτσες ηρώων και αγίων ( αχ ΕΛΛΑΔΑ) συμβαίνουν όλα τα δαιμονικά μαζί.
Μακεδονικό- Υφαλοκρηπίδα( ΑΙΓΑΙΟ- Κύπρος) τοκογλυφικό τσουνάμι μέτρων, προσφυγικό και τα υπόλοιπα προ των πυλών.


Απίστευτο και πολύ δαιμονικό, όλα μαζί σκάζουν τον Ιούνιο του 2018.

Να μην έχουμε παράπονο , μας τα είπαν ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ και γράφτηκαν κατ επανάληψη από ιστολόγια.
Από εμάς απομένει να μην λυγίσουμε και προδώσουμε, μη γένοιτο αδελφοί.
Πάμε στην επικαιρότητα των στιγμών που τρέχει με μαθηματική ακρίβεια στα ΕΞΑΜΙΛΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.


Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ετοιμάζεται


« Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπινάλι Γιλντιρίμ, εξέφρασε την έκπληξή του γιατί οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι ζητούν τη δημιουργία ενός κουρδικού κράτους, παρά το γεγονός ότι οι Κούρδοι έχουν ήδη τέτοιο – την Τουρκία, αναφέρει το πρακτορείο Anadolu.» Ιούνιος 5, 2018. 21:51


Το κόκκινο τουρκικό γεωτρύπανο για τα προεκλογικά καρναβάλια του σουλτάνου ετοιμάζεται.


Οι Τούρκοι «ζεσταίνουν» τις μηχανές: Ο «Πορθητής» προετοιμάζεται για διπλή γεώτρηση – Η Άγκυρα επιδιώκει θανατηφόρο γεωπολιτικό «ακρωτηριασμό» 



« Τουρκική υποθαλάσσια γεώτρηση μόλις 26 ν.μ. από το Καστελόριζο

Πλησίον του Καστελόριζου με ερώτημα για την ελληνική υφαλοκρηπίδα στέλνουν το πλωτό γεωτρύπανο «Πορθητής» οι Τούρκοι για έρευνες ξεκινώντας επίσημα την πρώτη φάση γεωτρήσεων όπως είχαν προαναγγείλει. 

Το πλωτό γεωτρύπανο βρίσκεται ήδη στην Αττάλεια μετά τον πλου που πραγματοποίησε στο ανατολικό Αιγαίο από την Κωνσταντινούπολη και τώρα η Άγκυρα ετοιμάζεται σε βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το γεωτρύπανο θα τρυπήσει σε δύο περιοχές μια ε των οποίων βρίσκεται σε απόσταση περίπου 26 ν.μ. ανατολικά από το Καστελόριζο στο στόχο που αποκαλούν «Φοινίκη 1» 

Ποιοι αστάθμητοι λόγοι επισπεύδουν δραματικές εξελίξεις;


« Τουρκία Εκλογές: Δημοσκόπηση δείχνει ότι ο Ερντογάν δεν κερδίζει από τον πρώτο γύρο.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν καταφέρνει να εξασφαλίσει από τον πρώτο γύρο την πλειοψηφία που χρειάζεται για να επικρατήσει στις προεδρικές εκλογές της 24ης Ιουνίου, αλλά αναμένεται να συγκεντρώσει την πλειοψηφία στον δεύτερο γύρο, δύο εβδομάδες αργότερα, κατέδειξε δημοσκόπηση του ινστιτούτου SONAR, που δημοσιεύτηκε σήμερα.» 


« Για επέκταση χωρικών υδάτων και ΑΟΖ μίλησε από τα Ψαρά ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος»

“Είμαστε σε μια στιγμή της ιστορίας του έθνους που η πατρίδα μας μεγαλώνει. Πολύ σύντομα θα «επεκταθούν» τα χωρικά μας ύδατα, με την αναγνώριση της ΑΟΖ, την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου και η πατρίδα μας θα περάσει σε μια καινούργια εποχή”, είπε μεταξύ άλλων σε ομιλία του στα Ψαρά ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.¨ 

Οι ΗΠΑ στέλνουν τελεσίγραφα να κλείσει εδώ και τώρα το Σκοπιανό ακόμη και μέσα στην βδομάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα.

« Με έκτακτη είδηση ο αλβανικός τύπος των Σκοπίων, επικαλούμενος βουλευτή της αντιπολίτευσης και πρώην Υπουργό εξωτερικών της χώρας προσδιορίζει την καταρχήν συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ στο ελληνικό κομμάτι της μικρής Πρέσπας την Πέμπτη ή την Παρασκευή παρουσία των δύο πρωθυπουργών.

Γκρούμπι: Διευθέτηση του ονοματολογικού τις επόμενες ημέρες

Θέμα ημερών είναι πλέον η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας για το θέμα του ονόματος, δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουνίου 2018 σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων και ο βουλευτής του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI, Αρτάν Γκρούμπι, ο οποίος θεωρείται ο στενότερος συνεργάτης του ηγέτη του κόμματος αυτού, Αλί Αχμέτι.»






Πριν τις τουρκικές εκλογές θα ακούσουμε από την τηλεόραση για τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. 

«Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός¨ σελ. 417 ¨

 Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. 

Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους… Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας¨

Αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας σήμερα ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994 


ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ όλα βρίσκονται ενώπιον μας.
Με μια σημαντική επισήμανση η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η Θράκη το ΑΙΓΑΙΟ και η Κυπριακή ΑΟΖ δεν δίνονται αντιπαροχή, είναι οικόπεδα του ΟΥΡΑΝΟΥ και αν πειραχτούν θα μακελλευθεί ο ντουνιάς.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου