Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ 
Το δημοψήφισμα.

Δημοψήφισμα γιά το αν θα δώσουμε το όνομα “Μακεδονία” (σκέτο, ή με καρυκεύματα) στη Φυρόμπουρδα, ΔΕΝ πρέπει να γίνει επ’ ουδενί. Αδιάφορο κι αν το προτείνει το οποιοδήποτε σοβαρό άτομο.

Γιατί;

Διότι πρώτον, δεν συζητάμε αυτονόητα πράγματα. (Τί να θέσουμε προς συζήτηση; Αν η Ελλάδα -καί οποιοδήποτε κομμάτι της- είναι η Ελλάδα; Γιά τρελλούς ψάχνετε; )

Δεύτερον, υφίστανται λόγοι αρχών: Το γελαδογλειμμένο έδειξε ήδη μία φορά πως τα δημοψηφίσματα τα γράφει εκεί που δεν πιάνει το μελάνι. Άρα, τώρα δεν είναι να το εμπιστεύεται κανείς λογικός άνθρωπος.

Επίσης, έδειξε καί κάτι άλλο, απείρως σοβαρώτερο – που δυστυχώς, δεν το πήρε κανείς χαμπάρι: ότι στην αστική δημοκρατία τύπου σημερινής Ελλάδας, δεν είναι μόνο οι νομικές πράξεις προερχόμενες από διαφόρους πονηρούς των στοών (πχ ο ΕΝΦΙΑ). Είναι καί οι παραλείψεις! 

Τα συνταγματικά καί νομικά κενά είναι τέτοια, που ΔΕΝ καλύπτονται – καί δεν γίνεται καμμία προσπάθεια ούτε κάν από τους προς τούτο αρμόδιους να καλυφθούν.

Μ’ άλλα λόγια, ο πολίτης είναι παντελώς ανίσχυρος μπροστά στα νομοθετικά σκατά, που μαγειρεύει καί του σερβίρει το διεθνές πλέγμα των συνωμοτών γκάνγκστερς.(Δες καί  πρόσφατη περίπτωση Ιταλίας.)

Ως παράδειγμα στα καθ’ ημάς, η ταύτιση υπηκοότητας καί ιθαγένειας υφίσταται από την εποχή των Βαυαρών. Ουδείς, δέ, νομοθέτης ή νομομαθής φρόντισε να τη διορθώσει. (Καί γεμίσαμε με «ιθαγένειες» τα λαθρόσκατα. Αντί γιά υπηκόοτητα – κι αυτή, υπό αυστηρότατες προϋποθέσεις.) 

Εκείνο, δέ, το περίφημο ακροτελεύτειο άρθρο του Συντάγματος αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της νομοθετικής μασωνομαλακίας!!! Διότι μας λέει ότι πρέπει μέχρι κι ο τελευταίος Έλληνας να γνωρίζει καί να κατανοεί νομικές έννοιες, που δεν τις ξέρουν ούτε οι ειδικοί!

 Κι αφού πλακωθεί στο διάβασμα νομικών εννοιών πχ ο καφετζής της Άνω Ραχούλας, καί διαπιστώσει ότι παραβιάζεται το Σύνταγμα, “έχει υποχρέωση”, λέει, να κατεβεί στη Βουλή με τη μαγκούρα, καί να τα σιάξει τα πράγματα – ου μήν να σιάξει καί την καμπούρα των επιόρκων βουλευτών καί υπουργών.

Σοβαρά; Μωρ’ τί μας λές;!!!

Η εν λόγωι σοβαροφανής σαχλαμάρα φάνηκε καθαρά πόσο παπατζηλίκι είναι, πόσο ηχηρή πορδή στον καθαρό αέρα είναι, με το δημοψήφισμα του 2015· ή με διάφορες περιπτώσεις, όπου Σύνταγμα καί νόμοι κατάντησαν πατσαβουρόχαρτα. Στην πράξη, δεν μπορεί να ισχύσει κανένα “ακροτελεύτειο” άρθρο. 

Αντιθέτως, ισχύει η διαρκής καί απαραβίαστη ατιμωρησία των πολιτικάντηδων γιά όποιο έγκλημα κι αν διαπράξουν – ακόμη καί εθνική προδοσία! Αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά, το ίδιο το Σύνταγμα έπρεπε να έχει διατυπωμένη σαφέστατη ποινή γιά όποιον το παραβιάζει, τουλάχιστον στις εξόφθαλμες περιπτώσεις. 

Κι αν θέλετε να σας την πω εγώ την ποινή, είναι το να μπαίνει στη Βουλή ο φρούραρχος καί να φοράει στους επιόρκους χειροπέδες – γιά να οδηγηθούν είτε σε κάθειρξη, είτε στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Αλλοιώς, μην περιμένετε προκοπή. Ο καφετζής της Άνω Ραχούλας δεν θα επανορθώσει καμμία παραβίαση του Συντάγματος.

Οι περισσότεροι συν-Ελληνες σήμερα δυστυχώς κατάντησαν σχεδόν αποβλακωμένοι ραγιάδες σε πανικό, αλλά μερικοί δεν είμαστε. 

Επομένως, εμείς οι μερικοί δεν δεχόμαστε να γελάνε οι στοές εις βάρος μας με κάτι τέτοιες νηπιακού επιπέδου νομικίστικες κασκαρίκες, τις οποίες ο πολύς λαός τις παίρνει στα σοβαρά. Έ, όχι δά! Αρκετοί από μας, μιά στοιχειώδη νοημοσύνη κι έναν στοιχειώδη αυτοσεβασμό τα διαθέτουμε.

Το γελαδογλειμμένο, λοιπόν, μας έδειξε το πόσο λεπτό είναι το σύνορο μεταξύ νομιμότητας καί παρανομίας των μασωνο-νόμων. (Τί «λεπτό»; Ανύπαρκτο είναι! Σαν τα ανύπαρκτα σύνορα στη θάλασσα μεταξύ Λέσβου -μπορεί καί Μυτιλήνης- καί τουρκίτσας! Lol!!!) 

Άρα, καί το πόσο ανύπαρκτη ισχύ έχουν τα δημοκρατικά δήθεν υπερόπλα της ψήφου καί του δημοψηφίσματος. Άρα, μην ελπίζετε ότι θα τον σταματήσετε από διάπραξη εθνικής προδοσίας, ακόμη καί με 95% “ΟΧΙ” σε τυχόν δημοψήφισμα. Αφού δεν πρόκειται να τιμωρηθεί…

Τρίτον, καί όλως επικουρικώς (που γράφουν κι οι δικηγόροι), τα αποτελέσματα των εκλογών αλλοιώνονται αγρίως.

 Τα ζήσαμε πρόσφατα: εκλογικά τμήματα χωρίς ψηφοδέλτια κάποιων κομμάτων, άλλα με ψηφοδέλτια κομμάτων που δεν κατέβαζαν υποψήφιο εκεί, άλλα με κόμματα …ανύπαρκτα (σε πρόσφατες Ευρωεκλογές υπήρξαν ψηφοδέλτια του Πασόκ – το οποίο, όμως, δεν κατέβηκε ως Πασόκ, αλλά ως “Ελιά”!), καί ούτω καθ’ εξής. 

Μάλιστα, όλοι ξέρετε πως οι δημοσκοπήσεις δεν γίνονται γιά να προβλέπουν αποτελέσματα εκλογών, αλλά γιά να …τα επιβάλουν συνειδησιακώς στον λαό.

Λοιπόν; Τί λέτε; Ρισκάρετε χαρτοπαίγνιο μέσα σε καταγώγιο οπλοφορούντων κακοποιών με δική τους σημαδεμένη τράπουλα;

Τέταρτον, η (φιλοσκοπιανή) προπαγάνδα καλά κρατεί… Διότι οι μέν χορτάτοι παίρνουν συγκαταβατικό καί ολίγον ….φιλάνθρωπο ύφος υπέρ αδυνάτου, καί λένε: “- Έλα μωρέ! Αφού έτσι ονομάστηκαν από μόνοι τους, εμείς τί να κάνουμε τώρα;”, ο δέ κοσμάκης λέει: “- Ώχου, ρέ φούστη μου! Μας τα πρήξανε! Δεμπάνα το δώσουνε το Όνομα, να ησυχάσουμε;! Καί τί έγινε, δηλαδή;”

Καί βέβαια είναι μεγάλη ταλαιπωρία να κάτσεις να εξηγήσεις στον μέν ότι μαλακίζεται (αφού αγνοεί πανηγυρικώς την Ιστορία), καί στον δέ ότι: “- Κάτι μεγάλο έγινε, αφού ρωτάς! Διότι πρέπει να κατανιοήσεις ότι τώρα που πήραν φόρα, θα μας πάρουν καί τα σώβρακα!”

Ουδείς σώφρων Έλλην, όμως, θα διακινδύνευε -με τον ρυθμό που πάνε τα πράγματα- ένα επίσημο ποσοστό έστω καί 20% μέγιστο υπέρ της προδοσίας!


Άρα, το δημοψήφισμα στην παρούσα συγκυρία ΔΕΝ το θέλουμε. Δεν είναι έντιμος ο πολιτικός αγώνας με τους υφιστάμενους κανόνες, επομένως δεν θα είναι έντιμο το αποτέλεσμα.

Η αποχή από γκουβερνο-δημοψήφισμα

Ένα τέτοιο είναι όντως πιθανό να γίνει (ως φύλλο συκής), αφού θα κάνουν κι οι Σκοπιανοί. Αλλά, αφού είπαμε ότι μας την έχουνε στημένη, κι αφού αποδείξαμε ότι τελικά θα κάνουν του κεφαλιού τους (που να χτυπιέμαστε εμείς), ποιός ο λόγος να τους προσφέρουμε νομιμοποίηση;

Ό,τι αποτέλεσμα καί να βγάλει ένα τέτοιο σκατένιο δημοψήφισμα, όμως, είναι υποχρεωμένοι να μας πούν καί το ποσοστό αποχής. Όχι πως θα συγκινηθεί το Αλεκσάκι με την υψηλή αποχή (δηλαδή, το κλάσιμο που θα φάει στα μούτρα) καί θ’ αλλάξει μυαλά, αλλά έτσι, γιά το εθνικό γαμώτο. Γιά την Ιστορία!

Αν μή τί άλλο, θα φανεί ξεκάθαρα πόσοι είναι οι προδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου