Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...


ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



Του Δημήτρη Στ. Περούλα


Όταν εξετάζουμε την τεχνολογία σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι η σφαίρα του Αντίχριστου, ιδιαίτερα το διαδίκτυο και οι υπολογιστές. Διότι στο διαδίκτυο έχουμε όλη την ανθρώπινη νοημοσύνη παγιδευμένη σε έναν υπο-φυσικό κόσμο.

Εφαρμόζοντας το πάντρεμα της στατιστικής επιστήμης και της επιστήμης της ψυχολογίας σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, η ανθρώπινη νοημοσύνη καταλαμβάνεται μέσα από την ψυχή και εκείνο που υφαίνεται ανάμεσα στους ανθρώπους δεν είναι πλέον το φως, η ζωή και η ζεστασιά, αλλά το σκοτάδι, ο θάνατος και η παγωνιά.

Αλλά τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς το Google και τις «αράχνες» του, τα διαδικτυακά ρομπότ, που περνοδιαβαίνουν τον ιστό και συλλέγουν πληροφορίες για τους χρήστες του διαδικτύου, των οποίων η νοημοσύνη αποθηκεύεται προσεκτικά στο «νέφος» (cloud) ως στατιστικές πληροφορίες για εκείνους που τις θέλουν. Σύντομα, με την αναγνώριση προσώπου, κανένας άνθρωπος δεν θα μπορεί να «κρυφτεί» από αυτά τα όντα.

Επιπλέον, το Facebook, το Twitter κτλ ενώνουν τους ανθρώπους σε «ομάδες» στις οποίες είναι δυνατόν να υπάρξουν «νέες» σατανικές ομαδικές ψυχές (Γώγ και Μαγώγ), όπου η νόηση αποσυνδέεται ακόμη πιο αποτελεσματικά από τις ανθρώπινες ψυχές, αφού λειτουργεί μέσα σε αυτά που πρέπει να ζουν μεταξύ των ανθρώπων, σε αυτά που συνήθως μοιράζονται μεταξύ φίλων, σε ό,τι μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, στις αγάπες μας, στις ελπίδες, στους φόβους κλπ.


Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το διαδίκτυο και ο παγκόσμιος ιστός είναι μια εικόνα του επτακέφαλου Θηρίου και η εικόνα του Θηρίου είναι ο υπολογιστής μέσα στον οποίο αναπνέει ο Αντίχριστος και έτσι μπορεί να μιλάει με τη φωνή του.
Στη σφαίρα του διαδικτυακού ιστού, στον οποίο έχουμε πρόσβαση μέσω των συσκευών μας, βρισκόμαστε στη σφαίρα της σκιάς της αλήθειας, που είναι ένα ψέμα και το ψέμα στον πνευματικό κόσμο είναι θάνατος.

Η σκιά της Κοσμικής Νοημοσύνης, της Αγίας του Θεού Σοφίας, είναι η πόρνη της Βαβυλώνας.

Έχουμε ακούσει για την πτώση των Θηρίων και του Σατανά, αλλά υπάρχει και μια άλλη πτώση, η πτώση της Βαβυλώνας, η διαφθορά των ανθρώπινων ψυχών μέσω της μαγείας που απεικονίζεται στο Βιβλίο της Αποκαλύψεως ως μια γυναίκα που κάθεται πάνω στο Θηρίο με τα επτά κεφάλια και τα δέκα διαδήματα.

Αυτή αντιπροσωπεύει την αλλοιωμένη ανθρώπινη ψυχή, την ανθρώπινη ψυχή της οποίας η νοημοσύνη έχει καταληφθεί από το Θηρίο και έχει αλλοιωθεί και η οποία πρέπει να πηγαίνει εκεί που τη μεταφέρει το Θηρίο.

Το διαδίκτυο είναι μόνον η αρχή της σχολής μαγείας του Αντίχριστου, μια υλιστικοποιημένη ενορατικότητα, όπου αυτό που βλέπουμε είναι πραγματικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες μας από τις μηχανές αναζήτησης, μέσω των στατιστικών πληροφοριών που συγκεντρώνονται από τη νοημοσύνη μας.

Όταν ο Αντίχριστος ενσαρκωθεί στη Δύση στον καθορισμένο χρόνο, θα δημιουργήσει μια μεγάλη αποκρυφιστική σχολή για την άσκηση μεγαλοπρεπέστατων μαγικών τεχνών.

Οι λάτρεις της ευκολίας που δεν θέλουν καμία σχέση με την εν Χριστώ πνευματική επιστήμη και άσκηση θα πέσουν θύματα της μαγείας του, διότι μέσω αυτών των εκπληκτικών μαγικών τεχνών θα είναι σε θέση να κάνει μεγάλο αριθμό ανθρώπων να βλέπουν οράματα, αλλά με τέτοιον τρόπο που η οραματική ικανότητα του κάθε ατόμου θα είναι αυστηρά διαφοροποιημένη.

Αυτό που θα βλέπει ο ένας, οι άλλοι δεν θα το βλέπουν. Θα επικρατεί σύγχυση και παρά το γεγονός ότι θα γίνουν δεκτικοί στην οραματική γνώση, οι άνθρωποι θα μπαίνουν αναπόφευκτα σε διαμάχες εξαιτίας της τεράστιας πολυμορφίας των οραμάτων τους.

Αυτή τη στιγμή μπορούμε με μια κίνηση του χεριού μας να εμφανίσουμε στις οθόνες μας ο,τιδήποτε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
Αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτό που βλέπουμε είναι αληθές/πραγματικό, διότι το καθετί στο διαδίκτυο έχει αποσπαστεί από τη ζωή, από το άτομο, από ό,τι υφαίνεται ανάμεσα στους ανθρώπους – και υπό αυτή την έννοια είναι ψέμα – και όταν αποσπάται από το πνεύμα του ανθρώπου που το έχει δημιουργήσει δεν μπορεί κανείς να διακρίνει τι ζει μέσα σε αυτό.

Με αυτό τον τρόπο, η ανθρωπότητα θα βρεθεί στη θέση όχι μόνο να μη γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ του τι είναι αληθές και τι ψευδές, αλλά και ποια είναι η αληθινή πραγματικότητα!


Διότι δεν θα υπάρχει μόνο ένας αλλά πολλοί «κόσμοι εικονικής πραγματικότητας» που παραδόξως θα στερούνται της ιδιότητας της πραγματικότητας.

Η ανθρώπινη νοημοσύνη που φυλακίζεται στο διαδίκτυο είναι μόνο η αρχή. Η νεκρή νοημοσύνη, που είναι η σκιά της Θεϊκής Νοημοσύνης, μοιάζει με το κέλυφος που απορρίπτεται από το σαλιγκάρι.

Σε αυτό το στάδιο μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για καλό, αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιείται εξαρτάται από εμάς.
Τώρα ζούμε σε μια εποχή που η νόηση αρχίζει να εξασθενεί και να πέφτει σε παρακμή μέσα στον «πολιτισμένο» κόσμο.

Εάν η ανθρωπότητα δεν γίνει δεκτική σε εκείνο που κατέρχεται προς αυτήν από τον πνευματικό κόσμο, τότε αυτή η νωθρότητα από πλευράς του σύγχρονου ανθρώπου θα έχει ως αποτέλεσμα την υποταγή του στον Αντίχριστο, την ανώτατη διανοητική δύναμη.

Ο Αντίχριστος επιθυμεί να εκτρέψει τον πλανήτη Γη από την καθορισμένη πορεία του και με αυτό τον τρόπο να ακυρώσει το Αρνίο, τον Χριστό.

Αυτός εργάζεται μέσω της Αδελφότητας της Σκιάς και των υπηρετών της για την παραπλάνηση των ανθρώπων με τέτοιο τρόπο ώστε αυτοί να βυθίζονται μέσα στην ύλη όλο και περισσότερο – να γίνονται υλιστές, εγωιστές και ανήθικοι – έτσι ώστε να ξεχάσουν το πνεύμα, να υποστούν τον πνευματικό θάνατο και να κατοικήσουν στην 8η σφαίρα του αιωνίου σκότους.

Το μέλλον εξαρτάται από το αν αρκετοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν μια ισχυρή πνευματικότητα, μια εν Χριστώ αγάπη.

Διότι μόνον η εν Χριστώ αγάπη είναι ικανή να αντισταθμίσει τις αντιπνευματικές και αντικοινωνικές δυνάμεις που λειτουργούν μέσα στον κόσμο.

Το αντίδοτο στην υπέρ-διάνοια του Αντίχριστου είναι η Πνευματο-Σοφία. Όπου «Πνευματοσοφία» σημαίνει να εισπνέουμε την ψυχή και το πνεύμα του «άλλου».

Αυτό το Πνεύμα της Αγίας του Θεού Σοφίας στην ψυχή είναι το Φως του Αγίου Πνεύματος που ανάβει εντός μας, μέσα στη σφαίρα όπου κατοικεί ο Χριστός.

Πρόκειται για την εορτή της Πεντηκοστής που λαμβάνει χώρα κάθε φορά που συναντάμε ένα άλλο πρόσωπο.

Αυτός είναι ο λόγος που μας ειπώθηκε ότι ο Χριστός είναι ανάμεσά μας όταν ενωνόμαστε δυο ή περισσότεροι.

Γνωρίζουμε τον Χριστό εσωτερικά μονάχα δια μέσου του «άλλου» και μέσα από εμάς το Άγιο Πνεύμα και το Πνεύμα του Πατρός ενώνονται και πάλι μαζί Του.

Υπό αυτή την έννοια είμαστε οι φύλακες του αδελφού μας.
Ας αναζητούμε την Αγία του Θεού Σοφία όπως η μέλισσα το ρόδο!



1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
    https://www.youtube.com/watch?v=Dcnvr_3Y230
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή