Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!!


ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!
 




Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο,

Είναι γνωστό ότι : Το καθεστώς Τίτο, με τη σύμφωνη γνώμη του Στάλιν, στις 2 Αυγούστου 1944, τη νότια επαρχία της Σερβίας τη Βαρδάσκα (σημερινά Σκόπια), την ονόμασε: "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", φτιάχνοντας έτσι το πρώτο προγεφύρωμα, για τη δημιουργία της μελλοντικής Μεγάλης Μακεδονίας του Αιγαίου, που θα περιλάμβανε και τη Θεσσαλονίκη μας,με τελικό στόχο, την έξοδο της Ρωσίας στο Αιγαίο πέλαγος!!!

Γιατί κ. Τσίπρα, αυτό το ψευτοκρατίδιο, αυτό το ψευτοκατασκεύασμα του Τίτο, συμφωνήσατε να ονομαστεί Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας;

Σας ερωτώ κ. Τσίπρα, η πράξη σας αυτή δεν είναι Εθνικό έγκλημα, δεν είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας;

ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο

Είναι γνωστό ότι : Το 1944 ο Τίτο ονόμασε "Μακεδονική γλώσσα", ΤΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ, το οποίο ομιλούσαν και οι Σκοπιανοί!!!

Γιατί κ. Τσίπρα, αυτό το προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα, αυτή τη ψευτομακεδονική γλώσσα, που ο Τίτο κατασκεύασε, εσείς την αναγνωρίσατε ως αληθινή Μακεδονική γλώσσα, αφού Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο, ότι Μακεδονική γλώσσα δεν υφίσταται?. Γιατί σπεύσατε και αναγνωρίσατε ένα ψευδή ισχυρισμό των Σκοπιανών, περί Μακεδονικής γλώσσας (που εντάσσεται δήθεν μέσα στο Σλαβικό γλωσσικό λεξιλόγιο);

Σας ερωτώ κ. Τσίπρα, η πράξη σας αυτή δεν είναι Εθνικό έγκλημα, δεν είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας;


ΕΡΩΤΗΜΑ 3ο

Είναι γνωστό ότι : Οι εντεταλμένοι και καλά αμειβόμενοι από τον Τίτο, Ιστορικοί της εποχής εκείνης, εργαζόμενοι εντατικά από το 1944 έως το 1969, επινόησαν το ψευδή ισχυρισμό ότι οι Αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες!!!

Επίσης επινόησαν ότι οι Σλάβοι το 6ο αιώνα μ.Χ, ενώθηκαν με τους Μακεδόνες (μη Έλληνες) και έγιναν και αυτοί Μακεδόνες!

Και το 1969 κυκλοφόρησαν την Ιστορία του ψευτομακεδονικού Έθνους, που αποτελεί τη μεγαλύτερη Πολιτική και Ιστορική απάτη σε Παγκόσμια κλίμακα!!!

Γιατί κ. Τσίπρα αυτό το ψευτοκατασκευασμένο "Μακεδονικό Έθνος", από τους Ιστορικούς του Τίτο, εσείς το αναγνωρίσατε επισήμως, αφού στους Σκοπιανούς δίνεται το δικαίωμα από εδώ και πέρα να λέγονται Βόρειοι Μακεδόνες;

Οι Σκοπιανοί μπορεί να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν!!!. Εσείς όμως κ. Τσίπρα γιατί σπεύσατε να αναγνωρίσατε αυτούς τους αυτοπροσδιορισμούς τους;

Γιατί σπεύσατε να αναγνωρίσετε από εδώ και στο εξής, οι Σκοπιανοί να λέγονται επισήμως : Βόρειοι Μακεδόνες;

Σας ερωτώ κ. Τσίπρα, η πράξη σας αυτή, δεν είναι Εθνικό έγκλημα, δεν είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας;

Για όλα αυτά τα Εθνικά σας εγκλήματα κ. Τσίπρα κατά την ταπεινή μου άποψη δεν θα σας κρίνει μόνο η Ιστορία αλλά και η Ελληνική Δικαιοσύνη, γιατί τα αδικήματα εσχάτης προδοσίας δεν παραγράφονται, όσο καιρός και αν περάσει!!!

Υ.Γ

Κύριε Πρωθυπουργέ!!!

Με όσα παραπάνω σας ανέπτυξα, έχετε διαπράξει τριπλή Εθνική προδοσία!!!

Αναγνωρίσατε το ψευδομακεδονικό κράτος, ως Μακεδονικό κράτος, αφού αποφασίσατε με το Ζάεφ να λέγεται : "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας"

Είστε ο πρώτος Έλληνας πολιτικός, που αναγνωρίζει επισήμως Μακεδονικό κράτος. Και κάτι σημαντικό : Τα Σκόπια ως "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" θα είναι ΚΡΑΤΟΣ, ενώ η Μακεδονία μας θα είναι ΕΠΑΡΧΙΑ!!! (Αυτό όμως είναι έντονο στοιχείο αλυτρωτισμού για τους Σκοπιανούς στο διηνεκές)

Επίσης αναγνωρίσατε τη ψευτομακεδονική γλώσσα που κατασκεύασε ο Τίτο, ως Μακεδονική γλώσσα, που ιστορικά αποδεικνύεται ότι ποτέ δεν υπήρξε Μακεδονική γλώσσα!!!

Τέλος αναγνωρίσατε το Βόρειο Μακεδονικό Έθνος, όταν ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι δεν υπήρχε καν Μακεδονικό Έθνος!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ πάρτε τα όλα πίσω , γιατί θα είστε ο μοναδικός Πρωθυπουργός της Ελλάδος που έχετε προδώσει σε τέτοιο βαθμό την Πατρίδα!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός – Ερευνητής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου