Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ





Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης


Προφανώς η απαίτηση των Σλαβοαλαβανών των Σκοπίων να ονομάζονται Μακεδόνες με μακεδονική γλώσσα και εθνότητα αποτελεί πρόκληση πολέμου έναντι της Ελλάδος. 

Ποίος όμως θα αναλάβει να δώσει αυτή την απάντηση μήπως οι αριστεροί καταληψίες των πανεπιστημίων ή τα παιδιά της Siemens και Novartis που αλληλοσκοτώνονται για το ποίος θα υπηρετήσει καλύτερα τα αφεντικά που τους αναδεικνύουν στην εξουσία;


Το ότι τα τελευταία 70 χρόνια η πλειονότης της υφηλίου αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία με την ανοχή προδοτικών ενεργειών αριστερών και δεξιών ελληνικών παραγόντων και κυβερνήσεων δεν σημαίνει ότι μπορούν να διαστρέψουν μία ιστορία χιλιάδων ετών και να αγνοήσουν το αίμα που χύθηκες στους βαλκανικούς πολέμους.

Το πρόβλημα δεν είναι οι κομματικές διαμάχες περί κανόνων της Βουλής ή η ικανοποίηση των ορέξεων των δυνατών αλλά η ιστορική συνέχεια του έθνους μας που δυστυχώς για μας η εκπροσώπηση του έχει περιέλθει και με δική μας ευθύνη στα χέρια απατρίδων εθνομηδενιστών. 

Είναι υποχρέωση όλων μας ακόμη και με αυτοθυσία να ανατρέψουμε πρώτα την προδοτική κυβέρνηση και την υποκριτική αντιπολίτευση μαζί με όλο το ψευδεπίγραφο δημοκρατικό τάχα κομματικό σύστημα. 

Εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συναίσθηση των θεσμικών του υποχρεώσεων έναντι του έθνους και όχι των νομικίστικων αρμοδιοτήτων που του παρέχει το κάπηλο Σύνταγμα οφείλει να προκηρύξει Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του και να αναλάβει τις ευθύνες στην περίπτωση εχθρικής αντιμετώπισης των ξένων δυνάμεων.

Τα τελευταία χρόνια φορτώσαμε ένα άδικο χρέος στα παιδιά και τα εγγόνια μας και τώρα θέλουμε να τους αφήσουμε και την υποχρέωση να υπερασπιστούν και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδος διότι εμείς δεν τολμούμε να το κάνουμε.

Θα πρέπει να είναι κανείς βλάκας ή προδότης για να μην βλέπει ότι ένας λαός όπως οι Σκοπιανοί που δεν σέβονται την δική τους καταγωγή και ιστορία και θέλουν να πάρουν μία ψεύτικη ταυτότητα που δεν τους ανήκει δεν θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο μία συμφωνία που θα κερδίσουν και τους κατοχυρώνει γεωγραφικά , εθνικά και γλωσσικά για την μακεδονική τους τάχα προέλευση που ως βόρεια θα διεκδικεί και τον νότο .

Προδότης ο Τσίπρας και η αλητοπαρέα του, ξευτίλας ο Καμένος που θυσιάζει το έθνος για να σώσει τάχα την πουλημένη οικονομία του, υποκριτές οι αρχηγοί των κομμάτων που συμφωνούν επί της αρχής του ξεπουλήματος της Μακεδονίας αλλά συζητούν κάτι λεπτομέρειες, ανάξιος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εάν αφήσει να περάσει το ξεπούλημα χωρίς καν να παραιτηθεί, εάν δεν μπορεί να προκαλέσει Δημοψήφισμα. 

Η ευθύνη τελικά πέφτει στον Στρατό που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βοηθήσει τον λαό στην ανατροπή της πορείας προς τον εθνομηδενισμό που οδηγεί το παρόν κομματικό και όχι πολιτικό σύστημα.

Η Αγγλική Αυτοκρατορία το όνομα της από Μεγάλη Βρετανία, που είχε επί αιώνες, το άλλαξε σε Ηνωμένο Βασίλειο με απαίτηση της Γαλλίας για να μπει στην ΕΕ, γιατί τα Σκόπια δεν μπορούν να αλλάξουν ένα ψευδώνυμο που τους έδωσαν ο Στάλιν με τον Τίτο, ενώ ανέκαθεν ονομάζονταν Βαρδάρσκα;

Όλοι οι Έλληνες να φωνάξουμε ΟΧΙ στην προδοσία.



Ηλίας Σταμπολιάδης

Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης​




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου