Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ 15/6/2018, 6 μ.μ.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Να μην αφήσουμε την κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό κατεστημένο να υπονομεύσει την υπόσταση και το μέλλον της χώρας.

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ... 

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.

Δημοκράτη Πατριώτη: ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (Κείμενο Υπογραφών)


Η εμφάνιση «αλυτρωτικών» βλέψεων στην περιοχή μας, σε συνδυασμό με τον «κοσμοπολιτισμό» και την τακτική των συνεχών υποχωρήσεων στα εθνικά μας θέματα που εντείνεται από το μνημονιακό καθεστώς, επιφυλάσσει τεράστιους κινδύνους… 

Η Ελλάδα, η πατρίδα που γνωρίζαμε μέχρι τώρα, εξασθενεί ακόμη και σε ό,τι αφορά την ίδια της την υπόσταση.

Σήμερα εκδηλώνονται – όσο δεν εκδηλώθηκαν ποτέ από το 1974 - ανοικτές επιβουλές οι οποίες αφορούν το τόξο «Κύπρος - Αιγαίο - Θράκη» αλλά και μεθοδεύσεις για την αποσταθεροποίηση των βορείων συνόρων μας και της Βαλκανικής.

Οι ίδιες δυνάμεις που μας επέβαλαν την «χρεοκρατία», δηλαδή οι ΗΠΑ και η Ε. Ένωση, ενθαρρύνουν και νομιμοποιούν εθνικιστικές βλέψεις σε βάρος μας και αδιαφορούν για την καπηλεία της μακεδονικής ταυτότητας, όπως και για το αν το Αιγαίο ή η Μακεδονία και η Θράκη θα αποτελούν και στο μέλλον Ελληνική Επικράτεια... αρκεί ν' ανήκουν στο ΝΑΤΟ!

Ως εκ τούτου, δεν είναι νοητό να προσβλέπουμε περαιτέρω σε παραδοσιακές «συμμαχίες» και σε ευκαιριακές λυκοσυμμαχίες και να εξαρτάμε την ασφάλεια και την τύχη της χώρας μας από αυτές.

Το γεγονός, όμως, ότι το μνημονιακό κατεστημένο αγνοεί την εκπεφρασμένη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού και σπεύδει να παραδώσει την υπόθεση αυτή, όπως παρέδωσε με τα Μνημόνια την κυριαρχία και τον πλούτο της χώρας, δεν σημαίνει πως ο ελληνικός λαός θα το επιτρέψει.

Σε άλλες, πολύ δυσκολότερες εποχές, το καλοκαίρι του ΄43, οι Αθηναίοι, μετά από κάλεσμα της Εθνικής Αντίστασης, βγήκαν στους δρόμους, για να μη γίνει προσάρτηση της Μακεδονίας στην φασιστική Βουλγαρία. Αυτή τη διαδήλωση, την μεγαλύτερη στη κατεχόμενη Ευρώπη, την αιματοκύλησαν οι δυνάμεις κατοχής. Υπήρξαν τότε 15 νεκροί, οι περισσότεροι νεολαίοι.

Η υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας δεν είναι εθνικισμός, είναι πρόταγμα του μεγάλου Πατριωτικού Αντιφασιστικού αγώνα του Λαού. Ο Ελληνικός Λαός αξιώνει να μην αναθεωρηθεί η Ιστορία! 
-
 Πιστεύουμε ότι δεν θα έχουμε καμία τύχη «ως έθνος και ως λαός» αν επαναλάβουμε την πολιτική των συνεχών υποχωρήσεων προς χάριν των «συμμάχων». Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι το αποκορύφωμα της εγκατάλειψης απ΄ το επίσημο κράτος του έθνους που βρίσκεται εντός των συνόρων του.
-
 Απορρίπτουμε τις άθλιες προτάσεις Νίμιτς που ζητούν, δια του ονόματος, η Ελλάδα να προσυπογράψει την «αλυτρωτική ιδεολογία» του κράτους των Σκοπίων. Δεν το κάνουν τυχαία. Θέλουν να ρευστοποιήσουν τα σύνορα, να κατακερματίσουν την χώρα μας και την Βαλκανική.
-
 Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει την αποτελεσματική ειρηνική δύναμη που θα αποτρέψει την Αναθεώρηση των συνόρων και των Διεθνών Συνθηκών στην περιοχή μας.

Με αυτήν την ηθική και πολιτική βάση η χώρα μας πρέπει να αποτρέψει την αποδυνάμωση της εθνικής της ταυτότητας, να στραφεί στην υπεράσπιση της κυριαρχίας της, καθώς και σε μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική ικανή να αξιοποιεί τα γεωπολιτικά της πλεονεκτήματα, έναντι όλων, και να δημιουργεί συμμαχίες προς όφελός της στον πολυ-πολικό κόσμο που έχει αναδυθεί.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.

ΥΠΟΓΡΑΨΕ - ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ 11/6/2018 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΚΑΔΩΝ.
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΟΙ:


Στοφορόπουλος Θέμος, Μηλιαράκης Μανώλης, Σχοινά Κατερίνα, Αποσκίτης Λεωνίδας, Θεοδωρόπουλος Σαράντος, Παπαγιαννόπουλος Γιώργος, Φλαμιάτος Διονύσης.

Μετά από ομιλίες πολλών συμμετασχόντων, καταλήξαμε στο προηγούμενο κείμενο υπογραφών και οργανώνονται δράσεις για τα παραπάνω ζητήματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου