Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΤΟ «ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΙΣΧΟΣ» ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟATHENS GAY DISGRACE H NEOEΠOXITIKH OIKOΔOMH ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΘΑ «ΦΩΤΙΣΕΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!  

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων, γνωρίζει τέτοιο ξεπεσμό αφού το Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Disgrace (Αίσχος)! Γιατί αυτό το καρναβάλι της αθλιότητας μόνο "Pride" δεν είναι.


Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το κοινοβούλιο να μετατραπεί σε κιναιδοβούλιο και να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Disgrace, που είναι τα χρώματα του "Ουράνιου τόξου", αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Disgrace που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου!!!

Η «προχωρημένη» πρωτοβουλία εντάσσεται στα πλαίσια του φετινού Athens Disgrace, που θα γίνει το Σάββατο στο Σύνταγμα. Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Gay Disgrace 2018 είναι «Παρούσα».

Διότι το ζητούμενο είναι μια εκθυλισμένη και άρα εύκολα διαχειρίσιμη από τη νέα τάξη, κοινωνία...

Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί πρέπει κάποιοι να διαφημίζουν αυτό που κάνουν στην κρεβατοκάμαρά τους!

Ή όπως έλεγε ο μακαρίτης ο Τζίμης Πανούσης "μπορεί εμένα να μου αρέσει να γλείφω πατούσες, αλλά δεν θα βγω να το διαφημίζω και να πανηγυρίζω γι αυτό"!

Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό Gay Disgrace είναι το Ευρωπαϊκό κιναιδοβούλιο και η Ευρωπαϊκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ(δηλαδή εμείς που την πληρώνουμε) αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.

Μπορεί να σταματάνε την έρευνα για τον καρκίνο, δήθεν λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά τα λεφτά για το «Αθηναϊκό Ομοφυλόφιλο Αίσχος» ρέουν άφθονα!


Κάποιες πληροφορίες βέβαια λένε ότι αρκετοί βουλευτές δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτήν την πρωτοβουλία και υποτίθεται ότι ετοιμάζονται να αντιδράσουν, αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα κάνουν τίποτε το ουσιαστικό!


Θα σηκωθούν ο Περικλής  και ο Σόλων και θα φωνάζουν Αίσχος!

Ο πρώτος γιατί την Ακρόπολη την κάνανε gay σηματάκι κι ο δεύτερος για τον ηθικό ξεπεσμό μας από τον οποίο εκείνος είχε προστατεύσει την Αθήνα με τους νόμους του!

Τους θυμίζουμε 

Αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:

1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων

2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας

3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού

4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας

5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου

6. Δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)

7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς

8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες

9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς!

10. Όποιος έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει ​αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΩΣ ΦΩΤΕΙΝΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ; 

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου