Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ



Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ!



Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης
​​
Αγαπητοί συμμαχητές,

αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση σας που φάνηκε με την αποδοχή των όσων γράφω στο κείμενο «Αιτία πολέμου» που το επισυνάπτω για νέους παραλήπτες που δεν το διάβασαν. Το κείμενο είναι συνεκτικό και με πεντακόσιες λέξεις δίνει απάντηση σε ένα θέμα που απασχολεί το πανελλήνιο για εβδομήντα χρόνια και ίσως μερικά του σημεία να χρειάζονται περαιτέρω διευκρίνιση.


Από ορισμένες παρατηρήσεις φίλων φαίνεται ότι υπάρχει μία πρόταση που μπορεί να παρερμηνευτεί και θα ήθελα να διαλευκάνω κάθε παρεξήγηση και επιπλέον να τοποθετηθώ απέναντι σε μία εσφαλμένη αντίληψη που υστερόβουλα διαδίδεται και τείνει να επικρατήσει μεταξύ των συμπολιτών μας. Η επίμαχη πρόταση είναι η ακόλουθη:

ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εάν αφήσει να περάσει το ξεπούλημα χωρίς καν να παραιτηθεί, εάν δεν μπορεί να προκαλέσει Δημοψήφισμα. Η ευθύνη τελικά πέφτει στον Στρατό που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βοηθήσει τον λαό στην ανατροπή της πορείας προς τον εθνομηδενισμό που οδηγεί το παρόν κομματικό και όχι πολιτικό σύστημα.

Η παρεξήγηση δημιουργείται με την αναφορά στον Στρατό και θέλω να εξηγήσω ότι από τον Ελληνικό Στρατό δεν ζητάω να υποκαταστήσει τον λαό και την Δημοκρατία αλλά να τον βοηθήσει στην ανατροπή της πορείας προς τον εθνομηδενισμό που οδηγεί το παρόν κομματικό και όχι πολιτικό σύστημα.

Βρισκόμαστε σε μία πολιτική εξέλιξη όπου ο λαός έχει αντίθετη γνώμη για ένα μείζον εθνικό ζήτημα με ιστορική σημασία για την μελλοντική υπόσταση . 

Η παρούσα κυβέρνηση εξελέγη με έννομες ‘δημοκρατικές’ διαδικασίες υπό το πρίσμα όμως ενός εκλογικού νόμου που με δώρο 50 βουλευτές της επέτρεψε να σχηματιστεί έχοντας μόνο το 30% περίπου των ψήφων. Η εντολή αφορούσε την ριζοσπαστική οικονομική διαχείριση που δεν μπορούσαν να κάνουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. 

Η παρούσα κυβέρνηση όχι μόνο δεν τήρησε τις υποσχέσεις της, πράγμα που αποτελεί Συνταγματικό αδίκημα, πολλώ μάλλον δεν είχε εξουσιοδότηση να χειριστεί ένα τόσο μεγάλο εθνικό θέμα δεδομένου ότι σαν αντιπολίτευση είχε πάρει ήδη αντεθνική θέση ως προς το μακεδονικό θέμα.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο κυβερνητικός εταίρος είχε αναδειχθεί στην Βουλή ως αντίβαρο στις εθνομηδενιστικές θέσεις του Σύριζα λόγω των κόκκινων γραμμών που είχε υποσχεθεί ότι θα τηρήσει. 

Σήμερα με διάφορα τερτίπια ετεροχρονισμού της εκδήλωσης των εθνικών του τάχα θέσεων αφήνει να υπογραφεί από ένα άτομο μία συμφωνία την οποία θα είναι αδύνατον να ανατρέψει όχι μόνο αυτός αλλά ούτε ολόκληρο το κοινοβούλιο όταν τα Σκόπια θα έχουν μπει στο ΝΑΤΟ με ελληνική υπογραφή με όνομα σαρδάμ Μακεδονία, που χάριν ευφωνίας όλος ο κόσμος θα το προφέρει Μακεδονία και σε λίγο θα το εννοεί τα Σκόπια και ως πατρίδα του Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με το υπάρχον, έστω και κουτσουρεμένο από το πασοκ Σύνταγμα, η υπεράσπιση του εναπόκειται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που σήμερα οφείλουν να προστατέψουν με όλα τα δυνατά μέσα την ακεραιότητα της Πατρίδος και την επιβίωση του Έθνους με ακέραιη την ιστορική και πολιτιστική του κληρονομιά. 

Η αποτροπή της σχεδιαζόμενης προδοσίας μπορεί να γίνει με Δημοψήφισμα ώστε ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του, ως έχει δικαίωμα, καθόσον αυτός θα φέρει την ευθύνη της απόφασης του.

Εάν ο Σύριζα, οι Ανέλ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν συναινέσουν σε αυτό τότε ο λαός είναι υποχρεωμένος σε εξέγερση που δυστυχώς θα βρει την αντίσταση των οπλισμένων μισθοφόρων του συστήματος. 

Το είδαμε σε μικρότερη κλίματα στο κίνημα των αγανακτισμένων με τους νεκρούς στην τράπεζα. Εδώ ακριβώς ο Στρατός θα χρειαστεί να βοηθήσει και να υπερασπιστεί τους πολίτες και όχι να καταλάβει την εξουσία όπως λανθασμένα πολλοί θεωρούν τον ρόλο του Στρατού.

Ο Στρατός λειτουργεί με δαπάνες των πολιτών και υπάρχει για την ασφάλεια τους είτε αυτοί απειλούνται από εξωτερικούς είτε εσωτερικούς εχθρούς, και ας μην ξεχνάμε ότι οι εθνικά ενσυνείδητοι αξιωματικοί και οπλίτες προέρχονται από τον λαό και υπηρετούν χάριν αυτού. 

Δυστυχώς ορισμένοι ένστολοι στο παρελθόν υποκινούμενοι και εξαπατηθέντες από ξένες δυνάμεις ζημίωσαν το έθνος και σήμερα υπάρχει μία αρνητική αντίληψη για τον Στρατό που την εκμεταλλεύεται και την καλλιεργεί το διεφθαρμένο κομματικό σύστημα που διεκδικεί για τον εαυτό του τον ρόλο του υπηρέτη ξένων συμφερόντων.



Ηλίας Σταμπολιάδης

Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων, Μεταλλουργός

Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου