Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ: «ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!»


«ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ» ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ: «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» – ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ 2 ΒΙΝΤΕΟ



Oι Ελληνες βροντοφωνάζουν και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και τους παραχαράκτες της Ιστορίας. Χιλιάδες κόσμου σε 24 πόλεις έδειξαν πως δεν υπαναχωρούν και πως δεν πρόκειται να ανεχθούν καμία παραχώρηση στο όνομα της Μακεδονίας μας. 


Το μήνυμα εστάλη.Το έθνος είναι ακόμη ζωντανό.Οι Έλληνες αντιστέκονται. Υπάρχουμε. Υπάρχουμε ως λαός και ως έθνος.

Η κατοχή και η μαύρη προπαγάνδα δεν έχει κατορθώσει να θάψει τα εθνικά χαρακτηριστικά μας.

Το μέγα πλήθος, τα μεγάλα συλλαλητήρια ήταν ένα πυρακτωμένο μήνυμα, ένα καυτό μήνυμα προς όλο τον κόσμο.

Σε όλους αυτούς που αποτελούν τυραννία που διώχνει τα ελληνόπουλα στο εξωτερικό, αποδυναμώνει την άμυνα της χώρας, «καίει» τις ψυχές των Ελλήνων και παραδίδει τον πλούτο και το κράτος στους ξένους.


Το μήνυμα λοιπόν εστάλη.

Σε πολλές σε πόλεις μάλιστα ακούστηκαν συνθήματα τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα, όσο και κατά του Ν. Κοτζιά, όταν τα ονόματά τους αναφέρθηκαν από τους ομιλητές.

Το ζήτημα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί ξενά ΜΜΕ στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πέλλα, αλλά και τα αντίστοιχα που γίνονται σε άλλες 20 πόλεις της Ελλάδας.


Στον τόπο όπου γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκονται δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο και καταγράφουν τον παλμό και τα αιτήματα των συμμετεχόντων.


Στο συλλαλητήριο είναι επίσης παρόντες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και δήμαρχοι από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, συμμετέχει και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Δείτε τις φωτογραφίες του ThessToday.
Εικόνες από Καστοριά







Εικόνες από Λάρισα:







ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ










Πανό για τη Μακεδονία ανέβασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena 

«Το όνομα της Μακεδονίας δεν παραχωρείται» είναι μήνυμα που στέλνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ενόψει συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία.


Το μεγάλο πανό που «κρεμάστηκε» στο PAOK Sports Arena.

Σημαντική η σημερινή ημέρα καθώς όπως είναι ήδη γνωστό, σε συνολικά 24 πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Λίγο πριν το τζάμπολ με τον Προμηθέα στο PAOK Sports Arena, ο κόσμος του ΠΑΟΚ πήρε θέση για το «καυτό» θέμα, με πανό που αναρτήθηκε και γράφει χαρακτηριστικά: «Το όνομα της Μακεδονίας δεν παραχωρείται».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος του Δικεφάλου στέλνει το δικό του μήνυμα, καθώς αρκετές φορές μέσα στη σεζόν, πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα στα γήπεδα του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου


Βίντεο απο το συλλαλητήριο στην Εδεσσα:



Εικόνες από την Καβάλα – Πηγή φωτογραφιών, Lifeeventes.gr


Eικόνες από την Δράμα:


Πώς διοργανώθηκαν τα συλλαλητήρια – Ποιοι συμμετείχαν

Οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό και οι πληροφορίες για το όνομα που συζητά η ελληνική κυβέρνηση με την ηγεσία της ΠΓΔΜ -«Βόρεια», «Ανω» και «Νέα Μακεδονία»- έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους πολίτες της βόρειας Ελλάδας, που βγήκαν σήμερα στους δρόμους, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους με την παραχώρηση του όρου «Μακεδονία».

Οι διοργανωτές έλεγαν σχετικά: «Οι πόλεις που θα γίνουν συλλαλητήρια έφτασαν τις 23. Στις πρώτες 13 που ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια έγινε συνεννόηση της «Επιτροπής Αγώνα» με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές, οι οποίες στήριξαν εξ αρχής την προσπάθεια. 

Το ίδιο συμβαίνει και με τις τοπικές Μητροπόλεις, που πραγματοποιούν μεγάλο αγώνα και παρακινούν τον κόσμο να παρευρεθεί στην κοντινότερη πόλη που θα γίνει συλλαλητήριο».


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου