Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΕΜΕΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ!


ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!


Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση έχει ξεκινήσει την κατασυκοφάντηση όσων την ελέγχουν για την παραχώρηση των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας... 


Ο υπουργός Επικρατείας Δ.Τζανακόπουλος «αφόρισε» συλλήβδην τις Παμμακεδονικές οργανώσεις ως «μορφώματα», ενώ ο πρώην ΑΝΥΠΕΞ και βουλευτής Β' Αθηνών, Νίκος Ξυδάκης, χαρακτήρισε όσους κατεβαίνουν στα συλλαλητήρια «επαγγελματίες πατριώτες».

 Ο «δημοκράτης» και «αριστερός» Ξυδάκης, ζήτησε να μην γίνει  δημοψήφισμα για το όνομα γιατί ξέρει ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι «επαγγελματίες πατριώτες»


Κατά τα άλλα στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Ξυδάκης είπε ότι:

«Η Αριστερά σέβεται τις συγκεντρώσεις των ανθρώπων που θέλουν να υποστηρίξουν την άποψή τους. Έπρεπε η κυβέρνηση πριν από την έναρξη των επισήμων συνομιλιών να ενημερώσει τον κόσμο».

Ποιόν κόσμο Νίκο Ξυδάκη; Αυτούς που αποκάλεσες  «επαγγελματίες πατριώτες»;

Ε λοιπόν ναι Νίκο Ξυδάκη! 


Είμαστε «επαγγελματίες πατριώτες»!

Και μπορεί, εσύ και η ψευτοαριστερή κυβέρνηση που υπηρετείς, να έχετε μάθει να δολοφονείτε τις λέξεις, δίνοντάς τους, κατά την πάγια νεοταξική τακτική, όποια σημασία εξυπηρετεί τους σκοπούς σας, άλλα εμείς σεβόμαστε τις λέξεις και το νόημά τους γιατί «ἀρχὴ σοφίας ἡ τῶν ὀνομάτων ἐπίσκεψις» (Αντισθένης)  

 Έτσι λοιπόν αν κάνει κάποιος τον κόπο να επισκεφθεί την λέξη επαγγέλομαι θα δει ότι σημαίνει υπόσχομαι αληθώς! Από το ρήμα αυτό προέρχεται η λέξη επαγγελματίας που σημαίνει  εκείνον ο οποίος δίνει μια υπόσχεση ότι θα πραγματοποιήσει αυτό που υπόσχεται, ότι αληθώς επαγγέλλεται αυτό που επαγγέλλεται.

Άρα Νίκο Ξυδάκη όταν μας αποκαλείς «επαγγελματίες πατριώτες» ενώ θέλεις να μας υποτιμήσεις, παραφθείροντας το νόημα της λέξης, μας δίνεις άθελά σου έναν τίτλο τιμής!

Διότι αποκαλώντας μας  «επαγγελματίες πατριώτες», χωρίς να το θέλεις, παραδέχεσαι ότι υποσχόμεθα αληθώς ότι αγαπάμε την πατρίδα μας!

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΠΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου