Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ....

ΓΙΑΤΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

«Είναι φοβερό πράγμα η άγνοια και αιτία όλων των κακών που υπάρχουν στον κόσμο» (Μαίνανδρος 315 π.Χ.)
Έτσι και ο μεγαλύτερος εχθρός του κακού και η μεγαλύτερη δύναμη στον άνθρωπο ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.


Εάν ο λαός γνωρίζει την αλήθεια τότε καθίσταται ΙΣΧΥΡΟΣ και ικανός προς ΑΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ.
Γι’ αυτό κρατούν τον λαό στην άγνοια, ακριβώς για να μπορούν να τον Κυβερνούν με αυτές τις άθλιες πολιτικές μαριονέτες τους.


Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη ώρα, να αποκαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο με το Σκοπιανό και γιατί βιάζονται οι ΗΠΑ και η Γερμανία να τελειώνει αυτό το θέμα της κλοπής του ονόματος, που δεν έχει καμία σχέση ούτε με το ΝΑΤΟ ούτε με την ΕΟΚ ανεξάρτητα από το τι παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Αν όλα συνέβαιναν όπως τα παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι στον Ελληνικό λαό, αλλά και σε όλους τους λαούς του κόσμου, δεν θα υπήρχε καμία ανάγκη ύπαρξης, ούτε των μυστικών στοών ούτε των μυστικών υπηρεσιών του κόσμου.

Και όταν βλέπετε τους διάφορους πολιτικούς του κόσμου, είτε αυτός λέγεται Τσίπρας, ή Μητσοτάκης, ή Κοτζιάς, ή Ζάεφ, ή Τράμπ, ή Πόυτιν, ή Μέρκελ, ή όπως και να λέγεται, να ξέρετε πως όλοι αυτοί, είναι οι τελευταίες μαριονέτες στο σύστημα διακυβέρνησης των λαών του κόσμου.

Αυτούς, τους πίσω από τις κάμερες ηθοποιούς και τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΥΣ πρέπει να βλέπει ο λαός και από αυτούς πρέπει να νομίζει ότι κυβερνάται, ενώ αυτοί που κυβερνούν πραγματικά τον κόσμο είναι άλλοι.

Έτσι περιληπτικά και χωρίς ανάλυση για το τί είναι η κάθε οργάνωση, πότε κι από ποιούς ιδρύθηκε και τι «δουλειά» κάνει και ενώ ο λαός παρακολουθεί στις τηλεοράσεις τους πολιτικούς ΔΟΥΛΟΥΣ να κάνουν δηλώσεις και «χειραψίες», ο κόσμος ουσιαστικά κυβερνάται από:

Την «τριμερή επιτροπή», την «NSA», την «λευκή αδελφότητα», το «συμβούλιο κατασκευής πολιτικών», τον «ΟΗΕ», τον «διεθνή Σιωνισμό» μέσω των στοών «Μπίλτερπεργκ», «Ιλλουμινάτι», «Ρόταρυ», «Λάιονς», τον «οίκο των σοφών» C.F.R., την «επιτροπή 40» την «I.S.C.» (αποσταθεροποίηση Κυβερνήσεων), το «ίδρυμα ΧΕΡΙΤΑΤΖ”, το ίδρυμα «ΤΣΕΪΘΑΜ ΧΑΟΥΖ» και οικονομικά από τις «επτά αδελφές» και τις «Κεντρικές Τράπεζες».

Όλο αυτό το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης του κόσμου και με όλα τα παρακλάδια του, «παίζει» αυτήν την στιγμή τα «ρέστα» του στην ΕΛΛΑΔΑ, «ποντάροντας» επάνω στην κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας.

Τι σημαίνει αυτό;

Για να καταλάβετε ΑΚΡΙΒΩΣ τί σημαίνει καθώς και την σημασία της σημερινής αποκάλυψης θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής δεδομένα:

Εκτός από τον διεθνή Σιωνισμό που ιδρύθηκε το 1896 και δημιούργησε τους δύο πρώτους παγκόσμιους πολέμους με στόχο να κλέψει «νόμιμα» την γή της Παλαιστίνης για να ξανα-ιδρύσουν το ανύπαρκτο από το 70 μ.Χ. κράτος του Ισραήλ, που το πέτυχαν το 1947 με απόφαση του νεοσύστατου τότε «ΟΗΕ» , όλες οι υπόλοιπες οργανώσεις, ιδρύματα και μυστικές υπηρεσίες που συγκροτούν το σημερινό σύστημα διακυβέρνησης του κόσμου, μέσα και ο «ΟΗΕ», ιδρύθηκαν από το 1946 και μεταγενέστερα, με τελευταία την κίνηση “NEW AGE” (νέα εποχή) που δραστηριοποιείται σε οτιδήποτε αφορά τον άνθρωπο παγκοσμίως, με 500 εκατομμύρια ενεργά μέλη.(τέχνη, μουσική, διαφήμιση, οικονομία, θρησκεία, ενημέρωση, κ.α.)

Όλο αυτό το πολύπλοκο, αλληλοελεγχόμενο όπως και αλληλοτροφοδοτούμενο παγκόσμιο σύστημα της «Νέας Τάξης», δημιουργήθηκε από την Εβραϊκή ελίτ που ίδρυσε και τον διεθνή Σιωνισμό για τον εξής σκοπό με μία πρόταση: Για να μπορέσουν να πετύχουν την υποταγή της ανθρωπότητας, ώστε να υποταχθούν όλοι οι άνθρωποι σε μία παγκόσμια κυβέρνηση του Ισραήλ, με κυβερνήτη τον αντίχριστο «μεσσία» τους.

Αυτό προσπαθούν να το πετύχουν με δύο σχέδια που τα «δουλεύουν» παράλληλα.

Το πρώτο σχέδιο είναι χωρίς την χρήση βίας, που σημαίνει ότι θα πρέπει να υποταχθούν οι άνθρωποι στα σχέδια των Εβραίων, είτε με την συναίνεσή τους, είτε με την αδιαφορία τους, είτε επειδή δεν θα έχουν τρόπους αντίδρασης.

Το δεύτερο σχέδιο θα προσπαθήσει να υποτάξει την ανθρωπότητα με την χρήση γενικευμένης βίας δηλαδή με τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο.

Το πρώτο σχέδιο όμως της «Νέας Τάξης», που βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή και επιδιώκει την υποταγή των ανθρώπων χωρίς την χρήση βίας, ΠΕΡΝΑΕΙ απο την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Γι’ αυτό βιάζονται, ΗΠΑ και Γερμανία και γι’ αυτό είπα πως: «τώρα «παίζουν» τα «ρέστα» τους στην ΕΛΛΑΔΑ, «ποντάροντας» επάνω στην (ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ) κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας».

Αυτό σημαίνει, πως αν κλέψουν το Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας και αρχίσει ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ και χωρίς χρήση βίας η μείωση των συνόρων μας, όπως έλεγε η μαριονέτα ΜΠΕΝΑΚΗ στον πολιτικό δούλο ΠΑΠΟΥΛΙΑ στις 8 Φεβρουαρίου 2005: “….Τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης…”. τότε να ξέρετε πως η «Νέα Τάξη», ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ που έχει κάνει ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, αφού θα μπορούν να κατακτήσουν όποιο κράτος θέλουν ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, αφού μπόρεσαν να το καταφέρουν αυτό με την ΕΛΛΑΔΑ..

Αν όμως δεν καταφέρουν να κλέψουν το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, τότε βάζουν σε εφαρμογή το ήδη έτοιμο σχέδιο του Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ για να πετύχουν διά της βίας πλέον, την υποταγή των λαών του κόσμου στον αντίχριστο «μεσσία» τους.

Αυτό που θα ήθελε φυσικά ο διεθνής Σιωνισμός είναι αυτό που προσπαθούν μέχρι τώρα. Να υποτάξουν δηλαδή χωρίς πόλεμο την ανθρωπότητα, είτε με την συναίνεση, είτε με την αδιαφορία, είτε με την αδυναμία αντίδρασης.

Και στην Ελλάδα, για να πετύχουν την κλοπή του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ποντάρουν» περισσότερο στην «ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ», του λαού, αφού όλα τα πολιτικά ΠΙΟΝΙΑ της Κυβέρνησης όπως και οι πολιτικοί ΔΟΥΛΟΙ της αντιπολίτευσης, είναι εντολοδόχοι της «Νέας Τάξης», με αποστολή να προχωρήσουν στην εκχώρηση των εδαφών της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

Ότι και να λένε σήμερα οι ΔΟΥΛΟΙ της αντιπολίτευσης, είναι άνευ σημασίας, διότι όλοι τους έχουν προδώσει την Μακεδονία όταν ήταν Κυβέρνηση με μυστικές υπογραφές που τις έβαζαν κρυφά από τον λαό.

Όλα τα σχέδια λοιπόν της «Νέας Τάξης» που ξεκίνησαν από το 1946 με σκοπό την υποταγή της ανθρωπότητας, περνάνε και ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Οι πολιτικοί προδότες και οι ΔΟΥΛΟΙ της «Νέας Τάξης» που βρίσκονται εντός της Κυβέρνησης, αφού πλέον δεν υπάρχει αντιπολίτευση στην Ελλάδα για να τους σταματήσει εντός του Κοινοβουλίου, θα προσπαθήσουν να εκχωρήσουν την Μακεδονία, υπό την ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ του λαού. 

Γιατί τα συλλαλητήρια μπορεί να εκφράζουν την αντίδραση του λαού, δεν μπορούν όμως να σταματήσουν τους εντεταλμένους προδότες μέσα στην Βουλή, εκτός αν είναι «συλλαλητήριο» από Έλληνες αποφασισμένους να τελειώνουν με τους προδότες.

Ένα είναι σίγουρο: «ότι σπέρνουν θα θερίσουν».

Τώρα σίγουρα θα έχετε διαβάσει και κάποια άρθρα, με τα οποία προσπαθούν οι γράφοντες να σας πείσουν πως «δεν πρόκειται να γίνει παγκόσμιος πόλεμος» και όλα βαδίζουν προς την «ειρηνική» και άνευ αντιδράσεων πλάνη και υποταγή των ανθρώπων.

Αυτοί προπαγανδίζουν το μέχρι τώρα σύστημα υποταγής των ανθρώπων, που δεν χρησιμοποιεί βία και ελπίζουν πως αυτό θα περάσει και από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ένας άλλος όμως «γνωστός» σας Νεοταξίτης που σίγουρα γνωρίζει τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, αλλά δεν τα γράφει καθαρά για να αποκτάτε γνώση, αλλά τα λέει λίγο «μπερδεμένα» για να είσαστε επί της ουσίας σε άγνοια, έγραφε πέρυσι τον Ιούλιο πως: «Πολύ δύσκολα θα αποφύγουμε τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ». https://www.el.gr/nea-taxh-2/poly-dyskola-tha-apofygoyme-ton-pagkosmio-polemo/

Δεν είχε βέβαια σχέση με το αν ψήφισαν ή όχι οι πολιτικοί δούλοι της Αμερικής κάποιο νομοσχέδιο τότε, αλλά με το αν θα επιτευχθεί τελικά η υποταγή των ανθρώπων χωρίς την χρήση βίας, που αυτό περνάει υποχρεωτικά από την Μακεδονία και το προσπαθούν με όλα τα μέσα που δημιούργησαν από το 1946, αλλά και με τα σύγχρονα όπλα «υποταγής συνειδήσεως και ύπνωσης» των ανθρώπων, μέσω αεροψεκασμών, χημικών νεφών, συχνοτήτων κ.α.

Και αυτήν την στιγμή να ξέρετε πως στην Ελλάδα ρίχνουν «ότι έχουν και δεν έχουν». Μέσα στο καλοκαίρι δεν είχαμε ξαναδεί αεροψεκασμούς και τόσα χημικά νέφη που έχουν κρύψει τον γαλανό ουρανό μας.

Με αυτά προσπαθούν μήπως και φέρουν τον Ελληνικό λαο σε «λήθαργο» και έτσι μπορέσουν τα πολιτικά πιόνια να ψηφίσουν την προδοσία της Μακεδονίας.

Γι’ αυτό βιαζονται ΗΠΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ να τελειώνει γρήγορα η προδοσία της Μακεδονίας.

Για να δούν αν τελικά θα μπορέσουν να υποτάξουν την Ελλάδα και να πάρουν τα εδάφη της Μακεδονίας χωρίς πόλεμο, ή θα αναγκαστούν να προχωρήσουν στο σχέδιο Β’ με τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο.

Και βιάζονται, γιατί οι Σιωνιστές θέλουν να χτίσουν γρήγορα τον τρίτο Ναό του Σολομώντα για να στέψουν τον αντίχριστο «μεσσία» τους και δεν κρατιούνται, αφού τον έκαναν και σε εικόνα μοντάζ και τον παρουσίασαν στο Ισραήλ, μαζί με τον ΕβραιοΑμερικανό πρέσβη: 

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Στην Ελλάδα μας γίναμε μάρτυρες μοναδικών γεγονότων μίας διεθνούς παρανομίας, που έγιναν υπό την εποπτεία του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού «δικαίου».

Παρακολουθήσαμε την διαμόρφωση ενός παράνομου χρέους, με ψευδή και αλλοιωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ εισήλθαμε στο ΔΝΤ, Αντισυνταγματικώς εγκρίθηκε από την Βουλή διακρατική δανειακή σύμβαση, υπογράφηκαν παράνομοι και καταχρηστικοί όροι δανεισμού, και πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων με φασιστικό τρόπο ακόμα και το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ βάσει του οποίου ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΌ είναι όχι μόνο παράνομα και Αντισυνταγματικά, αλλά και ΕΚΤΟΣ οποιασδήποτε «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ» ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ και «ΛΟΓΙΚΗΣ».

Δεν είναι ούτε καθυστερημένοι, ούτε αγράμματοι οι Ευρωπαίοι και οι Έλληνες πολιτικοί, ώστε να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και τι κάνουν.

Είναι όμως όλοι τους αυτό που σας είπα. Είναι πολιτικά ΠΙΟΝΙΑ και πολιτικοί ΔΟΥΛΟΙ αυτού του παγκόσμιου συστήματος Διακυβέρνησης των Σιωνιστών, που θέλει να υποτάξει την ανθρωπότητα και έχει βάλει ως πρώτο στόχο την Ελλάδα.

Εχει στηθεί λοιπόν μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ κατά της Ελλάδος, σε μία προσπάθεια να κατακτήσουν την χώρα ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ βάσει του σχεδίου Α’ της «Νέας Τάξης».

Έτσι κάνουν ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ χωρίς να υπολογίζουν λαό, ψήφο, συλλαλητήρια αφού ακόμα και η διοίκηση του Ελληνικού στρατού είναι ΠΙΟΝΙΑ των Σιωνιστών.

Το έχω γράψει και άλλη φορά θα το πω και τώρα. ΠΟΤΕ η Ελλάδα μας στην ιστορία της, δεν ήταν προδομένη σε τέτοιο βαθμό που είναι σήμερα.

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Όλα τα «έργα» έχουν αρχή και τέλος.

Το «έργο» της παγκόσμιας πλεκτάνης κατά της Ελλάδος και το «έργο» των πολιτικών προδοτών το παρακολουθούμε εδώ και οκτώ χρόνια και φθάνουμε στο τέλος του.

Οδηγούν τον λαό σε ακραίες αντιδράσεις και αυτό που θα συμβεί στο τέλος δεν το λέω εγώ. Το έγραψε μία γερόντισσα όταν στον ορίζοντα όλα ήταν πεντακάθαρα και πουθενά δεν φαινόταν «καπνός».

«θα μπούνε μέσα στην Βουλή όλοι οι πεινασμένοι,

χιλιάδες θα σφαγούν εκεί, τι μακελειό τους περιμένει»

Όσο και αν βιάζονται οι Σιωνιστές και τα πιόνια που λέγονται Τράμπ και Μέρκελ, για να τελειώσουν με το Σκοπιανό,

το σχέδιο των Σιωνιστών για κατάκτηση εδαφών της Ελλάδος και υποταγής του κόσμου ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ,

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Όπως όλοι οι εχθροί της ανθρωπότητας στο παρελθόν, έτσι και αυτοί, θα βρούν στον δρόμο τους αυτό το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ, επάνω στο οποίο θα σπάσουν τα μούτρα τους.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ της «Νέας Τάξης».

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ των πολιτικών προδοτών της Βουλής.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου