Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ



ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!!





«Φωτιά» βάζουν οι νέο-οθωμανοί Τούρκοι κατηγορώντας την Ελλάδα για κλοπή της Μακεδονίας από την οθωμανική αυτοκρατορία το 1912 με πόλεμο, άρα σύμφωνα με την δικής τους λογική είμαστε εμείςοι «κλέφτες» και πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. 

Η ουσία όμως είναι ότι αν η ελληνική κυβέρνηση δώσει τελικά και τυπικά το όνομα «Μακεδονία» στην ΠΓΔΜ , κάποια μέρα θα βρεθούν οι Τούρκοι , που σήμερα ελέγχουν την ισχνή οικονομία των Σκοπίων να μας ζητήσουν την Μακεδονίας μας , διότι όπως ισχυρίζονται τους «ανήκει από την εποχή των Οθωμανών σουλτάνων» .


Αυτό θα πρέπει να το λάβουν υπόψιν οι κυβερνώντες μας.

Πρόκειται για το άνοιγμα μιας κερκόπορτας την οποία θα βρουν «ανοικτή» τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας όπως αυτή που άφησαν ανοιχτή οι δικοί μας πρόγονοι το 1947 αποδεχόμενοι την κίνηση του Τίτο να ονομάσει την περιοχή της Βαρντάσκα ως «επαρχία Μακεδονίας» . 

Τελικά όμως η κάθε χώρα της περιοχής έχει την «δική της ιστορία» για το πώς βλέπει τα πράγματα.


Κανείς όμως ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι δεν αποδέχονται ότι εδώ έχουμε υφαρπαγή ονόματος και ιστορίας από την Ελλάδα από τους Σκοπιανούς .

Η Βουλγαρία ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισαν την πΓΔΜ ως «Μακεδονία». Ουδέποτε όμως αναγνώρισαν μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, απλούστατα διότι οτιδήποτε «μακεδονικό» για εκείνους είναι βουλγαρικό.

Με λίγα λόγια ζητούν τώρα τόσο από τα Σκόπια, στα οποία η βουλγαρική επιρροή είναι έντονη, όσο και από την Ελλάδα να δηλώσουν ότι η γλώσσα και η εθνική ταυτότητα της «Βόρειας Μακεδονίας» δεν θα είναι μακεδονική.

Οι Τούρκοι επίσης μας κατηγορούν για σχέδιο δημιουργίας της «Μεγάλης Ελλάδας» που υποτίθενται ότι ονειρεύονται οι Έλληνες, από την εποχή των Βαλκανικών πολέμων και της Μικράς Ασίας.


Πολύ επικίνδυνη και ύπουλη λογική νέο-οθωμανικού τύπου που εμπλέκει ένα σοβαρό εθνικό διμερές θέμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Βαρντάσκα (το αληθινό όνομα των Σκοπίων) , με την οθωμανική αυτοκρατορία. Την οποία επικαλείται κατ’ εντολή Ερντογάν γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος της συγκεκριμένης εφημερίδας yeniakit.com.tr.

Πρόκειται για προπαγάνδα που εξισώνει το θύτη με το θύμα, ενώ την ίδια στιγμή προετοιμάζει το έδαφος για την επίσημη πλέον διεκδίκηση των 18 ελληνικών νησιών από την Άγκυρα και τον Ερντογάν, σε μια περίεργη λογική που διέπει τον ίδιο.

Οι Τούρκοι θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι «η ονομασία» σε συνδυασμό με τον Βασιλιά Αλέξανδρο και την μακεδονική καταγωγή του , τον οποίο επικαλείται «το σημερινό μακεδονικό έθνος».

« Οι ΄Ελληνες προσπαθούν να υφαρπάξουν ένα ακόμα διαμάντι, όπως το γιαούρτι που είναι τουρκικό , ενώ διστάζουν να αγκαλιάσουν τους Μακεδόνες του Αλεξάνδρου ισχυριζόμενοι ότι δεν είναι Έλληνες», γράφει το τουρκικό δημοσίευμα.

Οι Τούρκοι δεν παραδέχονται φυσικά ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, θεωρούν τους Σκοπιανούς ως «Μακεδόνες» από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου ενώ Ελλάδα και ΠΓΔΜ ευρίσκονται σε εδάφη της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας .

Αυτή ακριβώς η ιστορία τους συμφέρει , αυτή διδάσκουν στα παιδιά τους , με γνώμονα το μέλλον .

Η Ελλάδα είναι έθνος « ανάδελφο», δυσκολοχείριστο , με μίση και πάθη αλλά κυρίως με ριζωμένη βαθειά μέσα την έννοια της ελευθερίας και του πολιτισμού μαζί με την θρησκευτική ευλάβεια .

Σήμερα 8 χρόνια μετά την επιβολή των μνημονίων , βλέπουμε τους «γείτονες μας» που εποφθαλμιούν ξεκάθαρα ελληνική γη , ενώ επιβουλεύονται και την εθνική μας ανεξαρτησία .

Η απάντηση «κλειδί» σε όλους αυτού έρχεται από τους αιώνες .. «Το Ελληνικό γένος ζει ελεύθερα και διοικείται άριστα και θα μπορούσε να κυριαρχήσει, αν ήταν πολιτικά ενωμένο» Αριστοτέλης.








1 σχόλιο:

  1. ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ:

    "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ..."
    https://www.youtube.com/watch?v=kAqNgNhCFGk

    "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ - Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ..."
    https://www.youtube.com/watch?v=9gFuJT6688Q

    "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - Η Ιστορία γράφεται με ΑΘΑΝΑΤΟ μελάνι..."
    https://www.youtube.com/watch?v=ELylZI2xfRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή