Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Η ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ!


Η  ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ




Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης


Η ειρήνη και η ευημερία των λαών δεν μπορεί να στηρίζεται στο ψέμα. 

Η επίκληση αποδοχής  του ψεύδους και συναίνεσης  χάριν της προόδου στην αγκαλιά της Μεγάλης Μητέρας της Ε.Ε είναι παραπλάνηση σε μία ουτοπία που έχει στηθεί για να εξυπηρετήσει την νέα τάξη πραγμάτων όπως αναφέρουν ευθαρσώς στους New York Times οι κ.κ. George  και  Alexander Soros 

Θέλουν να αποτρέψουν την επιρροή της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Κίνας στην περιοχή των Βαλκανίων και από εκεί στην Ευρώπη. 

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί αυτό πρέπει να γίνει με την ταπείνωση της Ελλάδος. Η απάντηση βέβαια είναι γνωστή από την εποχή των Σταυροφοριών. Μισούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Το τι μέλει γενέσθαι δεν παρέλειψαν να το προφητεύσουν και οι γερμανικές εφημερίδες δείχνοντας τον χάρτη με την Μακεδονία να απλώνεται στη Βόρεια Μακεδονία  με επαρχίες της στην Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία,  των οποίων όμως οι κάτοικοι δεν έχουν Μακεδονική εθνότητα αλλά Ελληνική, Βουλγαρική και Αλβανική. 

Σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι στο BBC  ρώτησαν τους διαγωνιζόμενους την εθνότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όταν απάντησαν Ελληνική έχασαν το παιχνίδι διότι ο συντονιστής είπε ότι ο Αλέξανδρος ήταν Μακεδών, παραβλέποντας ότι οι πραγματικοί Μακεδόνες είναι Έλληνες όπως οι Αθηναίοι , οι Θηβαίοι , οι Σπαρτιάτες, οι νησιώτες  κ.ο.κ.

Σε αυτόν τον κόσμο μας ζητούν να δείξουμε κατανόηση χάριν της ειρήνης και της ευημερίας, χωρίς πατρίδα και Θεό, χωρίς ταυτότητα και αυτογνωσία, απλοί καταναλωτές των όσων θα μας επιτρέπουν να έχουμε από αυτά που θα παράγουμε. 

Ο άνθρωπος όμως δεν είναι μόνο βιολογικό όν αλλά είναι και πνευματικό και πάντα θα αναζητά την αλήθεια που δεν μπορεί να κρυφτεί διότι η ίδια αποκάλυψε τον εαυτό της. Εγώ ειμή η Αλήθεια είπε ο Χριστός, αναζητείτε την Αλήθεια και Αυτή θα σας σώσει.


Ηλίας Σταμπολιάδης



1 σχόλιο:

  1. Αυτη η αληθεια,που ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ
    θα αναστησει την Ελλαδα οταν ερθει η καταλληλη για τον τοπο στιγμη.
    Δεν ειναι μακρυα απλα πρεπει πρωτα να περασει αυτος ο λαος μια δοκιμασια,ενα τεστ-ΧΡΙΣΤΟΥ και στην συνεχεια θα ελευθερωθει και βεβαιως θα μεγαλουργησει ξανα σε ολο τον κοσμο.ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή