Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ «ΕΙΔΙΚΟΥ»

ΟΛΑ ΟΣΑ «ΕΒΛΕΠΕ» ΕΝΑΣ 
ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011




Κοινοποιεί ο Γεωκών

Ένας διπλωματης ο οποίος μέχρι σήμερα ( 2011 ) μου έδωσε πολλές πληροφορίες οι οποίες επαληθεύτηκαν (λόγω της δουλειάς του γνωρίζει…)

Πριν από μήνες (2010) μου ανέφερε ότι θα αρχίσει ένα ντόμινο αποσταθεροποίησης ισλαμικών κρατών, όπως και έγινε. 


Πριν από 2 ημέρες (21/2/2011) είχα μια σύντομη συνάντηση μαζί του και μου ανέφερε για καταστάσεις που θα γίνουν στο μέλλον, δεν ήθελε να κρατώ σημειώσεις και όπως καταλαβαίνετε τα γράφω όπως τα θυμάμαι χωρίς κατ’ ανάγκη να είναι και η σειρά αυτή που θα γίνουν τα γεγονότα 

1. Ιορδανία- Σαουδική Αραβία, θα γίνει προσπάθεια αποσταθεροποίησης των χωρών αυτών 

2. Το ίδιο θα γίνει και στην Συρία …

3. Θα διαλυθεί ο Λίβανος [ μερικώς ] …

4. Η Συρία θα χάσει ένα κομμάτι από την επικράτεια της το οποίο θα ενσωματωθεί στο νέο κουρδικό κράτος [ ήδη στην Αμερική είναι έτοιμο το νέο νόμισμα του Κουρδιστάν ]. 

5. στην Συρία όμως θα δοθεί ένα μέρος από τον Λίβανο.

6. Σε ένα άλλο μεγάλο κομμάτι του Λιβάνου θα δημιουργηθεί το νέο παλαιστινιακό κράτος [θα μεταφέρουν τους παλαιστίνιους από το Ισραήλ για να μην είναι σκορπισμένοι στην καρδιά του Ισραήλ]. 

7. Μετά το κουρδικό η Τουρκία θα διαμελιστή σε 2 -3 το λιγότερο κομμάτια.

8. Ο Οτσαλαν θα γίνει ο δεύτερος πρόεδρος του κουρδικού κράτους....

9. Η Ρωσία αρχικά και φαινομενικά θα στηρίξει την τουρκια η οποία θα δώσει ως αντάλλαγμα την πλήρη ελεύθερη ναυσιπλοΐα στα δαρδανελια, αυτό όμως η Τουρκία θα το πληρώσει πολύ ακριβά γιατί αυτό θα το εκμεταλλευθεί η Ρωσία [ αυτό είναι το σχέδιο της ] για να καταστρέψει την Τουρκία.

10. Το αζερπαιζαν θα μείνει αμέτοχο.

11. Η Αρμενία θα αποχτήσει μεγάλη επιρροή στην περιοχή 

12. Η Κίνα σε κάποια στιγμή θα έχει πρόβλημα με τους μουσουλμάνους του XINGIANG και πιθανότατα θα είναι η πρώτη από άλλες δυο επαρχίες της Κίνας που θα ανεξαρτητοποιηθούν.

13. Η Ρωσία, η Αμερική και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χρησιμοποιήσουν το Αφγανιστάν για να βοηθήσουν τις 3 επαρχίες της Κίνας.

14. Η τουρκια θα προχωρήσει σε ναυτικό αποκλεισμό της Κύπρου.

15. Το Ισραήλ αντιδρά και βομβαρδίζει τον τουρκικό κατοχικό στρατό στη κατεχόμενη Κύπρο, στο παιγνίδι μπαίνει και η εθνική φρουρά της Κύπρου που θα χτυπήσει από τα νότια.

16. Με αυτά που θα γίνουν στην μέση ανατολή και στην Κύπρο θα επισπευσθούν τα σχέδια για διαμελισμό της τουρκιας, τα γεγονότα θα τρέχουν...


Όσον αφορά την Ελλάδα και το θερμό επεισόδιο δεν ήθελε να μου αναφέρει τίποτα προς το παρόν όπως μου είπε, αυτό με ανησύχησε περισσότερο...




6 σχόλια:

  1. Απο τις προφητειες το γυρισε στις σημειωσεις ο "γεροντας"? Παλι γελοιτητες γελοιτητων? Εσυ ειαι ο "γεροντας" 'η κανας σαν και σενα? Σβηστο γιατι δεν φορας παντελονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν απευθύνεσαι στον Γεωκών ασφαλώς και δεν είναι γέροντας δηλαδή μοναχός, αλλά έχει έναν γέροντα.
      Το συγκεκριμένο όμως προέρχεται από όσα του είπε γνωστός τους διπλωματης. Ποιό από όσα γράφει είναι "γελοιότητες γελοιοτήτων"; Το "δεν φορας παντελονια" κάνουμε πως δεν το είδαμε γιατί διαφορετικά πρέπει να διαγράψουμε το σχόλιό σου. Δεν είναι τρόπος αυτός!

      Διαγραφή
    2. Ολα οσα "προφητευονται" απο το "γεροντα" ειναι απο το μυαλο του "γεροντα", και οχι θεϊκές αποκαλυψεις στον "γεροντα" οπως ειχαμε με τον ἅγιον Παΐσιον ἤ αλλους ἁγίους. . Ειναι φανερο απο τον τροπο που ο ῾γεροντας῾ αναφερεται σε καταστασεις και γεγονοτα και απο τον τροπο που γραφει. Απο τους καρπους γωριζεις το δενδρο, ειναι γραμμενο. Δεν κανεις καλο να ανεβαζεις τετοια κειμενα. Δεν κανεις καλο ουτε στογν ῾γεροντα῾ που ῾καμαρωνει῾ αληθινο προσωπο, ουτε στον Γεκεων, ουτε σε σενα. Θα τα βρεις πετραχηλια κρεμασεμαν στο λαιμο σου αυτα τα κειμενα του ῾γεροντα᾽. "Τυφλος, τυφλον αν οδηγει αμφοτεροι εις βοθυνον πεσουνται"
      Ισως να μην εισαι εσυ ο "Γεκεων", ισως και να εισαι, δεν γνωριζω. Ολα τα γραφομενα του "γεροντα¨βρωμανε απο χιλιομετρα μακρυα περι πλανης του ῾γεροντος῾, εαν ειναι πραγματικος οντως, δια το οποιο αμφιβαλλω.

      Με το συμπαθειο για το "δεν φορας παντελονια", την συγνωμη σου φιλε.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΣ ΠΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΤΛΠ), ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δένδια πρώτα πές μας τι σχέση έχεις με τον γνωστό πολιτικό, τον φίλο του Rothschild και δηλωμένο μασόνο Νίκο Δένδια. Αν είναι απλή συνεπωνυμία πάει καλά...Τώρα ότι εσύ έχεις γνωρίσει τον Κύριο μας "ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ" αλλά χλευάζεις έναν γέροντα που σε όλες της προρρήσεις του δεν παύει να επαναλαμβάνει όλα αυτά που αναφέρεις, αυτό μας ξεπερνάει...
      Τον λόγο έχουν οι ψυχίατροι, ψυχαναλυτές...

      Διαγραφή
  3. Δηλαδη χωρις προφητειες χωρις αγιους και παπαδες τιποτα δεν μπορουμε να προβλεψουμε σωστα!!Αυτο ειναι το νοημα αυτων των αναρτησεων.Εγω λεω σκεφτειτε ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ και μην παραβιαζετε την λογικη σας.Κρατηστε την θρησκεια σας αλλα μην σκεφτεστε θρησκοληπτα.Επικειται ο αφανισμος του εθνους!!Μην εμπιστευεστε κανενα!Αν δεν εξεγερθουμε για την προασπιση της πατριδας καμμια μα καμμια προφητεια δεν μπορει να μας σωσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή