Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ 8 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ 
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

ΒΙΝΤΕΟ:Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ... 






Ο Ζάεφ κατάφερε να διασφαλίσει στην πρώτη ψηφοφορία να συγκεντρώσει την πολυπόθητη πλειοψηφία των 2/3 και 80 βουλευτές ψήφισαν «ναι» εξαγοράζοντας 8 βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Aκριβώς δηλαδή όσοι χρειάζονταν για να περάσουν οι συνταγματικές αλλαγές.


Ο γ.γ. του VMRO-DPMNE, Ιγκόρ Γιανούσεφ προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με τις δωροδοκίες βουλευτών, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ισχυρές πιέσεις.


Έδωσε παραδείγματα βουλευτών στους οποίους προσφέρθηκαν από  250.000 ευρώ έως 2.000.000 ευρώ, ώστε να επηρεαστεί η ψήφος τους!».

«Το Κοινοβούλιο έγινε αγορά και αρένα για εκβιασμό. Το Κοινοβούλιο περιβάλλεται από στοιχεία με ξυρισμένα κεφάλια, τα οποία είναι γνωστά στον υπόκοσμο», συμπλήρωσε κάνοντας λόγο για εκφοβισμό μέχρι και στις οικογένειες των βουλευτών!


Ο Καμμένος υιοθετεί απόλυτα τις καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες βουλευτές του VMRO δέχθηκαν μέχρι και 2 εκατ. ευρώ για να ψηφίσουν υπέρ των συνταγματικών αλλαγών.

«Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι», γράφει ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.


Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολες προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι




Ντρέπεται για την εξαγορά των βουλευτών του  VMRO αλλά δεν ντρέπεται για την δική του και του Τσίπρα που γύρισαν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ που ψήφισε μνημόνια που κατά δήλωσή του «δεν θα ψήφιζε ούτε νεκρός»!

 Τώρα θα κάνει ξανά την κολοτούμπα, αφού η βουλή των Σκοπίων δεν τον έσωσε, δηλαδή θα κάνει τον κινέζο και θα κρατήσει την κυβέρνηση ανέπαφη ενώ είχε δηλώσει ότι «θα ρίξει οποιαδήποτε κυβέρνηση ακόμη και του Τσίπρα αν αναγνωρίσει το όνομα "Μακεδονία" ως συνθετικό για τα Σκόπια»;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ









1 σχόλιο: