Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! 

13 ΒΙΝΤΕΟ


Πραγματικές σφαίρες κατά διαδηλωτών!

Αρένα η Ολλανδία. Πολλές χιλιάδες διαδηλωτών κινητοποιήθηκαν στο Άμστερνταμ κατά των υγειονομικών περιορισμών και παρά την απαγόρευση της πορείας από τις αρχές. 

Συγκρούσεις με δυνάμεις της τάξης που χρησιμοποίησαν ως και σκυλιά κατά διαδηλωτών στο Museumplein του Άμστερνταμ στην Ολλανδία. 

Η αστυνομία παρενέβη το μεσημέρι της Κυριακής ενάντια σε χίλιους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των Μουσείων/ Museumplein στο Άμστερνταμ για να διαμαρτυρηθούν για τα υγειονομικά μέτρα. 

Τράβηξε ως και πραγματικές σφαίρες κατά των διαδηλωτών σύμφωνα με Γάλλο πολιτικό. *Αναφέρονται τραυματισμοί ως κι ακρωτηριασμοί.


Απελπισμένοι πολίτες από την διχρονη αιχμαλωσία Διεθνών Οργανισμών πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανίας και συνεργζόμενων καθεστώτων που εν μια νυχτί μεταβλήθηκαν σε χούντες με γυμνά χέρια μάχονται για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όχι την Pfizer-Υποδούλωση την ψευδεπίγραφη Ελευθερία.

Ακτιβιστές συμμετείχαν στη λεγόμενη δράση «πιείτε έναν καφέ», μετά την άρνηση των τοπικών αρχών να επιτρέψουν τη διαδήλωση.

-Γκλομπιά στο πρόσωπο απευθείας αυτό είναι το πρόσωπο της ναζιστικής ΕΕ


Χρησιμοποιώντας ένα drone που πετούσε πάνω από την πλατεία, η αστυνομία κάλεσε τον κόσμο να εγκαταλείψει την περιοχή. «Εδώ η αστυνομία.

 Πρέπει να απομακρυνθείτε από την Πλατεία των Μουσείων, γιατί αυτή η διαδήλωση απαγορεύεται» επαναλάμβαναν. Πληροφοριακές πινακίδες έδειχναν επίσης ότι θα επέμβει η αστυνομία και ότι η σκηνή έπρεπε να εκκενωθεί. 

Τελικά δύο υδροφόρες στράφηκαν κατά των διαδηλωτών. Όλα τα καταστήματα μη ζωτικής σημασίας, εστιατόρια, μπαρ, κινηματογράφοι, μουσεία και θέατρα είναι κλειστά μέχρι τις 14 Ιανουαρίου και τα σχολεία τουλάχιστον έως τις 9 Ιανουαρίου.















Αρένα .. οι διαδηλωτές τραγουδούν: “Love, Freedom, no Tyranny.”


Bετεράνοι του στρατού έκαναν ασπίδα μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών αλλά οι δυνάμεις της τάξης είχαν εντολή να διαλύσουν την απαγορευμένη συγκέντρωση και επιτέθηκαν χρησιμοποιώντας δυσανάλογη βία.

Eπίσης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η κυβέρνηση απαγόρευση τα πυροτεχνήματα αλλά άστραψε και βρόντηξε και η νύχτα έγινε μέρα. Πολιτική ανυπακοή οι Ολλανδοί.

Η δήλωση του Γάλλου πολιτικού επικεφαλή του Κινήματος κόμματος ”Πατριώτες” : Στην Ολλανδία η αστυνομία ρίχνει πραγματικές σφαίρες σε διαδηλωτές αντι-πιστοποιητικού εμβολιασμού κι έκτοτε στέλνει τα σκυλιά της επίθεσης! 

Οι χώρες της ΕΕ είναι τόσο διεφθαρμένες που γίνονται δικτατορίες για να εξωθήσουν στον εμβολιασμό!


Mέσα στη νύχτα τώρα καταφθάνει και το ιππικό της αστυνομίας στην πλατεία του Μουσείου.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου