Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ

Π.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ«ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ»



BINTEO


Ο ιερομόναχος - πνευματικός της Ιεράς Σκήτης Αγίας Τριάδος Καυσοκαλυβίων, π. Γεώργιος Αλευράς και αφοσιωμένο πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου μας ομιλεί ανοιχτά, απλά και ρεαλιστικά  για τον πόλεμο που διεξάγεται κατά της πίστεως και των Ελλήνων, τις επικείμενες δύσκολες  εξελίξεις αλλά και για τις ανατροπές των σχεδίων των αρχόντων του κόσμου τούτου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ






3 σχόλια:

  1. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις ομιλίες του πατρός Γεωργίου στο κανάλι του κ.Κωστούλα στο https://www.youtube.com/channel/UC--yJYAsGEyzFbdJet1MVKg ο οποίος και τις ανεβάζει εδώ και 5 χρόνια.

    Πολλοί κάνουν κανάλια στο youtube ανεβάζοντας κοπτοραπτικά αποσπάσματα ομιλιών πατέρων με προφητείες για τις θεάσεις για τις διαφημίσεις για τα affiliation links αγορών σε άμαζον, όπως το γυφτοκάναλο ενός Κυπρίου, προφητολαγνεία με διαφημίσεις και κολλητά από κάτω affiliation links για να κάνετε τις αγορές σας.
    Αυτός με το κανάλι Ορθόδοξο Μονοπάτι έκλεψε το βίντεο από το κανάλι του κ. Κωστούλα , έκανε κοπτοραπτική 19 λεπτά από τα 30, και δεν είχε την αξιοπρέπεια να αναφέρει την αρχική πηγή (το βίντεο είναι απόσπασμα από Κήρυγμα του π. Γεωργίου από τις 7-1-2022 https://www.youtube.com/watch?v=AB3b2T5qR8g&ab_channel=VassilisKostoulas). Πρέπει να αναφέρει κανείς όταν χρησιμοποιεί απόσπασμα βίντεο από άλλο κανάλι την αρχική πηγή. Ξεφύτρωσαν πολλά νέα κανάλια από μέσα - τέλη 2020 που κάνουν το ίδιο πράγμα. Ο Γύφτουλας με τα affiliation links στο άλλο κανάλι, που δε θα το αναφέρω, κόβει μικρά κομμάτια από ομιλίες του σεβασμιωτάτου Μόρφου κ.Νεοφύτου ( υπάρχουν χρονολογικά όλες οι ομιλίες του στο κανάλι της Μητρόπολης Μόρφου στο youtube) και τις ανεβάζει σαν νέες σύγχρονες ομιλίες του ,ενώ μπορεί να είναι κάτι που είπε σε ομιλία 2 χρόνια πριν. Το ίδιο κάνει κι ένας άθλιος με ομιλίες του πατρός Ελπιδίου.
    Να είστε προσεκτικοί, αναζητήστε τα βίντεο με τις ομιλίες ολόκληρες από τα κανάλια που έχουν την έγκριση των ομιλητών και ανεβάζουν πρώτα και ολόκληρα τα βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ BLOGS KAI ΣΤΟ YUTUBE ΚΛΠ ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ,ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή