Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ

PUΤΙΝ: Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Κοινοποιεί ο Γεωκών 

Το 2014 μας προειδοποίησε Ο Γέροντας ότι η Ουκρανία θα είναι η σπίθα που θα ανάψει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος και ότι η Ρωσία δεν θα μπει μόνη της στην Ουκρανία, ο πόλεμος θα επεκταθεί μετά στην μέση ανατολή κλπ.

ΣΧΟΛΙΟ: Τα ίδια είπε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετά από 12 χρόνια και συμφωνούν με τα μηνύματα του Γέροντα

“Ρωσία θα προχωρήσει στην μεγαλύτερη εισβολή από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο γεγονός που θα αλλάξει τον κόσμο, προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τ. Μπάιντεν.’’

Πρακτορείο TASS ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) Νικολάι Ζουραβλιόφ… 25.01.2022 Διεθνή SigmaLive. ‘’Οι χώρες της Ευρώπης δεν θα μπορούν να προμηθεύονται πετρέλαιο, φυσικό αέριο και μέταλλα από τη Ρωσία σε περίπτωση που αποσυνδέσουν τη Ρωσική Ομοσπονδία από το διεθνές σύστημα διατραπεζικών πληρωμών SWIFT ‘’

ΣΧΟΛΙΟ: Το 2014 ο Γέροντας με μήνυμα μας ειπε ότι ‘’ με αυτό που κάνουν οι ευρωπαίοι στην Ρωσία θα προκύψει ότι η Ρωσία θα κλείσει τις ‘’κάνουλες’’ και θα τους εκβιάσει, αυτοί θα είναι η σπίθα που θα τους φέρει όλους εναντίον της Ρωσίας καθώς επίσης και την Ρωσία εναντίον τους. (διαβάστε το χειρόγραφο ) και μετά από 12 χρόνια τα είπαν οι Ρώσοι σήμερα, αυτό αποδεικνύει ότι τα μηνύματα ήταν και είναι Ουράνια.


Η Νέα Τάξη αναζητά απεγνωσμένα τρόπους για να ξεκινήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο, είναι το τελευταίο της χαρτί, (είναι όλα προαποφασισμένα ώστε η Νέα Παγκόσμια Τάξη να μπορεί να εγκατασταθεί, όλα είναι στην ατζέντα για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τον απόλυτο έλεγχο … μέσω μιας παγκόσμιας Δικτατορίας) βλέπουν παντού σε όλες τις χώρες, σχεδόν, να αφυπνίζονται και ξεσηκώνονται οι πολίτες και να τους χαλά την επανεκκίνηση που σχεδίαζαν, γι’αυτό πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουν μια προβοκάτσια, για να εξαναγκάσουν τη Ρωσία σε έναν καταστροφικό και δαπανηρό πόλεμο.

Ήδη οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι η Ρωσία έχει ήδη τοποθετήσει σαμποτέρ στην Ουκρανία για να πραγματοποιήσουν μια επιχείρηση προβοκάτσιας, για να τη χρησιμοποιήσουν ως πρόσχημα για μια ρωσική επίθεση, Ο Μπάιντεν λέει ότι η Ρωσία πρόκειται να πραγματοποιήσει μια ψευδή επίθεση στον εαυτό της για να δικαιολογήσει την εισβολή στην Ουκρανία


Ο κόσμος πλησιάζει γρήγορα στο χείλος του ολοκληρωτικού πολέμου…

Ο Γέροντας είπε το 2019… ότι ‘’7 χώρες θα καταστραφούν… Ρωσία, Αμερική, Γερμανία, Τουρκία, Συρία, Ιράν…και ακόμη μια χώρα…Τις ημέρες εκείνες θα πείτε ότι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ και θα βρίζετε τον ΘΕΟ και θα βλασφημείτε, αλλά γρήγορα θα…ΔΕΙΤΕ ότι Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

 Στην μάχη που θα δώσουν για το δικό τους είδωλο, θα τσακώνονται άθεοι οι μεν και αντίχριστοι οι δε! Αυτές οι δύο πλευρές είναι σαν δυο ουρές φιδιού που θα δηλητηριάσουν η μια την άλλη! 

Δεν θα τσακώνονται ούτε για τον ΧΡΙΣΤΟ ούτε για την Παναγία ούτε για την χώρα του φωτός ( την Ελλάδα ). Όταν θα βλέπετε ότι θα κερδίζει ο ένας, ταυτόχρονα θα χάνει. Για αυτό θα φαγωθούν έως την τελική πτώση…….. εκεί που θα αρχίσετε να πιστεύετε ότι ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ρωσία τα βρήκαν εκεί θα γίνει κάτι και θα αρχίσουν τα γεγονότα ‘’


Προφητεία Αγγαθάγελου: <<Επί τη χερσονήσω έξεις τη νίκη και διαβάς την Ελω(Μαιώτιδα λίμνη ή Αζοφική θάλασσα)καταθραύσης την Ταυρική και τα πέριξ και τα Μαιωτικά μέρη των Σκυθών>> Η Χερσόνησος δεν είναι άλλη από την Κριμαία που έχει ενσωματωθεί από τις 18 Μαρτίου 2014 στην Ρωσία αλλά ο Ουκρανικός στρατός κάνει ασκήσεις στα σύνορα με την Κριμαία ώστε να την ανακαταλάβει.

Εκτός αυτού το Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ βρίσκονται ακριβώς στην Μαιώτιδα λίμνη ή Αζοφική θάλασσα όπου η συμφωνία του Μινσκ που υπογράφηκε από Ρωσία-Ουκρανία-Γερμανία και Γαλλία δεν τηρείται και ο Ουκρανικός στρατός έχει κάνει επιστράτευση για τον επόμενο γύρο πολέμου στην περιοχή με ενισχύσεις οπλισμού και έμψυχου υλικού από το ΝΑΤΟ. 

Οι Σκύθες που αναφέρονται είναι οι Ουκρανοί!

-Η Θάλασσα Αζόφ ή Αζοφική είναι η "Μαιώτιδα λίμνη" των αρχαίων Ελλήνων

- Ταυρίδα ή Χερσόνησος Ταυρική ήταν το όνομα της Κριμαίας κατά την περίοδο της κλασικής αρχαιότητας

- Οι Σκύθες ήταν λαός των αρχαίων χρόνων που κατοικούσε στη Σκυθία, δηλαδή την περιοχή που καταλαμβάνει σήμερα η Ουκρανία.







3 σχόλια:

  1. Ένας μεγάλος μυσταγωγός του Πνευματικού Νόμου, ο Άγιος Μάρκος ο Αθηναίος δηλώνει απερίφραστα ότι οι ακούσιες θλίψεις που μας συμβαίνουν έχουν ως αιτία τα εκούσια πάθη μας. Ο δε Θεός με πολλή σοφία, φιλανθρωπία και ταιριαστό τρόπο απονέμει "τα ακούσια τοις εκουσίοις".

    Σε όποιο βαθμό ανάπτυξης βρίσκεται η κακία μας, ανάλογη είναι και η καρποφορία της, η ακούσιος επιφορά της θλίψεως. Κανείς δεν ξεφεύγει από αυτή τη δίκαιη και ανυποχώρητη ενέργεια του Πνευματικού Νόμου, εκτός μόνο "δια Προσευχής και Μετανοίας" (περί νόμου §95, σελ. 98).

    Τα λέω αυτά για να καταλάβουμε, πώς τα περίφημα "γεγονότα" που περιμένουμε δε θα είναι τίποτε άλλο παρά η "ακούσιος επιφορά των θλίψεων" σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα επέλθουν "ως καρποφορία της κακίας μας" είτε ως προσώπων, είτε ως ομάδων, είτε ως Εθνών κ.ο.κ.

    Τους Τούρκους π.χ. ο Πνευματικός Νόμος δεν τους βάζει όλους σε ένα τσουβάλι. Υπάρχουν ένα σωρό κρυπτοχριστιανοί που θα βαπτιστούν όταν έρθει η ευλογημένη ώρα. Σ' αυτούς εμφανίζονται ήδη μεγάλοι Άγιοι και τους συμβουλεύουν πώς θα σωθούν από τα επερχόμενα. Αυτοί θα είναι το 1/3 των Τούρκων. Το 1/3 που θα παραμένουν αμετανόητοι θα σκοτωθούν και το 1/3 για λόγους άγνωστους σε μας, αλλά γνωστούς στην Οικονομία και τη Δικαιοσύνη του Θεού θα επιστρέψουν στην κοιτίδα τους.

    Από μας, άλλης αντιμετώπισης θα τύχουν οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες που μας πρόδωσαν, άλλης αυτοί που τους ψήφισαν με ιδιοτελείς σκοπούς, άλλης οι καλόπιστοι που παρασύρθηκαν, άλλης οι μετανοημένοι κλπ. κλπ. κλπ. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο καθυστερούν οι εξελίξεις: Για να μπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στην "ΚΙΒΩΤΟ" των μετανοημένων και να σωθούν και σ' αυτή τη ζωή και στην άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://oimos-athina.blogspot.com/2016/03/blog-post_22.html

    ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ; Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ;


    ΠΟΙΗΜΑ 5ο

    18-5-2012.

    ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.


    Μαζεύτηκαν τα σύννεφα επάνω απ’ την Ελλάδα,
    μπόρα έρχεται δυνατή και φεύγει η λιακάδα.

    Μαύρος θα γίνει ο ουρανός, φεύγει η προστασία,
    φεύγουν πια οι Αρχάγγελοι και έρχονται τα θηρία.

    Πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία,
    να βασανίσει τη χώρα αυτή με πείνα και αναρχία.

    Του έδωσα το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει,
    γιατί η αμαρτία σας όλα του τα επιτρέπει.

    Εκτός απ’ τα παιδάκια μου, το ποίμνιο το δικό μου,
    δεν έχει εξουσία καμιά να βλάψει το στρατό μου.

    Στο στόχαστρο είναι οι Έλληνες, για κατοχή η Ελλάδα,
    ύπουλα θα σας χτυπήσουνε, με συγκατάθεση και από τα κράτη τ’ άλλα.

    Θα έρθουν οι Αγαρηνοί να πάρουν τα νησιά σας,
    το ξέρουν οι κυβερνήτες σας, είναι υπεύθυνοι για το κατάντημά σας.
    Τα πούλησαν τα εδάφη αυτά, είναι όλα προγραμματισμένα,
    να μην τα βρίσκουν στη βουλή, να είναι όλα διαλυμένα.

    Έτσι να δώσουν την αφορμή αυτή που πια ζητούνε,
    οι Τούρκοι, ημέρα μιας γιορτής να σας επιτεθούνε.

    Πόσο έχετε προδοθεί, δεν χωράει στο μυαλό σας,
    το επιτρέπω όμως ο Θεός, είναι για το καλό σας.

    Γιατί κάνατε είδωλα αυτούς που κυβερνούνε,
    αυτούς που σας κορόιδεψαν, τί άλλο να σας πούνε;

    Ακόμα δεν τους μάθατε; Ακόμα τους ακούτε;
    Ακόμα τους πιστεύετε; Θέλετε κι άλλα να δείτε.

    Θα επιτρέψω τότε Εγώ, να δείτε γεγονότα,
    να βγάλουνε τις μάσκες τους, να βγουν όλα στη φόρα.

    Τότε θα δείτε στη βουλή μεγάλες αποκαλύψεις,
    ξεδιάντροπα θα λέγονται χωρίς να νιώθουν τύψεις.

    Ίσως τότε καταλάβετε και πλέον αντιληφθείτε,
    ποιοί διοικούν τη χώρα αυτή, στα πρόσωπά τους, το διάβολο θα δείτε.
    Παιδάκια μου αγαπητά μόνο η προσευχή σας,
    θα σας φρουρήσει σίγουρα, την χώρα σας και την ψυχή σας.

    Στην μάνα σας την Παναγιά, και σε όλους τους αγίους,
    κάνετε παράκληση να σπεύσουν να βοηθήσουν.

    Αφήστε πια τα είδωλα, είδωλο να είναι ο Χριστός,
    για να ‘ρθει η Ανάσταση να φύγει ο σταυρός σας! Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή