Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ Ο Νο 1 ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ...!


ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΨΑΝ… ΤΟΝ ΕΣΤΕΜΜΕΝΟ!!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… Ο Μπάιντεν ο νο 1 εχθρός της Παγκόσμιας Ορθοδοξίας ένθρονος στους Αγίους Τόπους τον προσκύνησαν Πατριάρχης και παρατρεχάμενοι..!

Τι παράσημα τι αστέρια τι τίτλους του έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για το έργο του στην Ανθρωπότητα και την προσφορά του στην Ορθοδοξία…Ιούλιος ο μήνας του πνευματικού ολοκαυτώματος που να χτυπήσει κι ο Αύγουστος…


Βέβαια για ξέπλυμα έβγαλε κι ένα λογύδριο για το τι τραβάνε οι καημένοι οι χριστιανοί στους Αγ Τόπους από το νο1 σύμμαχο των ΗΠΑ. 

Ο καλός Μπάιντεν θα τα κάνει όλα καλά θα τα βάλει με το κακό Ισραήλ και θα τιμήσει τα .. γαλόνια που του έδωσε ο Πατριάρχης που ενθρονίστηκε μέσω Βαβυλιάδας Αθηνών. 

Το μάθημα δε έγινε πάθημα καλό είναι οι υπηρεσίες να μην μπλέκουν με τις Εκκλησίες και δη με τα Πατριαρχεία γιατί δίνουν αυτά τα αποτελέσματα…κι άλλα περίλαμπρα που ακόμα δεν έχουν αποχαρακτηριστεί…Το θηρίο

Εκπρόσωποι των τριών εκκλησιών που οδηγούν την Εκκλησία της Jerusalem, του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου, του Βατικανού και των Αρμενίων, χαιρέτισαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν στην είσοδο της εκκλησίας στη Βηθλεέμ και τον χαιρέτισαν συνοδευόμενοι σε μια σύντομη επίσκεψη στον χώρο της Του Χριστού Γέννησης, όπου έγινε δεκτός από τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ’, Πατριάρχη Ιεροσολύμων και Πάντων των Έργων της Παλαιστίνης Ιορδανίας Θεματοφύλακα των Αγίων Τόπων πατέρα Πάτον, και τον Αρμένιο Ορθόδοξο Πατριάρχη Nurhan Manogyan, συνόδευσε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ σε περιοδεία και συζήτησε μαζί του παρουσία ορισμένων Παλαιστινίων αξιωματούχων.
Συγκίνηση κατά τη .. στέψη


Ο Πατριάρχης Θεόφιλος Γ’ τόνισε την ανάγκη για ενεργό αμερικανική παρέμβαση για την προστασία της χριστιανικής κληρονομιάς και της παρουσίας στους Αγίους Τόπους, ιδιαίτερα στην πόλη της Ιερουσαλήμ, η οποία είναι μάρτυρας μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης από εξτρεμιστικές σιωνιστικές εταιρείες, οι οποίες εργάζονται απερίσκεπτα για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον καταδίωξης για τους χριστιανούς.

 Θα βάλει δηλ. το λύκο να φυλάει τα πρόβατα…


Άξιος άξιος…και λίγα λέμε

Η πόλη της Ιερουσαλήμ, η κατάληψη της οι επιθέσεις μελών αυτών των ομάδων σε εκκλησίες, κληρικούς, χριστιανούς πολίτες και οι προσπάθειές τους να αρπάξουν περιουσίες στην Πύλη της Χεβρώνας. 

Μίλησε επίσης για περιορισμό της ελευθερίας λατρείας για Μουσουλμάνους και Χριστιανούς, και αποτροπή των πιστών από την ελεύθερη πρόσβαση στους χώρους λατρείας τους, παρόμοια με τις πρακτικές της ισραηλινής αστυνομίας Μεγάλο Σάββατο που εμπόδισε τη λατρεία και πιστούς να φτάσουν στην Εκκλησία της Ανάστασης.


Χαρές και πανηγύρια


Εξήγησε τους κινδύνους της χριστιανικής απομάκρυνσης ειδικά από την Ιερουσαλήμ, και ότι η διατήρηση της χριστιανικής ύπαρξης είναι ένα σημαντικό μήνυμα πολιτισμού κι ανθρωπισμού εκτός από τη διατήρηση του υπάρχοντος καθεστώτος (Status quo) και η διατήρηση του είναι προτεραιότητα όλων των Εκκλησιών όπως συμβαίνει για την ισλαμική Προεδρία Γιαχ σχετικά με τους ισλαμικούς και χριστιανικούς αγιασμούς στους ιερούς τόπους.

Ελληνοαμερικάνικο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων!!


Χαμογελάστε .. όλοι εδώ στο πουλάκικαι μια με το Τάγμα…. βενεδικτίνοι είναι; Πάντως δεν είναι βεδουίνοι
 

11 σχόλια:

 1. Φαντάσου άχτι που θα τους έχουν ο Προφήτης Ηλίας και ο Ενώχ, που για να κάνουν τη δουλειά που έπρεπε να κάνουν αυτοί απέναντι στους αντίχριστους, στερήθηκαν επί χιλιετίες τον Παράδεισο και "σιγοψήνονται" μαζί μας στη γη.

  Ο Ηλίας θα αναλάβει το ρόλο του μπαρμπέρη και δεν ξέρω αν η λεπίδα προχωρήσει παραπάνω όπως τότε με τους ιερείς του Βάαλ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα: Με την ίδια ευκολία που ρίξαν στο μπουντρούμι τον πραγματικό Πατριάρχη Ειρηναίο (προφανώς γιατί δεν τους "καθόταν"), με την ίδια ευκολία υποδέχονται αυτή τη μούμια του Φαραώ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εφοσον ειναι "αναξιος" οπως λετε ο Ιεροσωλυμων, τοτε πως καθε χρονο αναβει το Αγιο Φως με τη Χαρη του Αγιου Πνευματος. Εκ των οσων ξερουμε απο τους Πατερες το Αγιο Πνευμα αποφευγει τους αναξιους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όπως το νερό περνάει μέσα από τσιμεντένιους, ή πέτρινους, ή πλαστικούς, ή άλλης ποιότητας σωλήνες για να αρδεύσει τους αμπελώνες χωρίς να ωφελούνται οι σωλήνες απορροφώντας νερό, έτσι και η Θεία Κοινωνία, έτσι και ο Αγιασμός, έτσι και το Θείον Φως δεν "αρδεύει" τους άκαμπτους σωλήνες δια των οποίων διέρχεται, αλλά τον Αμπελώνα του Κυρίου

   Ηλίας Σκουντριάνος

   Διαγραφή
  2. ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ

   Όπως το νερό περνάει μέσα από τσιμεντένιους, ή πέτρινους, ή πλαστικούς, ή άλλης ποιότητας σωλήνες για να αρδεύσει τους αμπελώνες χωρίς να ποτίζονται οι ίδιοι οι σωλήνες, έτσι και η Θεία Κοινωνία, έτσι και ο Αγιασμός, έτσι και το Θείον Φως δεν "αρδεύει" τους άκαμπτους Λειτουργούς του Υψίστου δια των οποίων διέρχεται, αλλά τον Αμπελώνα του Κυρίου.

   Διαγραφή
  3. Για να μη νομίζει κανείς ότι είμαι κανένας θεοφώτιστος Χριστιανός (δε λέω άλλα για να μην παρασυρθώ από την ταπεινολογία), ενημερώνω ότι αυτή την παρομοίωση την δανείστηκα από το βιβλίο του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Χαράλαμπου Βασιλόπουλου με τίτλο "Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΕΞΗΓΗΜΕΝΗ (ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ)

   Διαγραφή
  4. Αρα μπορω να συμπερανω 2 πραγματα: ειτε οι Πατερες εκαναν λαθος ειτε το Αγιο Πνευμα συνεχιζει να επιδρα μεσω του Πατριαρχη και να τελειται το θαυμα της Αφης ωστε να μη δημιουργηθει καποιου ειδους σκανδαλο.

   Διαγραφή
  5. ΟΛΑ τα θαύματα του Θεού, και ΟΛΑ τα Μυστήρια του Θεού, γίνονται για τον πιστό λαό του Θεού, ΟΧΙ για τον ίδιο τον κληρικό που συμμετέχει στην τέλεση του θαύματος.

   Διαγραφή
  6. Αρα οι ''αναξιοι'' θα συνεχισουν να ειναι ''αναξιοι'' μεχρις οτου να μετανοησουν ή οχι και το Αγιο Πνεύμα θα συνεχισει να δρα ωστε να μην σκανδαλισθει ο Πιστος λαος ανα τους αιωνες. Ωστοσο το ανωθεν ερωτημα μου παραμενει.

   Διαγραφή
 4. Ο Μπάιντεν ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ τις δολοφονίες των εκτρώσεων και την αφύσικη και σατανική διαστροφή της ομοφυλοφιλία (και την αφύσικη και άκρως σατανική αλλαγή του σωματικού φύλου).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το επόμενο σχόλιο φαίνεται άσχετο, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι.

  Δυο σημαντικά και έγκυρα βιβλία (σε δυο διαδοχικούς τόμους: Α’, Β’), μέσα από την διδασκαλία των Αγίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
  Συγγραφέας: ο Ορθόδοξος Χριστιανός και Δρ. Πατρολογίας, Jean Larchet.

  “Η Θεραπευτική των πνευματικών νοσημάτων.
  Εισαγωγή στην ασκητική παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας”.

  Εκδόσεις: Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

  Παρουσίαση των δυο βιβλίων, στον εκδοτικό οίκο:

  Τόμος Α’ :
  https://www.apostoliki-diakonia.com.gr/product-info.asp?language=2&products_id=362

  Τόμος Β’ :
  https://www.apostoliki-diakonia.com.gr/product-info.asp?language=2&products_id=363

  Πίνακες περιεχομένων των δυο προαναφερόμενων τόμων, σε μεγάλο βιβλιοπωλείο:

  https://www.politeianet.gr/books/9789603156055-apostoliki-diakonia-i-therapeutiki-ton-pneumatikon-nosimaton-protos-tomos-180249

  https://www.politeianet.gr/books/9789603156062-larchet-jean-claude-apostoliki-diakonia-i-therapeutiki-ton-pneumatikon-nosimaton-deuteros-tomos-180250

  ΑπάντησηΔιαγραφή