Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ..."ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ"!!!

Ο Π.Ο.Υ. ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

  ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Thomas Lambert
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο ΠΟΥ προετοιμάζει τον κόσμο για την επόμενη εποχή των λουκέτων, αρνούμενος να παραδεχτεί ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει τελειώσει και συνιστώντας στις κυβερνήσεις να εφαρμόσουν εκ νέου τις εντολές για τις μάσκες.

  "Ανησυχώ ότι τα κρούσματα του COVID-19 συνεχίζουν να αυξάνονται, ασκώντας περαιτέρω πίεση στα [sic] συστήματα υγείας και στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Ανησυχώ επίσης για την αυξανόμενη τάση των θανάτων. 

Η επιτροπή έκτακτης ανάγκης για τον COVID-19 συνεδρίασε την Παρασκευή της περασμένης εβδομάδας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιός παραμένει μια έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom.

Ο Adhanom συνέχισε, λέγοντας ότι η επιτροπή ανησυχεί για τις υποπαραλλαγές του Omicron, για τις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καν ακούσει ποτέ, επειδή έχουν συντονιστεί με τα νέα του COVID μετά το τέλος των lockdowns. 

Πρόσθεσε ότι υπήρξε αύξηση των κρουσμάτων, ενώ ταυτόχρονα ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν αρκετά τεστ ή επιτήρηση για να προσδιοριστεί η σοβαρότητα του COVID. Εκπληκτικό.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τη λύπη του για την πτώση της πρόσληψης εμβολίων, λέγοντας ότι δεν είναι σχεδόν αρκετοί οι άνθρωποι που κάνουν ουρά για να κάνουν το δεύτερο, τρίτο, τέταρτο, πέμπτο, έκτο, έβδομο, όγδοο, ένατο, δέκατο... αναμνηστικό εμβόλιο.

Ο Adhanom συνιστά στις χώρες να επιστρέψουν στις ημέρες των εντολών για μάσκες, των υποχρεωτικών εξετάσεων COVID και της μαζικής επιτήρησης.

  "Καθώς οι νοσηλείες και οι μεταδόσεις αυξάνονται, οι κυβερνήσεις πρέπει επίσης να αναπτύξουν δοκιμασμένα και δοκιμασμένα μέτρα, όπως η μάσκα, ο βελτιωμένος αερισμός και τα πρωτόκολλα δοκιμών και θεραπείας", δήλωσε ο Adhanom. "... 

Οι κυβερνήσεις θα πρέπει επίσης να εργαστούν για να μειώσουν τη μείωσή τους στην επιτήρηση, τις δοκιμές και την αλληλουχία και να μοιραστούν αποτελεσματικά τα αντιιικά φάρμακα".

Κατέληξε επαινώντας το εμβόλιο, συμβουλεύοντας τις κυβερνήσεις να κυνηγήσουν για άλλη μια φορά τους ανεμβολίαστους και διακηρύσσοντας ότι η "πανδημία" δεν έχει τελειώσει.

  'Ανησυχώ για το γεγονός ότι τα κρούσματα του Covid-19 συνεχίζουν να αυξάνονται'

  Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus συνέστησε στις κυβερνήσεις να επαναφέρουν περιοριστικά μέτρα, όπως οι μάσκες προσώπου, για να "αντεπιτεθούν" στην αύξηση των κρουσμάτων Covid παγκοσμίως. pic.twitter.com/Ipbui6jCAS

  - GB News (@GBNEWS) July 12, 2022



Αυτή η διακήρυξη της επιστροφής στις ημέρες της υστερίας του COVID λίγο πριν από το φθινόπωρο έρχεται μόλις ένα μήνα αφότου η καναδική κυβέρνηση επέλεξε να αναστείλει ορισμένες ταξιδιωτικές εντολές αντί να τις καταργήσει εντελώς, δηλώνοντας σχεδόν ρητά ότι θα αφαιρέσει ξανά τα δικαιώματα των Καναδών αυτή την περίοδο γρίπης.

"Εάν η κατάσταση πάρει μια τροπή προς το χειρότερο, είμαστε έτοιμοι να επαναφέρουμε τις πολιτικές που είναι απαραίτητες για την προστασία των Καναδών", προειδοποίησε τον Ιούνιο ο Dominic LeBlanc, υπουργός διακυβερνητικών υποθέσεων.

Τώρα, η κυβέρνηση ετοιμάζεται για την επόμενη φάση, λέγοντας ότι ο ορισμός του πλήρως εμβολιασμένου πρέπει να αλλάξει σε "ενημερωμένο" εμβολιασμό, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να εμβολιάζονται κάθε εννέα μήνες επ' αόριστον.


Το πότε οι κυβερνώντες θα εγκαταλείψουν αυτή την ανοησία, κανείς δεν μπορεί να το φανταστεί.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο The Counter Signal..


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

WHO Recommends Masks Again, Preps World for Another Global Lockdown in Fall


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου