Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΛΗΞΕ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΔΗΣΣΟΥ. ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ…ΥΣΤΕΡΙΑ ΔΥΤΙΚΩΝ…

2 ΒΙΝΤΕΟ


Η Ρωσία έπληξε με πυραύλους κρουζ το λιμάνι Οδησσού. Ανοίγει δρόμο για Υπερδνειστερία ή δηλώνει πως η μεταφορά σιτηρών δεν θα είναι το προκάλυμμα για μεταφορά και στοκάρισμα δυτικών όπλων! 

Ο πολεμικός ανταποκριτής Γιούρι Κοτενόκ ανέφερε ότι οι εγκαταστάσεις στρατιωτικής υποδομής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην Οδησσό δέχθηκαν μαζική επίθεση από ρωσικούς πυραύλους, δύο από τους οποίους έπληξαν έναν στόχο κοντά στο λιμάνι.




Telegram:

«Μια σειρά στοχεύσεων στην Οδησσό. Τουλάχιστον πέντε εκρήξεις. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για καταστροφή στόχου στην περιοχή του λιμανιού της Οδησσού…Ουκρανικές πηγές επιβεβαιώνουν το χτύπημα δύο βλημάτων στο λιμάνι της Οδησσού.”




Η Ρωσία ανοίγει το δρόμο προς την Υπερδνειστερία που περνάει μέσω Οδησσού. Κατά μια εκδοχή στόχευσε με 4 πυραύλους κρουζ το νευραλγικό λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας στην Οδησσό. 2 τουλάχιστον από αυτούς κατέληξαν στο στόχο τους και εκρήξεις και φωτιά προκλήθηκαν στο λιμάνι της Οδησσού. 

Η ανακοίνωση προέρχεται από την ουκρανική πλευρά. Ρώσικες πηγές μιλούν για 10 πυραύλους που μεταξύ των στόχων είχαν και το λιμάνι της Οδησσού.

Πιθανόν να επλήγη και η ναυτική βάση Ochakiv κοντά στην Οδησσό.

Τουλάχιστον 10 πύραυλοι κρουζ των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων έπληξαν θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και το λιμάνι της Οδησσού.
Σύμφωνα με το κανάλι telegram «Voenkor Kotenok Z», χτυπήθηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην Οδησσό, συμπεριλαμβανομένου του λιμανιού της Οδησσού.
Το κανάλι Telegram “Typicalnaya Odessa” έγραψε ότι οι στόχοι της πυραυλικής επίθεσης στο λιμάνι της Οδησσού θα μπορούσαν να είναι στρατιωτικά φορτία.
Ένα χτύπημα στο λιμάνι της Οδησσού ήταν τόσο ισχυρό που ξεκίνησε μια τεράστια φωτιά.
Ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε ρουκέτες και κατέστρεψε μια αποθήκη πυρομαχικών και φορητών όπλων, η οποία ήταν εξοπλισμένη από μαχητές της εδαφικής άμυνας της πόλης.






Η επίθεση πραγματοποιήθηκε την επαύριον της συμφωνίας Κιέβου Μόσχας μέσω Τουρκίας για τη διασφάλιση εξαγωγής σιτηρών.Ωστόσο η Ρωσία θέλησε να δείξει ότι έτερον εκάτερον. 

Η διασφάλιση της μεταφοράς των σιτηρών δεν θα επιτελέσει δούρειο ίππο για τη μεταφορά ή αποθήκευση δυτικών όπλων ακόμη και στο λιμάνι της Οδησσού. 

Ή ανοίγει δρόμο σιγά σιγά προς Υπερδνειστερία και υστερία δυτικών ..Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ρώσικη για το χτύπημα.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου