Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!


Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 


Για ακόμη μια φορά η ελληνική δικαιοσύνη μας απογοήτευσε! Και πως να είναι διαφορετικά από τη στιγμή που θεωρούν νόμιμα τα πρόστιμα των 100 ευρώ που επιβλήθηκαν στα άτομα ηλικίας των 60 ετών, τα οποία αρνήθηκαν τον εμβολιασμό κατά της covid-19!! 

Αγνοούν οι κύριοι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας, ότι καμιά ιατρική πράξη στην ανθρώπινη ιστορία δεν επιβλήθηκε υποχρεωτικά παρά μόνο στη σκοτεινή περίοδο του Χίτλερ και τα ιατρικά πειραματικά που έκανε ο Μένγκελε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; 

Υποστηρίζουν στην απόφασή τους ότι βάση ιατρικών δεδομένων τα εμβόλια εποφελούν  το κοινωνικό  σύνολο! Δεν παρατηρούν ότι πλέον οι εμβολιασμένοι είναι η πλειοψηφία αυτών που νοσούν βαριά και χρειάζονται διασωλήνωση; 

Για του λόγου το αληθές  αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το δελτίο του ΕΟΔΥ μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 36 (35.64%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 65 (64.36%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι!! 

Αξίζει να επισημανθεί, ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να παρέχεται πλέον εβδομαδιαία ενημέρωση και όχι καθημερινή για την πορεία της Covid-19, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην πρώτη εβδομαδιαία ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου δεν περιλαμβάνεται, για πρώτη φορά μετά από μήνες, αναφορά για το πόσοι από τους διασωληνωμένους είναι ανεμβολίαστοι και πόσοι εμβολιασμένοι γεγονός που κινεί υποψίες για το τι θα συμβεί στο μέλλον και επιθυμεί να το αποκρύψει η κυβέρνηση!!  

Δεν θα ανοίξουμε το κεφάλαιο παρενέργειες και  θάνατοι από τα εμβόλια για την αντιμετώπιση της Covid-19 που χρειάζεται σημαντική διερεύνηση, καθότι αυξήθηκαν κατακόρυφα οι θάνατοι από κάθε αίτιο τη χρονολογική περίοδο  που ακολούθησε την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος  σε σχέση με το μέσο όρο των προηγούμενων ετών. 

Ειδικά, παρατηρούμε ότι υφίσταται ορυμαγδός από περιστατικά εμφραγμάτων και ανακοπές καρδιών που θα πρέπει να διερευνηθεί. 

Καλό θα ήταν να δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία για θανάτους από εμφράγματα πριν και μετά την έναρξη των εμβολιασμών! Αξίζει να επισημανθεί ότι και οι κατασκευαστές αυτών των σκευασμάτων  αποδέχονται  ότι μπορεί να υπάρξουν θρομβώσεις από τη χρήση των εμβολίων αν και σπανίως! 

Εν κατακλείδι είναι φανερό πλέον ότι η δικαιοσύνη είναι δυστυχώς χειραγωγούμενη από την ελληνική κυβέρνηση και αποφασίζει κατά το δοκούν!

Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

ΟικονομολόγοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου