Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Γ.ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ:«ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΊΜΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ!!!»

 ΒΙΝΤΕΟ



Σε συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο ομότιμος καθηγητής πολιτικής επιστήμης Γιώργος Κοντογιώργης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Πάρη Καρβονόπουλο. 

Ο κύριος Κοντογιώργης είπε ότι η απογραφή του Ελληνικού πληθυσμού έχει καταγράψει στο σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού, Ελληνοποιημένους αλλοδαπούς και ότι ο πραγματικός πληθυσμός της χώρας έχει μειωθεί κατά 1,5 εκατομμύριο την τελευταία δεκαετία! 

Στην πλούσια, πληροφοριών και πολιτικών νοημάτων, συνέντευξή του, εξηγεί το πως το ελληνόφωνο πολιτικό μας σύστημα και η άρχουσα τάξη του τόπου, εχθρεύονται συστηματικά την ελληνική κοινωνία και το πνεύμα αντίστασης που αυτή εξακολουθεί να προβάλλει, απέναντι στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς. 

Μετέτρεψαν όλη τη χώρα σε Ίμια και είναι έτοιμο το σύστημα να παραδώσει το Αιγαίο στην Τουρκία και το πολιτικό Ισλάμ, λέει μεταξύ άλλων ο πρώην πρύτανης της Παντείου και αναδεικνύει τη βιομηχανική κλίμακα αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού με Μουσουλμάνους μετανάστες από τριτοκοσμικές χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου