Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

ΡΩΣIKOΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΛΛΟ

Μ. ΖΑΧΑΡΟΒΑ:«ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ»
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ…



Στις 8 Ιουλίου οι αρχές του Καναδά επέβαλαν κυρώσεις κατά του αρχηγού της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, κορυφαίων δημοσιογράφων της χώρας, αξιωματούχων, επιχειρηματιών και ρωσικού χρυσού. 

«Κυρώσεις κατά του Πατριάρχη θα μπορούσαν να επιβληθούν μόνο από σατανιστές» απαντάει η Ζαχάροβα. Κάτι ξέρει…Υπονοεί κάτι, είναι σαφές...

Kαι δεν είναι καμιά θεούσα η Ζαχάροβα ούτε καμιά πλανεμένη σκοταδίστρια το αντίθετο κι ωστόσο φωτογραφίζει την ελίτ της Δύσης για Σατανισμό…

Eίναι από τα γενοφάσκια της μέσα στη διπλωματία καθώς είναι κόρη υψηλόβαθμου Ρώσου διπλωμάτη.. Πολλά έχουν δει τα μάτια της και πολλές πληροφορίες διαχειρίστηκε…




Ο χρυσός από τη Ρωσία και τα χρυσά είδη απαγορεύεται πλέον να πωλούνται στον Καναδά. Και στον Πατριάρχη πάσης Ρωσίας Κύριλλο και στους δημοσιογράφους θα απαγορεύεται η είσοδος και όλα τα περιουσιακά στοιχεία τους στον Καναδά θα δεσμεύονται, αν φυσικά υπάρχουν κατ’ αρχήν εκεί.

«Μόνο οι σατανιστές θα μπορούσαν να επιβάλουν κυρώσεις κατά του Πατριάρχη», αντέδρασε αμέσως στο κανάλι της στο Telegram, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. Ωστόσο, και η ίδια η Ζαχάροβα κατέληξε σε αυτήν την «καναδική λίστα». Όπως η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας Irina Volk.

Μεταξύ των δημοσιογράφων που υπόκεινται σε κυρώσεις, είναι και ο αρχισυντάκτης της Komsomolskaya Pravda, Βλαντιμίρ Σουνγκόρκιν.

Καθώς και η οικοδέσποινα του Channel One Ekaterina Andreeva, γνωστοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικοί παρουσιαστές Olga Skabeeva, Arkady Mamontov, Roman Babayan, Anton Krasovsky, Tigran Keosayan, Armen Gasparyan, Alexey Pimanov και ο επικεφαλής της Πανρωσικής Κρατικής Τηλεόρασης και Ραδιοφωνικής Εταιρείας Oleg Dobrodeev.

Ο Καναδάς εισήγαγε επίσης τους δικούς του περιορισμούς κατά της Ρωσίδας συγγραφέα Zakhara Prilepina, του πρώην διευθυντή της Yandex Tigran Khudaverdyanheads του Υπουργείου Ψηφιακής Ανάπτυξης Maksuta Shadayeva και της πρώην τραπεζίτη Alexandra Lebedev.

Δηλαδή, στην πραγματικότητα, αυτές οι κυρώσεις δεν είναι εναντίον του στρατιωτικού συγκροτήματος της Ρωσίας. Και ούτε καν εναντίον της ρωσικής οικονομίας.

Πρόκειται για μια προσπάθεια να σπάσει ο πνευματικός και πληροφοριακός πυρήνας της χώρας.

Αλλά αυτό είναι απίθανο να συμβεί.



8 σχόλια:

  1. Όπου "νομιμοποιήθηκαν" οι εκτρώσεις, η ομοφυλοφιλία, η αλλαγή σωματικού φύλου, η βλασφημία εναντίον του Θεού και άλλες σατανικές και αφύσικες αμαρτίες, εκεί ΥΠΑΡΧΕΙ ο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ (στην πράξη) ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.

    Όσοι δεν τα καταλαβαίνουν αυτά, έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η σακελαροπουλου αφαιρεσαι σημαια και σταυρο ο μητσοτακης δεν ξερςι τον ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ,δεν ειναι ξεκαθαρο τι επιδιωκουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα ΜΕΛΕΤΗ αποδεικνύει ότι ο κορωνοϊός δεν προκαλεί μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες!

    https://enromiosini.gr/arthrografia/nea-meleti-apodeiknyei-oti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχιμανδρίτης Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης:

    Πώς θα πολεμήσουμε τη παγκοσμιοποίηση;
    (Πορεία προς τον παγκόσμιο ηγέτη, τον Αντίχριστο).

    https://www.youtube.com/watch?v=bvyOSUlUU6w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

    66 ηχητικά αρχεία.

    https://www.youtube.com/playlist?list=PL7A54wkG6kXrwybrhZUg-9msXbSQWzpGB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τα επίσημα σημερινά (10-7-2022) στοιχεία του ΕΟΔΥ για τον κορωναϊό:

    “Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 37 (35.92%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 66 (64.08%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.”

    Πηγή:
    https://www.naftemporiki.gr/story/1881202/koronoios-auksisi-ton-thanaton-103-stis-meth

    * * *

    Ιατρός Δημήτρης ΚΟΥΒΕΛΑΣ, καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ: "ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ".

    https://www.youtube.com/watch?v=UfFa6iBbHbo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας πουν πότε πόσοι είναι οι εντλώς ανεμβολίαστοι; Ούτε 10% δεν θα ναι...

      Διαγραφή
  7. Αγαπητέ ρωμανε, ποια είναι η γνώμη σου για τα εμβόλια κοβιντ, αποτελούν σφράγισμα ??? Κ εάν ναι , για ποιο λόγο ??? Ρωτάω επειδή ο Άγιος Παϊσιος μιλούσε για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ως προθάλαμο του σφραγίσματος. Από την άλλη ανέφερε κ κάποια ασθένεια που για να σου χορηγήσουν θεραπεία θα έπρεπε να σε σφραγίσουν. Βλέπουμε κ ακούμε πολλά, έχω μπερδευτεί δεν το κρύβω. Ευχαριστώ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή