Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ) Η "ΑΠΟΤΥΧΙΑ" ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΦΑΝΤΑΣΟΥ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΣΕΒΕΡΣΚ ΚΑΙ ΣΟΛΕΝΤΑΡ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΣΛΑΒΙΑΝΣΚ ΚΑΙ ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ!

ΒΙΝΤΕΟ


Ο ρώσικος στρατός μπήκε σε Σεβέρσκ και Σολεντάρ κατευθυνόμενος προς Σλαβιάνσκ και Κραματόρσκ στην περιφέρεια του Ντόνετσκ.

 Έχοντας απελευθερώσει όλη την περιοχή του Λούγκανσκ επιχειρεί τώρα να θέσει υπό τον έλεγχό του και όλη την περιφέρεια του Ντόνετσκ.

Το υπουργείο Εσωτερικών του LPR αναφέρει ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και τα στρατεύματα του LPR έχουν φτάσει στα περίχωρα του Seversk στην κατεύθυνση του Σλαβιάνσκ. Ορισμένες μονάδες βρίσκονται ήδη στην πόλη. Τα συμμαχικά στρατεύματα έχουν εισέλθει στα περίχωρα του Soledar. 

Όταν απελευθερώσουν εντελώς αυτήν την πόλη, τότε ο αυτοκινητόδρομος μεταξύ Seversk και Artemovsk (Bakhmut) θα αποκοπεί και το ίδιο το Seversk θα βρεθεί πολύ γρήγορα σε μια επιχειρησιακή και στη συνέχεια πλήρη περικύκλωση.

Η ουκρανική μονάδα θα πρέπει να ξεφύγει από το Σεβέρσκ ακόμα πιο γρήγορα από ό,τι από το Λισιτσάνσκ, αλλά δεν θα τα καταφέρουν όλοι. Και τότε τα συμμαχικά στρατεύματα θα κινηθούν προς το Kramatorsk και το Slaviansk από τα ανατολικά.

Οι συμμαχικές δυνάμεις εισήλθαν στα όρια της πόλης Seversk, όπως ανέφερε το Υπουργείο Εσωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk. Αναφέρεται ότι εντός των επόμενων δύο ημερών η πόλη ενδέχεται να τεθεί υπό τον πλήρη έλεγχο των δυνάμεων του LNR και της Ρωσίας.

Από το Λουγκάνσκ ήρθαν πληροφορίες ότι οι συμμαχικές δυνάμεις είχαν εισέλθει στα όρια της πόλης του Σεβέρσκ. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό, εκτός από το ότι οι δυνάμεις της AFU που υπερασπίζονται την πόλη υποχωρούν. 

Έτσι, τα ρώσικα και συμμαχικά στρατεύματά άρχισαν να καταλαμβάνουν έναν από τους κύριους κόμβους της αμυντικής γραμμής Seversk – Soledar – Bakhmut (Artemovsk). Μετά την πτώση αυτής της γραμμής, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα έχουν την τελευταία: Slavyansk – Kramatorsk – Druzhkovka – Konstantinovka – Avdeevka.

(Βίντεο: προέλαση προς Σολεντάρ)



Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι μονάδες του ρωσικού στρατού και του NM του LPR, με την υποστήριξη του πυροβολικού, μάχονται για τη Serebryanka, προσπαθώντας να παρακάμψουν το Seversk από τα βόρεια. 

Ταυτόχρονα, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας απέσυρε μονάδες προσωπικού από το Seversk, αφήνοντας τα τάγματα άμυνας να υπερασπιστούν την πόλη, υποστηριζόμενα από αποσπάσματα από τους αγωνιστές των εθνικών ταγμάτων.

Σύμφωνα με τον πρεσβευτή του LPR στη Ρωσία, Rodion Miroshnik, χθες οι συμμαχικές δυνάμεις βρίσκονταν ήδη κοντά στην πόλη, αλλά δεν μπήκαν στο ίδιο το Seversk.

Σήμερα, ο επικεφαλής του DPR, Denis Pushilin, είπε ότι η απελευθέρωση του DPR πηγαίνει σε πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συμμαχικές δυνάμεις προχωρούν στην περιοχή Seversk και Soledar, υπάρχει επίθεση στην περιοχή Ugledar, αλλά όχι γρήγορη.

Όσον αφορά το Seversk, το Soledar, μονάδες των συμμαχικών δυνάμεων συνεχίζουν να προελαύνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Όσο για το Vuhledar, υπάρχουν και εκεί ορισμένες επιτυχίες, αλλά παρόλα αυτά δεν υλοποιούνται όλα όσο γρήγορα θα θέλαμε πρόσθεσε ο Ντενίς Πουσιλίν ηγέτης της Λ Δ του Ντόνετσκ.

«Τα στρατεύματά μας εισήλθαν με επιτυχία στα όρια της πόλης του Σεβέρσκ και ανάγκασαν τους Βεσουσνίκ να τραπούν σε φυγή προς διαφορετικές κατευθύνσεις», δήλωσε ο Βιτάλι Κισέλεφ, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων της δημοκρατίας, σύμφωνα με το TASS.

Πρόσθεσε ότι σε λίγες μέρες ο Seversk θα μπορούσε να απελευθερωθεί.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου