Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...

Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ!



Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Προ μηνός γίναμε μάρτυρες γεγονότων- παρελάσεις ομοφυλόφιλων στην Αθήνα στο πλαίσιο του Αthens Pride το Σάββατο 18/06 και στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Thessaloniki Pride το Σάββατο 25/6, καθώς και γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 17/06- που φανερώνουν τη σήψη στην οποία έχει περιπέσει η ελληνική κοινωνία. 

Αρχικά, να διευκρινίσω, ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις θεωρούνται παρέκκλιση από την κανονικότητα του ανθρώπου σύμφωνα με τις αρχές της Ορθόδοξης Εκκλησίας, γι’ αυτό θεωρούνται μεγάλο αμάρτημα που πρέπει να λάβει τέλος.

Και πως μπορεί να είναι διαφορετικά από τη στιγμή που ο Θεός ευλόγησε τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, εντός γάμου, για να υφίσταται η αναπαραγωγή του ανθρώπου! 

Ειρήσθω εν παρόδω και οι ερωτικές σχέσεις μεταξύ των ατόμων διαφορετικού φύλου εκτός γάμου θεωρούνται θανάσιμα αμαρτήματα, που αν τα διαπράττουμε πρέπει να τα εξομολογούμαστε! 

Αλλά και από λόγους επιστημονικής σκοπιάς οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις δε συμβάλλουν στη διαιώνιση του ανθρωπίνου είδους!

Άρα αν θεωρητικά υφίστανταν μόνο ή σε μεγάλο ποσοστό ομοφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων το ανθρώπινο είδος θα εξαφανίζονταν ή θα αντιμετώπιζε μεγάλη μείωση! Ως εκ τούτου δεν είναι φυσιολογικές! Δεν είναι δυνατό η μη φυσιολογικότητα να προβάλλεται σαν κάτι κανονικό! 

Επίσης, τονίζουμε ότι αγαπάμε, σεβόμαστε και εντάσσουμε ισοτίμως στην ελληνική κοινωνία τους ανθρώπους που συνάπτουν αυτές τις σχέσεις, ενώ προσευχόμαστε να τερματίσουν αυτή τη διαστροφή τους και να μετανοήσουν, καθώς και ο Θεός να τους ελεήσει και να τους συγχωρέσει! 

Αλλά δεν θα πρέπει να προκαλούν και αυτοί προβάλλοντας τη διαφορετικότητά τους με αναίσχυντο τρόπο!!

Όπως και αυτοί που συνάπτουν ετερόφυλες σχέσεις δεν πρέπει να προσβάλλουν τη δημόσια αιδώ με αναίσχυντες πράξεις, το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και με τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις! Να μην υφίστανται δύο μέτρα και δύο σταθμά!!! 

Επιπλέον, πως είναι δυνατόν να συζητούμε να υπάρξει νομιμοποίηση γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών; Ο Θεός ευλόγησε το γάμο, που είναι Ιερό Μυστήριο, μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου! 

Aξίζει να επισημανθεί ότι δικαστήριο στην πόλη Οζάκα της Ιαπωνίας έκρινε ότι δεν είναι “αντισυνταγματική” η απαγόρευση του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών!!

Επιπρόσθετα, η αναγνώριση του δικαιώματος να έχουν η να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια παραβιάζει πέρα ως πέρα την κανονικότητα της ορθόδοξης ελληνικής οικογένειας που είναι το εκκολαπτήριο του ελληνικού έθνους στο διάβα των αιώνων! 

Μπορούμε να φανταστούμε πως θα μεγαλώσουν τα παιδιά αυτά φυσιολογικά, μην έχοντας πατέρα ή μητέρα και πόσο μειονεκτικά θα αισθάνονται στο σχολείο έναντι των συμμαθητών τους που και οι δυο γονείς τους θα είναι διαφορετικού φύλου; 

Δυστυχώς όμως αυτές οι πολιτικές, που εφαρμόζονται ήδη στο εξωτερικό και είναι προ των πυλών και στη χώρα μας, προωθούνται από σκοτεινά κέντρα εξουσίας που επιθυμούν την παγκόσμια διακυβέρνηση!

Αυτά επιδιώκουν να καταστρέψουν ολοσχερώς το υγιές κύτταρο μιας κοινωνίας που είναι η οικογένεια ώστε να μεταβάλλουν τα άτομα σε άβουλα και πειθήνια όντα που θα κυβερνιούνται εύκολα! 

Δηλωτικό της πνευματικής κατάπτωσης που έχει επέλθει η ελληνική κοινωνία είναι ότι φτάσαμε στο σημείο να τελείται βάφτιση δύο παιδιών ομόφυλου ζευγαριού από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο σε ορθόδοξη εκκλησία της Βουλιαγμένης!!

Επιπλέον, η χυδαιότητα και ο εκφυλισμός από πότε νοούνται προοδευτισμός κύριοι των κομμάτων της ΝΔ –υπουργοί Επικρατείας Γεραπετρίτης και Σκέρτσος, υφυπουργός Πολιτισμού Γιατρομανωλάκης- του ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε Τσίπρας), του ΠΑΣΟΚ, καθώς και κυρία υφυπουργέ Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου που σπεύσατε να δώσετε το παρόν και να επικροτήσετε τις εκδηλώσεις του Αthens Pride; 

Επιπρόσθετα, μπορεί να μας απαντήσει κάποιος τι εξυπηρετεί η γυμνή ποδηλατοδρομία που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη; Για ποιο λόγο δεν εμπίπτει στο αδίκημα της προσβολής της δημοσίας αιδούς και δεν απαγορεύτηκε από τις δημόσιες αρχές;

Στο αποκρουστικό και δυσώδες αυτό κοινωνικό περιβάλλον έρχονται να προστεθούν και τα δεκάδες πρωτοφανή ειδεχθή εγκλήματα που συγκλονίζουν το πανελλήνιο!

 Τα παραπάνω πιστοποιούν ότι η ελληνική κοινωνία, έχει φτάσει σε άνευ προηγουμένου παρακμή και τείνει να μετατραπεί σε Σόδομα και Γόμορρα! Όπως γνωρίζουμε όμως αυτά καταστράφηκαν ολοσχερώς! 

Εν κατακλείδι, ας ελπίσουμε να αλλάξουμε μυαλά και να μετανοήσουμε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση φοβάμαι ότι θα βιώσουμε τραγικές στιγμές (π.χ. πόλεμοι, πείνα και σεισμοί) καθώς θα ξεσπάσει η οργή του Θεού!


Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος



Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στους αποθανόντες πατέρα μου Θωμά, παππούδες μου Βασίλειο και Βασίλειο, στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή και Στυλιανή, στους αποθνήσκοντες προπαππούδες μου Ιωάννη, ιερέα Δημήτριο, Σπυρίδωνα, Θωμά και Αθανάσιο, στις αποθανούσες προγιαγιάδες μου Φωτεινή, Ευανθία, Βασιλική και Μαρία, στους αποθνήσκοντες συγγενείς μου Γαρυφαλιά, Ευτυχία, Ελένη, Αντώνιο, Κωνσταντίνο, Ουρανία, Χαράλαμπο, Άγγελο, Νικόλαο, Ευάγγελο και Ευαγγελία, Γεώργιο, Αθανάσιο, Παρασκευή, Φανή, Μαρία και Απόστολο, στους κεκοιμημένους θείους μου Γεώργιο και Δημήτριο, στον αποθανόντα φίλο μου Ιωάννη, στις αποθανούσες φίλες μου Βασιλική και Σοφία, στον κεκοιμημένο συγγενή μου Ηλία, στην αποθανούσα θεία μου Ηλιάδα, καθώς και πάππου προς πάππου! Επίσης, το αφιερώνω στους ζώντες μητέρα μου Μαρία, την αδερφή μου Ινώ και το θείο μου Ευάγγελο.

Σας παρακαλώ όποιος/ όποια επιθυμεί ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα των κεκοιμημένων στις προσευχές του και ας τα δώσει να διαβαστούν στις Θείες λειτουργίες! Ειδικά η μνημόνευση των ονομάτων των κεκοιμημένων στις Θείες λειτουργίες είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, καθότι βοηθάει πολύ να αναπαυθούν αυτοί που εκδήμησαν εις Κύριον και αυτούς που προσκομίζουν τα ονόματα προς μνημόνευση!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου