Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΤΑΞΗ»

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥΤΙΝ:«ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΟΙ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!»

ΒΙΝΤΕΟΤου Βασίλη Καπούλα

Ιστορική ομιλία εκφώνησε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, σε μια ολομέλεια του φόρουμ του Οργανισμού Στρατηγικών Πρωτοβουλιών «Ισχυρές Ιδέες για τους Νέους Καιρούς».

O B.Πούτιν μίλησε για μια «νέα παγκόσμια πολυπολική τάξη» και για την κατάρρευση της παγκοσμιοποιητικής φιλελεύθερης τάξης η οποία έδρασε ως ένα “ολοκληρωτικό καθεστώς” λεηλατώντας ολόκληρες ηπείρους.

Είναι αξιοσημείωτη η αναφορά του Β.Πούτιν στην Ινδία ενόψει και της τεράστιας σημασίας του μεταφορικού διαδρόμου Βορρά-Νότου (INSTC). Η Ρωσία προσπαθεί να φέρει πιο κοντά το Νέο Δελχί με τον Ευρασιατικό άξονα, σύμφωνα με το warnews247.gr.

Β.Πούτιν: Μη αναστρέψιμες οι αλλαγές αυτές

“Aληθινά επαναστατικές αλλαγές κερδίζουν ορμή και δύναμη. Αυτές οι μνημειώδεις αλλαγές είναι μη αναστρέψιμες.

Και στο εθνικό και στο διεθνές επίπεδο, οι βάσεις και οι αρχές έχουν τεθεί για μια αρμονική, πιο δίκαια, κοινωνικά προσανατολισμένη και ασφαλή Παγκόσμια Τάξη.

Μία εναλλακτική στον μονοπολικό κόσμο που υπήρχε μέχρι τώρα και ήταν εμπόδιο στην ανάπτυξη του πολιτισμού.

Το μοντέλο της συνολικής κυριαρχίας του «χρυσού δισεκατομμυρίου» (Δυτική Ολιγαρχία) είναι άδικο!

Γιατί αυτό το «χρυσό δισεκατομμύριο» να κυριαρχεί πάνω στους υπόλοιπους και να θέτει τους κανόνες με βάση την ψευδαίσθηση της “εξαιρετικότητας”.

Aυτό διαχωρίζει τους ανθρώπους σε κοινωνίες Πρώτης και Δεύτερης Τάξης και γι αυτό είναι εγγενώς ρατσιστική και νεο-αποικιακή.

Eνώ η υποβόσκουσα παγκοσμιοποιητική και υποτιθέμενη φιλελεύθερη ιδεολογία του αποκτά ολοένα και περισσότερο τα χαρακτηριστικά του ολοκληρωτισμού.

Nαι το «χρυσό δισεκατομμύριο» δεν έγινε “χρυσό” και δεν κέρδισε πολλά τυχαία.

Δεν ανέβηκε μόνο σε ηγετικές θέσεις μόνο μέσω της εφαρμογής κάποιων ιδεών

Σε ένα μεγάλο βαθμό, αυτές οι θέσεις αποκτήθηκαν λεηλατώντας άλλους λαούς σε Ασία και Αφρική.

Αυτό συνέβαινε.

Για παράδειγμα η Ινδία λεηλατήθηκε πολλές φορές.

Γι αυτό οι ελίτ του “χρυσού δισεκατομμυρίου” πανικοβάλλονται που άλλα κέντρα ισχύος παρουσιάζουν τα δικά τους αναπτυξιακά μοντέλα.

Aλλά ανεξάρτητα από το πόσο οι ελίτ της Δύσης και της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να διατηρήσουν την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων, μια νέα εποχή ανατέλλει, ένα νέο στάδιο στην παγκόσμια ιστορία!

Kαι μόνο πραγματικά κυρίαρχα κράτη μπορούν να εξασφαλίσουν υψηλή δυναμική ανάπτυξης, να γίνουν παράδειγμα για άλλους σε πρότυπα και ποιότητα ζωής, προστασία των παραδοσιακών αξιών και υψηλών ανθρωπιστικών ιδανικών – μοντέλα ανάπτυξης στα οποία ένα άτομο δεν γίνεται μέσο, αλλά ο υψηλότερος στόχος», είπε ο Πούτιν

«Τονίζω ότι για να προχωρήσουμε στο μέλλον, πρέπει να θυμόμαστε το μεγάλο, ένδοξο παρελθόν μας, να βασιζόμαστε στις παραδόσεις και τις αξίες μας, να είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματά μας και, επαναλαμβάνω, να είμαστε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε, φυσικά, στο την ίδια ώρα».

Δείτε το απόσπασμα της ομιλίας του Β.ΠούτινΠούτιν: Η Δύση έχει χάσει τελείως το μυαλό της!

Σε δεύτερο σημείο της ομιλίας του μιλά για ένα σκίτσο γραμμένο στα γερμανικά που δείχνει ένα αγοράκι κάνοντας μπάνιο να κρατάει μία…ουκρανική σημαία. Το σκίτσο αναφέρεται στην μείωση κατανάλωσης ενέργειας από τους Ευρωπαίους, κάτι που…υποτίθεται θα ζημίωνε τη Ρωσία.

Είπε σχετικά ο Β.Πούτιν, σύμφωνα πάντα με το warnews247.gr:

“Προχτές μου έδειξαν μια εικόνα στο ίντερνετ που έχει διαδοθεί στα ΜΜΕ της Ευρώπης. Δείχνει έναν άντρα και λέει:

Αν θες να νευριάσεις τον Πούτιν, να πλένεσαι σε τέσσερα σημεία. Εκεί, εκεί, εκεί και εκεί.

”Τι είναι αυτό? Έχετε χάσει τελείως το μυαλό σας; Εξοικονομήστε νερό, εξοικονομήστε ρεύμα. Αυτό είναι ανοησία!

Έκαναν πολλά λάθη και τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν για αυτό και ψάχνουν κάποιον να κατηγορήσουν».
33-1Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου