Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΌΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ


ΠΥΡΚΑΪΕΣ: Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΕΡΣΙΟΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Βοούν πλέον οι ισχυρές ενδείξεις ότι αιτία των πυρκαϊών που κατακαίνε κάθε χρόνο την Ελλάδα δεν είναι ο πολυδιαφημισμένος εφιάλτης της κλιματικής αλλαγής1 ή οι «μοναδικοί άνεμοι» που έπνεαν στην πληγείσα περιοχή2 (πρβλ. τον αλήστου μνήμης «στρατηγό άνεμο», που είχε επικαλεσθεί ο Βύρων Πολύδωρας στις 27.8.2007), αλλά τα έργα κάποιων ποταπών (υπ)ανθρώπων, κεντρικά καθοδηγούμενων, με την ανοχή ή την σύμπραξη της εκάστοτε ανθελληνικής κυβέρνησης.
Ότι ο καλοκαιρινός εφιάλτης των πυρκαγιών δεν μπορεί να εξηγηθεί με βάση τον εφιάλτη της κλιματικής αλλαγής (που φαίνεται ότι χρησιμεύει ως ένα πολύ βολικό άλλοθι για τους Νεοταξίτες σχεδιαστές της εξαφάνισης και του τελευταίου δασικού πνεύμονα), προκύπτει από τους ακόλουθους επτά λόγους:

1. Οι πυρκαϊές ξεσπούσαν και πριν από τουλάχιστον περίπου 40 χρόνια, όταν δεν υπήρχε η καραμέλα της κλιματικής αλλαγής!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως στις 23 Ιουλίου 2018 είχε ξεσπάσει η πυρκαϊά στο Μάτι, έτσι και στις 23 Ιουλίου 1984 από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ πληροφορούμαστε ότι:


ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ σε: Αττική, Θάσο, Παραμυθιά, Αλιβέρι, Μεσολόγγι κ.λπ.Την ίδια εποχή, σε πρωτοσέλιδο άλλης εφημερίδας δέσποζε ο ακόλουθος τίτλος:

ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ / Α. Παπανδρέου: Ύπουλη επίθεση κατά του Έθνους!


2. Οι πυρκαϊές δεν ξεσπούν απαραιτήτως σε ημέρες που η θερμοκρασία δεν είναι ιδιαιτέρως υψηλή (όπως στις 19.7.2022, ημέρα πυρκαϊάς σε Πεντέλη, Παλλήνη, Γέρακα, Ανθούσα3: στην Αττική η θερμοκρασία αυτήν την ημέρα κυμάνθηκε από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου!), αλλά, κατά σατανική σύμπτωση, κυρίως όταν πνέουν ισχυροί άνεμοι που καθιστούν εξαιρετικά εύκολη την ταχύτατη εξάπλωσή τους.

Φέτος, ο «πύρινος αόρατος εχθρός» (δηλ. εκείνος που έχει εκπονήσει το σχέδιο πυρπόλησης της χώρας μας) φαίνεται ότι έχει βάλει στο μάτι, εκτός από δασικές ή χορτολιβαδικές, και γεωργικές εκτάσεις, ιδίως ελαιώνες (π.χ. στις 4 Ιουλίου 2022 κάηκε τμήμα του παραδοσιακού ελαιώνα της Άμφισσας και της Ιτέας4).

3. Στην θέση των καμένων εκτάσεων ξαναφυτρώνουν συνήθως σπίτια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ανεμογεννήτριες/αιολικά πάρκα, δηλ. οτιδήποτε άλλο εκτός από δέντρα.


Άραγε, έχουν συνειδητοποιήσει οι πολίτες πόσο μεγάλη δαπάνη γλυτώνουν εκείνοι που θέλουν να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες και, χάρη στα καμένα, βρίσκουν τον δρόμο ανοιχτό, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν δίοδο, προκειμένου να μεταφέρουν και να εγκαταστήσουν τις ανεμογεννήτριες;

4. Καμία κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να θωρακίσει την Ελλάδα, επενδύοντας μεγάλα ποσά στην αντιπυρική προστασία. Και σε αυτόν τον τομέα εφαρμόζεται η ίδια μέθοδος όπως στον τομέα της υγείας: όσο πιο ανοχύρωτη η χώρα τόσο πιο ευάλωτη στην επέλαση των «αόρατων εχθρών».

Μάλιστα, η παρούσα παντελώς ανάλγητη και φασιστική κυβέρνηση δεν είχε κανέναν ανασχετικό φραγμό να αντιμετωπίσει με χρήση χημικών αλλά και του υδροφόρου οχήματος τους διαμαρτυρόμενους πυροσβέστες οι οποίοι στις 5.11.2021 είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης (sic) και Πολιτικής Προστασίας, ζητώντας, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος.Είναι η γνωστή συνταγή που ακολουθεί το καθεστώς, οσάκις μια κοινωνική ομάδα τολμά να σηκώσει κεφάλι και να υψώσει την φωνή της, αντιτιθέμενη στην κυβερνητική πολιτική. 

Το ίδιο ακριβώς έκανε και με τους υγειονομικούς, όταν αυτοί προσφάτως τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού για την αναστολή της εργασίας τους επειδή αρνούνται να εμβολιασθούν. Έτσι, προκαλείται το εξής ανάποδο φαινόμενο:

Όποιοι λατρεύονταν μέχρι πρότινος ως ήρωες, αίφνης δαιμονοποιούνται ως εχθροί του καθεστώτος ή/και του λαού.

5. Κατά σατανική σύμπτωση, όλες οι μεγάλες πυρκαϊές των τελευταίων ετών, όπως π.χ. στην Πελοπόννησο το 2007 και στο Μάτι το 2018, υποτίθεται ότι οφείλονταν σε «εγκληματική αμέλεια» κάποιας γυναίκας που έβραζε σιτάρι για μνημόσυνο σε αναμμένη εστία υγραερίου (έτσι στην Ηλεία)5 ή κάποιου άνδρα που έκαιγε ξύλα (έτσι στο Μάτι).

6. Έχουν δημοσιευθεί στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η πυρκαϊά που ξέσπασε στο Μάτι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με πυρκαϊές που κατέκαυσαν μεγάλες δασικές εκτάσεις περιοχών της αλλοδαπής (βλ. τις φωτιές στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο του 2017 και τον Νοέμβριο του 2018).

Τα στοιχεία αυτά περιέχονται σε ξενόγλωσσα βιβλία, όπως του Joachim Sonntag με τίτλο «2025, Μέρος 2ο: Το τελικό παιχνίδι. Ο εφιάλτης για τα παιδιά μας»6.


Στο εν λόγω βιβλίο αναφέρεται ότι από τις φωτιές στο Μάτι και στην Καλιφόρνια έλιωσαν αυτοκίνητα και κονιορτοποιήθηκαν σπίτια, ενώ άλλα σπίτια ή αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε πολύ κοντινή απόσταση από τα σημεία στα οποία πέρασε η φωτιά έμειναν παντελώς άθικτα.Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το περίεργο αυτό φαινόμενο εικάζεται ότι οφείλεται σε πύρινη ακτινοβολία που προήλθε από βολές αεροσκαφών, εξοπλισμένων με ειδικά συστήματα λέιζερ.Παρότι ο γράφων δημοσιοποίησε τα ανωτέρω στοιχεία πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν είχε προσκληθεί στο στούντιο του Alert (23.7.2021) κατά την παρουσίαση του ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ειδήσεων (παρουσιαστής: Ανδρέας Καψαμπέλης)7, ουδείς ενδιαφέρθηκε περαιτέρω.

7. Οι μεγάλες πυρκαϊές είναι η καλοκαιρινή βερσιόν κατατρομοκράτησης των βρεφοποιημένων πολιτών, οι οποίοι, αντί να εκμανούν από τον επαναλαμβανόμενο εμπαιγμό τους, καθηλώνονται μπροστά στις οθόνες για να καταναλώσουν μαζοχιστικά το δηλητήριο με το οποίο τους ποτίζουν οι τρομολάγνοι-σαδιστές δημοσιογράφοι, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο φοβο-λεξιλόγιο:

πύρινη λαίλαπα

πύρινη κόλαση


εφιαλτική νύχτα / νύχτα αγωνίας για το πύρινο μέτωπο / ολονύχτια μάχη με τις φλόγες


δραματικές ώρες ζουν οι κάτοικοι…


μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαϊά…


τραγικός είναι ο πρώτος απολογισμός από την φωτιά…

Με αφορμή την πρόσφατη πυρκαϊά της 19ης Ιουλίου 2022 ακούσαμε και διαβάσαμε για πρώτη φορά να γίνεται λόγος για φωτιά που εξαπλωνόταν σαν χταπόδι!8

Σημειωτέον ότι όποιοι πολίτες, κατά τις ημέρες που ο κίνδυνος να ξεσπάσει φωτιά είναι ιδιαιτέρως αυξημένος, θα ήθελαν να συνασπισθούν προληπτικά οργανώνοντας περιπολίες για τον εντοπισμό εστιών πυρκαϊάς ή ύποπτων κινήσεων, πλέον όχι μόνο δεν έχουν τέτοια δυνατότητα λόγω εφαρμογής του άρθρου 129 Ν. 4926/2022, αλλά, αν παραβούν την απαγόρευση, θα κληθούν να πληρώσουν διοικητικό πρόστιμο 300 €, σύμφωνα δηλαδή με την καθιερωμένη-ισοπεδωτική ταρίφα που ισχύει και για την παραβίαση της υποχρεωτικής μασκοφορίας (το πρώτο πρόστιμο επεβλήθη προσφάτως στα Χανιά σε ζευγάρι Ολλανδών περιπατητών που εντοπίστηκαν ακινητοποιημένοι στο μονοπάτι Ε4 Σούγια προς Γιαλισκάρι λόγω αφυδάτωσης, σε συνδυασμό με τους θυελλώδεις άνεμους που έπνεαν στην περιοχή9). Ειδικότερα:

Κατά τις ημέρες και στις περιοχές που ο δείκτης επικινδυνότητας, είναι κατηγορίας 3 (υψηλή), κατηγορίας 4 (πολύ υψηλή) ή κατηγορίας 5 (κατάσταση συναγερμού), δύναται να εκδίδεται απόφαση απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση.

 Η απόφαση απαγόρευσης εκδίδεται από τον οικείο Περιφερειάρχη κατόπιν σχετικής εισήγησης του κατά τόπον αρμόδιου Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (Περιφερειακής Ενότητας) και του Προϊσταμένου της κατά τόπο αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.). 

Για κάθε παράβαση της απαγόρευσης επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ. Αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση εφαρμογής της απόφασης απαγόρευσης και τη βεβαίωση του προστίμου, ορίζονται τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Δασικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Άρα, όπως επί λοκντάουν ουδείς μπορούσε να γνωρίζει και να ελέγχει ποιες έκνομες κινήσεις γίνονταν σε διάφορα σημεία της χώρας, το ίδιο πρόβλημα υφίσταται και κάθε φορά που θα απαγορεύεται προληπτικώς η κυκλοφορία σε άλση και δασικές εκτάσεις (εδώ θα μπορούσε να γίνει λόγος για «κλιματικό λκοντάουν»). 

Η υπόρρητη προτροπή που φαίνεται ότι κυριαρχεί στα νοσηρά μυαλά των σκυλόφραγκων διαχειριστών της υγειονομικής και της κλιματικής κρίσης είναι το σύνθημα «μπάτε σκύλοι αλέστε»!

Κι όπως επί υγειονομικής κρίσεως κάθε υγιέστατος πολίτης αντιμετωπίζεται ως εν δυνάμει κρούσμα, έτσι και επί κλιματικής κρίσεως κάθε φιλήσυχος πολίτης αντιμετωπίζεται ως εν δυνάμει εμπρηστής.

Συνακολούθως, σε βάρος του εν δυνάμει κρούσματος θεσπίζονται υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, σε βάρος του εν δυνάμει εμπρηστή θεσπίζεται η δυνατότητα απαγόρευσης κυκλοφορίας, η οποία πάντως εφαρμοζόταν και πριν από την έλευση του κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, μοιάζει με εκγύμναση του υποσυνειδήτου για την νέα εποχή που έμελλε να ξημερώσει φέρνοντας την κτηνωδία των λοκντάουν!

Μάλιστα, η ανακοίνωση περί απαγορεύσεως κυκλοφορίας σε άλση και δασικές εκτάσεις αναπαράγεται από φέτος στους ηλεκτρονικούς πίνακες μεταβλητών μηνυμάτων των αθηναϊκών δρόμων σε έγχρωμη εκδοχή, ώστε να εμπεδώνεται αποτελεσματικότερα από τους οδηγούς ή πεζούς, ο εγκέφαλος των οποίων είναι μαθημένος να ρουφά σαν σφουγγάρι οτιδήποτε παρουσιάζεται με χρώματα (δεν είναι τυχαίο ότι, κατά την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, εκτός από την έγχρωμη αμφίεση των ποδοσφαιριστών, κυριαρχεί το πράσινο χρώμα του γηπέδου, συνεπικουρούμενο από το εκφοβιστικό κίτρινο και κόκκινο χρώμα των καρτών του διαιτητή! 

Φυσικά, τα τρία αυτά χρώματα υπάρχουν και στους φωτεινούς σηματοδότες που ρυθμίζουν την οδική κυκλοφορία10).Η επιλογή χρωμάτων ως οπτικό ερέθισμα για την απεικόνιση της κλιμάκωσης του κινδύνου αποδεικνύει ότι:


το πατερναλιστικό κράτος αντιμετωπίζει τους πολίτες ως βρέφη που μαθαίνουν τις δύσκολες έννοιες μέσα από πολύχρωμες κάρτες!Όπως έχει επισημανθεί και με άλλη ευκαιρία11, η τεχνική της πολυχρωμίας δεν περιορίζεται μόνο στο πεδίο της προειδοποίησης για το επίπεδο κινδύνου πυρκαϊάς, αλλά εφαρμόζεται και σε άλλα πεδία, τα οποία είναι συνυφασμένα με την έννοια του κινδύνου και της σύγχρονης θεότητας που ακούει στο όνομα ασφάλεια. 

Κατ’ επιταγήν του διεθνούς συστήματος συναγερμού ασφαλείας, έχουν καθιερωθεί σημαίες διαφόρων χρωμάτων που ενδεικνύουν τον βαθμό καθαρότητας των παραλιών: Γαλάζια σημαία = Πιστοποιητικό ποιότητας / Κόκκινη σημαία = Απαγόρευση εισόδου / Κίτρινη-πορτοκαλί σημαία = δεν συνιστάται το κολύμπι.

Όλοι θα θυμούνται φυσικά τι ίσχυσε στον πρώτο χρόνο του κορωνοϊού, όταν η χώρα μας (όπως και άλλες χώρες) διαχωρίσθηκε σε τέσσερεις ζώνες, ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού, οπότε γινόταν λόγος για πράσινες, κίτρινες, πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές, ενώ αργότερα η χρωματική παλέτα εμπλουτίσθηκε με το βαθύ κόκκινο και το μωβ!


Κι αν κάποιοι ξέχασαν κιόλας αυτήν την παιδιάστικη χρωματική κατηγοριοποίηση μιας ολόκληρης χώρας λόγω κορωνοϊού, σίγουρα κάθε Έλληνας μπορεί ευχερώς να ανακαλέσει τις πράσινες, τις κόκκινες και τις κίτρινες πεταλούδες που (υποτίθεται ότι) είδε η Λίζα Παπασταύρου (Αλίκη Βουγιουκλάκη), μετά το χαστούκι που της έριξε ο καθηγητής Πάνος Φλωράς (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) στην ελληνική ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο», η οποία γαλούχησε γενιές και γενιές βρεφοποιημένων τηλεθεατών!

Δυστυχώς, το φθινόπωρο του 2020 κυκλοφόρησε μια φωτογραφία επεξεργασμένη μέσω photoshop, στην οποία η Παπασταύρου και οι λοιπές μαθήτριες της θρυλικής ταινίας εικονίζονταν μασκοφορεμένες, ώστε με αυτόν τον τρόπο να γίνει η δέουσα προπαγάνδα υπέρ της τήρησης των απάνθρωπων υγειονομικών μέτρων που επιβλήθηκαν στους μαθητές των σχολείων12.Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκφοβιστικός όρος «αόρατος εχθρός» έχει χρησιμοποιηθεί και με αφορμή μια φονική πυρκαγιά. 

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Θ. Ρουσόπουλου, Υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή το 2007, ο οποίος, κατά την παρουσίαση του βιβλίου των Ι. Σταμούλη/Ν. Διαμαντή «Οι ασύμμετρες πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα»13, είχε δηλώσει ότι:


«οι πολίτες ένιωθαν ότι ένας αόρατος εχθρός επιτίθεται χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι και με ποιες σκοπιμότητες»14.Μάλιστα, είναι εντυπωσιακό ότι οι πυρκαγιές του 2007 είχαν παραλληλισθεί με την 11η Σεπτεμβρίου15. Δυστυχώς και τότε είχαν εκφρασθεί «φόβοι για ανάπτυξη θεωριών συνωμοσίας πίσω από το οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών»!16

Έτσι λοιπόν, κάθε καλοκαίρι, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου, έχει μετατραπεί σε ένα διαρκώς επιδεινούμενο ψυχοσωματικό βασανιστήριο για τους πολίτες, οι οποίοι, αντί να μπορούν να φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει ενός ακόμη δύσκολου χειμώνα, νιώθουν να τρέμει το φυλλοκάρδι τους μπροστά στο ενδεχόμενο να καούν οι περιουσίες τους ή ακόμη και οι ίδιοι.

Κι όπως η δράση ενός «αόρατου εχθρού» συνδέεται συνήθως με αυτοκτονίες εκ μέρους κάποιων πολιτών που περιέρχονται σε κατάσταση απελπισίας (επί 11ης Σεπτεμβρίου αυτοκτονούσαν οι πολίτες εκείνοι που, μην αντέχοντας την πνιγηρή ατμόσφαιρα λόγω των καπνών, βουτούσαν στο κενό, ενώ επί πανδημίας τερμάτισαν την ζωή τους κάποιοι, όταν έμαθαν ότι έχουν μολυνθεί με κορωνοϊό17), το αυτό ισχύει και για την επέλαση του «πύρινου αόρατου εχθρού» της 19ης Ιουλίου 2022:


Ένας συνταξιούχος καπετάνιος, κάτοικος Ανθούσας, αυτοκτόνησε, επειδή δεν άντεχε να βλέπει την περιουσία του να καίγεται, για τρίτη φορά μάλιστα18.Το περιστατικό αυτό παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον από πλευράς Ποινικού Δικαίου σε περίπτωση που θα συλλαμβανόταν ο υπαίτιος εμπρηστής:


Άραγε, ο θάνατος του συνταξιούχου θα μπορούσε να του χρεωθεί (υπό το πρίσμα ιδίως του εγκλήματος της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας) ως αποτέλεσμα που προήλθε από την δράση του ή μήπως την αποκλειστική (ατομική) ευθύνη φέρει ο αυτόχειρας, ο οποίος αποφάσισε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό εξαρτάται πρωτίστως από το κριτήριο που θα εφαρμοσθεί για τον προσδιορισμό του βαθμού αυτονομίας που θα πρέπει να διατηρεί το θύμα, όταν λαμβάνει και εκτελεί την απόφαση τερματισμού της ζωής του. 

Αν, φέρ’ ειπείν, αρκεί μια οποιασδήποτε βαρύτητας ψυχική πίεση για να γίνει δεκτό ότι η απαιτούμενη αυτονομία έχει χαθεί, τότε καθίσταται ευκολότερη η κατάφαση της ευθύνης του εμπρηστή για τον θάνατο του αυτόχειρα, ακόμη κι αν φαίνεται αντικειμενικώς παράλογη η στάθμιση που έκανε το θύμα βλέποντας τους κόπους μιας ζωής να γίνονται μέσα σε λίγες ώρες παρανάλωμα του πυρός19.

Βοούν πλέον οι ισχυρές ενδείξεις ότι ζούμε σε μια ανάποδη-σατανική εποχή, όπου η εκάστοτε τυραννική κυβέρνηση, εκλεγμένη για να προστατεύει τους ευάλωτους πολίτες, κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να υλοποιεί το ακριβώς αντίθετο: να τους κακοποιεί, να τους καταθλίβει και εν τέλει να τους κατασπαράσσει, εξαπολύοντας κατά τους θερινούς μήνες «πύρινους αόρατους εχθρούς» που τους ντύνει με τον παραπλανητικό μανδύα της κλιματικής αλλαγής:

Έτσι, το μεν κράτος γίνεται λύκος, οι δε πολίτες αντιμετωπίζονται ως κοκκινοσκουφίτσες!

Ο παραλληλισμός είναι ιδιαιτέρως επίκαιρος, δεδομένου ότι το κακό συναπάντημα του λύκου και της κοκκινοσκουφίτσας έλαβε χώρα μέσα στο δάσος!Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η 1: Όπως η πανδημία του κορωνοϊού αποτελεί παγκόσμια υγειονομική κρίση, έτσι και οι φωτιές που ξεσπούν σε ολόκληρο τον πλανήτη αποτελούν μια παγκόσμια κρίση, η οποία προτείνω να χαρακτηρισθεί πανπυρκαϊά ή, ακριβέστερα, πανεμπρησμός!

Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η 2: Η πυρπόληση των δασών μπορεί κι αυτή να συνδεθεί με τον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο, αφού η κλιματική αλλαγή δεν είναι η αιτία τους αλλά το αιτιατό τους! Δεκτού γενομένου ότι υφίσταται ένα σατανικό σχέδιο εξολόθρευσης των δασών, υλοποιούμενο από τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, είναι βέβαιον ότι, αν τελικά καταστραφεί κάθε πράσινος πνεύμονας, το κλίμα και, βεβαίως, το περιβαλλοντικό οικοσύστημα, θα γίνει σμπαράλια. 

Φυσικά, σε αυτήν την περίπτωση, ουδείς θα μπορεί να κρυφτεί στα βουνά για να αποφύγει την αδιάλειπτη και ασφυκτική επιτήρησή του από το ηλεκτρονικό θηρίο της παγκόσμιας αντίχριστης δικτατορίας!Στην συνέντευξη Τύπου της 12ης Αυγούστου 2021, ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει γελοιωδώς: «βρισκόμαστε ήδη στην 10η ημέρα μιας πρωτοφανούς επίθεσης της φύσης, με πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε ολόκληρη τη χώρα, την δύναμη των οποίων, δυστυχώς, τροφοδότησε ένας πρωτοφανής καύσωνας αλλά και μία πολύμηνη ξηρασία».Έτσι ο Γ. Γεραπετρίτης: https://pelop.gr/gerapetritis-gia-tin-kyvernisi-i-prostasia-tis-anthropinis-zois-einai-to-apolyto-agatho/https://www.ieidiseis.gr/ellada/155825/pallini-gerakas-anthoysa-thliveros-apologismos-dekades-kamena-spitia-karvouno-20-xiliades-stremmata-stin-pentelihttps://www.protothema.gr/greece/article/1261554/fotia-megales-katastrofes-ston-paradosiako-elaiona-tis-amfissas-ehoun-kaei-3000-stremmata-georgikis-ektasis/Βλ. την υπ’ αριθμ. 514/2015 απόφαση του Αρείου Πάγου.2η έκδ., 2020, σελ. 131 επ.Η επίμαχη αναφορά γίνεται στο λεπτό 8.46:https://www.protothema.gr/greece/article/1266351/fotia-stin-pedeli-i-purkagia-exaplonetai-san-htapodi-dilonei-o-dimarhos-rafinas/https://www.haniotika-nea.gr/to-proto-prostimo-sta-chania-gia-adikaiologiti-kinitopoiisi-diasostikon-dynameon/Για την ιστορία του φωτεινού σηματοδότη βλ. Μ. Κατωπόδη στο από 31.3.2020 ομότιτλο άρθρο του, δημοσιευμένο εις: https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/h_istoria_tou_foteinoy_simatodoti-7737733/Βαθιώτης, Από την πανδημία στην κλιματική αλλαγή. Συντονισμένα τρομο-κράτη σε φόντο παγκόσμιας διακυβέρνησης, εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2021, σελ. 284.https://www.protothema.gr/life-style/article/1039934/to-xulo-vgike-apo-ton-paradeiso-kai-i-liza-papastaurou-tha-eprepe-na-foraei-maska-sto-sholeio/Εκδ. Αλεξίπυρο, Αθήνα 2016.Επ’ αυτού βλ. Παπουτσόπουλο, Αόρατοι κίνδυνοι και ασύμμετρες απειλές, Κυριακάτικη Δημοκρατία, φ. της 6.9.2020, σελ. 07β/23.Βλ. την αναφορά των Σταμούλη/Διαμαντή, ό.π., σελ. 116, σε δημοσίευμα της 25ης Αυγούστου 2007 που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.defencenet.gr:

«Η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο με έναν ορατό και εξαιρετικά φονικό εχθρό, τη φωτιά, και έναν αόρατο, τους κύκλους που οργάνωσαν αυτό το κρεσέντο καταστροφής».Πρόκειται για δημοσίευμα του ειδησεογραφικού in.gr, όπως αναπαράγεται από τους Σταμούλη/Διαμαντή, ό.π., σελ. 118.https://www.tovima.gr/2022/01/05/society/serres-aytoktonise-47xronos-otan-emathe-oti-exei-koronoio/https://tvxs.gr/news/ellada/fotia-stin-penteli-andras-aytoktonise-otan-eide-spiti-toy-na-kaigetai-stin-anthoysaΣχετικά με το ζήτημα αυτό βλ. το σχόλιο του γράφοντος υπό την υπ’ αριθμ. 1088/2013 απόφαση του Αρείου Πάγου, Ποινικά Χρονικά 2015, σελ. 134.

1 σχόλιο:

  1. Ἀπὸ «ἀεὶ παῖδες» σκαταντήσαμε φοβισμένα ἀνθρωπάκια ποὺ ἀκοῦμε Βασιλακόπουλο καὶ Παγώνη καὶ λοιποὺς λειψούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή