Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ...ΑΝΩΘΕΝ!

ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ: ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ. ΕΥΡΕΘΗ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ!




Αθαμάνας: Σε λίαν πρόσφατο άρθρο μας (30-05-23),


γράψαμε το εξής:

"Ας μην εκπλαγούμε λοιπόν, αν η Παναγία μας δεν του επιτρέψει να πατήσει το βέβηλο πόδι του εκεί, είτε, αν του επιτρέψει να πατήσει, για το πολύ οδυνηρό τέλος που θα έχει, όπως ακριβώς θα έχουν και οι Τούρκοι που βεβήλωσαν την Αγιά Σοφιά..."

Το τι συνέβη λοιπόν αγαπητοί (Άνωθεν επέμβασις, αντίδραση Αγίου Όρους, τρομοκρατήθηκε από κάτι..., ή οτιδήποτε άλλο, το γνωρίζει μόνον ο Θεός και ίσως το περιβάλλον του Αφορισμένου... και φυσικά η Οικοδέσποινα και Ιδιοκτήτρια του Αγίου Περιβολιού, η Παναγία μας).

Ένα είναι παντελώς σίγουρο: Δεν θα βγάλει ο Θεός ψεύτες τους προφήτες του. Τα γεγονότα προς τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο και την εκπλήρωση του "Ποθούμενου" άρχισαν, και σε λίγο θα τρέχουν ιλιγγιωδώς...

ΑΜΗΝ


Το γεγονός ακυρώνει την περιοδεία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας σε Χαλκιδική και Άγιο Όρος, με τον ίδιο να διευκρινίζει πως θα εξακολουθεί να διατηρεί την προεκλογική παρουσία του μέσω των social media.



6 σχόλια:

  1. "ΤΗΕ ΒΕST NAΜΕ"
    ΠΕΣ ΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ -ΒΛΕΠΕ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ- (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ).
    ΤΗΝ 3η ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι ήταν ένα ακόμη επικοινωνιακό του κόλπο. Ευτυχώς για κάποιους λόγους (σιγά μην ήταν λόγω κορονοιου..) δεν μπόρεσε αυτός, αλλά ούτε κι ο γιος όμως πηγε. Τέλος καλό όλα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολαος Μανιατης3 Ιουνίου 2023 στις 7:07 π.μ.

    υποθεσεις πολλες, ουσια μια, το αφορισμενο υποπρο'ι'ον δεν θα διαφημιστει ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι η γερόντισσα να ρίξει λίγο φως αύριο και να εξηγήσει τι συνέβη τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ, ΜΕ ΜΛΟΚΟ ΣΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΠΟΥ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή