Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

ΑΦΟΥ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ!

O Π.Ο.Υ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΣΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ! ΕΥΓΟΝΙΚΗ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ!! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ!


O Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός Υγείας) θα δημιουργήσει ένα παγκόσμιο υγειονομικό πάσο υγείας. Φτιάχνουν και διεθνή ψηφιακά αρχεία εμβολιασμού! Ευγονική. Μόνο οι υγιείς της Αρείας Φυλής…Κοινωνικοί αποκλεισμοί!! Υγειονομική Υποταγή! Ψηφιακά πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων..

Ο Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός Υγείας) θέλει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο υγειονομικό πάσο υγείας από το ευρωπαϊκό μοντέλο. O Π.Ο.Υ θα δημιουργήσει ένα παγκόσμιο υγειονομικό πάσο υγείας. Φτιάχνουν και διεθνή ψηφιακά αρχεία εμβολιασμού! Ευγονική. Μόνο οι υγιείς της Αρείας Φυλής…Κοινωνικοί αποκλεισμοί!! Υγειονομική Υποταγή!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα χρησιμοποιήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να ξεκινήσει ένα παγκόσμιο ψηφιακό σύστημα πιστοποίησης, χάρη σε μια «ιστορική» συνεργασία που υπογράφηκε τη Δευτέρα.

Ο Γενικός Διευθυντής του Π.Ο.Υ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους και η Ευρωπαία Επίτροπος για την Υγεία Στέλλα Κυριακίδη υπέγραψαν αυτή την «ιστορική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της παγκόσμιας ασφάλειας υγείας» στη Γενεύη.

«Η πανδημία Covid-19 έδειξε τη σημασία των ψηφιακών λύσεων υγείας για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας», είπε ο κ. Τέντρος κατά την τελετή υπογραφής.
Εξήγησε ότι το ευρωπαϊκό πάσο θα μετατραπεί σε «παγκόσμιο δημόσιο αγαθό».

Αυτό το μελλοντικό παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής πιστοποίησης θα πρέπει, σύμφωνα με δελτίο τύπου από τον ΠΟΥ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, «να βοηθήσει στη διευκόλυνση της κινητικότητας και στην προστασία των πολιτών σε όλο τον κόσμο από τρέχουσες και μελλοντικές απειλές για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των πανδημιών».

 Κινητικότητας, άρα οι άλλοι οι ασθενείς στον Καιάδα. Μόνο υγιείς για μια καθαρή υγειή κοινωνία της Αρείας φυλής…ευγονική ναζιστικού τύπου..Οι άλλοι στα στρατόπεδα αποκλεισμού ως μιάσματα όπως έγινε κι επί κόβιντ. Θα σου ζητάνε να έχεις επιβιώσει κι από 2 με 3 πειράματα αν θέλεις να ταξιδέψεις…νε μεταναστεύσεις, να ζήσεις κλπ

Είναι το πρώτο δομικό στοιχείο του παγκόσμιου δικτύου πιστοποίησης ψηφιακής υγείας του ΠΟΥ, το οποίο πρόκειται να αναπτύξει «ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων για τη βελτίωση της υγείας όλων», όπως τα ψηφιακά διεθνή αρχεία εμβολιασμού.

Αυτό το δίκτυο «θα αποτελέσει σημαντικό μέρος των προσπαθειών μας να ενισχύσουμε τα συστήματα υγείας και να βοηθήσουμε τα κράτη μέλη μας να προετοιμαστούν καλύτερα για την επόμενη επιδημία ή πανδημία», είπε ο Δρ Τέντρος.

«Το δίκτυο θα μπορούσε επίσης να παίξει κρίσιμο ρόλο σε διασυνοριακές ανθρωπιστικές καταστάσεις διασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στα ιατρικά τους αρχεία όταν περνούν τα σύνορα λόγω συγκρούσεων, κλιματικής κρίσης ή άλλων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης», παρατήρησε.

Το δελτίο υγείας της ΕΕ είναι ήδη το πιο διαδεδομένο στον κόσμο.

«Με 80 χώρες και εδάφη συνδεδεμένες με το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid-19 της ΕΕ, η ΕΕ έχει θέσει ένα παγκόσμιο πρότυπο. Το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό δεν ήταν μόνο ένα σημαντικό εργαλείο στον αγώνα μας κατά της πανδημίας, αλλά διευκόλυνε (σσ μάλλον το αντίθετο) επίσης τα διεθνή ταξίδια και τον τουρισμό», υπογράμμισε στο δελτίο τύπου ο Ευρωπαίος Επίτροπος Τιερί Μπρετόν, ιδιαίτερα υπεύθυνος για το ψηφιακό.

Ο κ. Tedros τόνισε ότι το μελλοντικό παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής πιστοποίησης θα «βασίζεται στις αρχές της δικαιοσύνης, της καινοτομίας, της διαφάνειας και της προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής».Μεγάλα λόγια για να κρύψουμε μεγάλα ατοπήματα

Ο ΠΟΥ δεν θα έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα, στα οποία θα έχουν πρόσβαση μόνο οι αρχές.

«Το απόρρητο είναι το κλειδί», υποστήριξε ο Δρ Τέντρος, αλλά ο ΠΟΥ θα είναι σε θέση να επαληθεύσει την αυθεντικότητα των πιστοποιητικών.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου