Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ COVID19 ΚΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΆΓΙΟΝ ΌΡΟΣ! (ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ)

ΤΟ ΆΓΙΟΝ ΌΡΟΣ .. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TIΤTOK…ΤΟ COVID19 ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ…ΑΠΟ ΤΟ ΆΓΙΟΝ ΌΡΟΣ...!  


Το Άγιον Όρος .. δεν είναι TitTok… Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημέρωσε με βίντεό του πως αδυνατεί να πάει στο Άγιον Όρος επειδή βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό. 

Βέβαια διασκέδασε τις εντυπώσεις λέγοντας ” δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος.. Δεν πειράζει…αλλά TitTok πάντα θα μπορώ να κάνω”. Το Άγιον Όρος .. δεν είναι TitTok… Το covid19 τον χώρισε από το Άγιον Όρος και όχι τώρα από καιρό..

Και 100% να πάρει σε εκλογές και δημοσκοπήσεις και ισόβιος πρωθυπουργός της χώρας να γίνει θα παραμείνει για πάντα και μέχρι νεωτέρας αυτός ο πολιτικός που επί των ημερών του και με συναίνεση του διαπλεκόμενου ιερατείου έκλεισαν οι εκκλησιές, απαγόρευσαν Ανάσταση, Μεγάλη Εβδομάδα, Ευαγγελισμού, Θεοφάνεια, λιτανείες, διασύρθηκε το θρησκευτικό συναίσθημα, διαπομπεύθηκε η αγιαστική χάρη, αμφισβητήθηκε όσο ποτέ άλλοτε η ισχύς της Ορθοδοξίας η δύναμη της προσευχής και της λειτουργικής πράξης, των μυστηρίων, που ανεστάλησαν βίαια οι συνταγματικά κατοχυρωμένες θρησκευτικές ελευθερίες και η έκφραση τους η λατρεία, που λοιδορήθηκε ο μισός πληθυσμός γιατί δεν συναίνεσε σε πειραματικό εμβολιασμό, που τυμβωρύχοι καθεστωτικογράφοι σύλησαν τη μνήμη δεσποτάδων, ιερέων, πιστών που πρόταξαν και πρόβαλαν λόγους θρησκευτικούς συνείδησης στη διαφοροποίηση τους, που υπήρξαν καθεστωτικές διώξεις σε επισκόπους, ιερείς και πιστούς, που επέβαλαν μια γκροτέσκο ατμόσφαιρα σε ναούς με μάσκες και γεωμετρικούς μαιάνδρους που θεατροποίησαν την θεία λειτουργία και τα τελούμενα.. Επιχειρήθηκε και με συνέργεια ιερατείου η αποδόμηση της λαϊκής θρησκευτικότητας, το ξερίζωμα της πίστης και του βιωματικού χριστιανισμού..

”TitTok πάντα θα μπορώ να κάνω”

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό με ανάρτησή του στο Instagram και ότι ακυρώνει τη μετάβασή του στο Άγιον Όρος. Όπως έγινε γνωστό, ακυρώνεται η περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, αλλά και το διήμερο στο Άγιο Όρος όπου θα μετέβαινε με τον γιο του Κωνσταντίνο.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία, αλλά TitTok πάντα θα μπορώ να κάνω οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεό μου. Μείνετε συντονισμένοι», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Άγιον Όρος .. δεν είναι TitTok…είναι ντιν ντον!



6 σχόλια:

  1. Η άποψη μου, είναι να δεχθεί η επιστασία του Αγίου όρους τον κ.Μητσοτάκη. Σκεφτείται πριν απορρίψετε κάποιον, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν έχει κάποιο κακό να κάνει στο Άγιον όρος αντιθέτως μπορεί το Άγιον όρος να δώσει ευλογία αν δει μετάνοια. Ι.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα πολιτευεται η ανωμαλία, τότε θα έχουμε περάσει σε έσχατη πτώση, αυτό συμβαίνει από το 2015 χονδρικά..... Δεν υπάρχουν αθώοι

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΝΩΘΕΝ: ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΙΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΡΩΝΑΪΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο σχόλιο!
      Όντως απορρίφθηκε άνωθεν!

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ,ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.

      Διαγραφή
    3. πως εχει κορωνοϊο; αφου ειναι μπολιασμενος;

      Διαγραφή