Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ "ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ 33%


H AΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ AΘΛIOΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ

Η  Kapa Research μία απόλυτα συστημική εταιρία δημοσκοπήσεων σε δημοσκόπηση της για το Βήμα της Κυριακής μια επίσης απόλυτα συστημική εφημερίδα αποτυπώνει την απέχθεια του λαού για το πολιτικό σκηνικό, που τον έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση και έχει σύρει την χώρα στα βράχια. 


 ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ  σε ελεύθερη πτώση αλλά και σημαντική φθορά στα υπόλοιπα κόμματα με τρία κοινοβουλευτικά κόμματα να βρίσκονται κάτω από το 3%, είναι η πρώτη εικόνα της πρώτης μετεκλογικής δημοσκόπησης της Κάπα Research για κυριακάτικη εφημερίδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην περίπτωση που γίνονταν σήμερα εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπεφτε σε ένα ποσοστό της τάξης του 18,4% όσο δηλαδή το είχαμε προσδιορίσει το βράδυ των εκλογών και η ΝΔ θα κατρακυλούσε στο 14,9%, ενώ στη βουλή θα κατάφερναν να μπουν μόνο πέντε από τα υπάρχοντα κόμματα της σημερινής βουλής.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ 18,4%

ΝΔ 14,9%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,6%

ΠΑΣΟΚ 4,5%

ΚΚΕ 4,4%

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,3%

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 2,2%

ΑΝΕΛ 2,1%

Από τα ευρήματα της δημοσκόπησης ξεχωρίζουν, επίσης, το 40% των πολιτών το οποίο επιλέγει να κρατά αποστάσεις από τα κόμματα με το 15,9% να δηλώνει αναποφάσιστο, ενώ ένας στους πέντε (18,2%) είπε ότι προτίθεται να επιλέξει την αποχή.  Την ίδια ώρα ένα 6,1% δήλωσε ότι θα ψήφιζε λευκό ή άκυρο...

Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου