Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ISIS


ΣΟΥΝΙΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ISIS XAΡAKTHΡIZONTAΣ TOYΣ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ" 



Όλοι οι αναγνώστες του ιστολογίου μας θα έχουν διαπιστώσει ότι σε κάθε ευκαιρία, όταν αναφερόμαστε στην "αδελφότητα των μουσουλμάνων" ή στο λεγόμενο "ισλαμικό κράτος" τους αποκαλούμε ψευτομουσουλμάνους.

Αυτό το λέγαμε γνωρίζοντας ότι προέρχονται από εκείνους εκ των Xαζάρων που εισήλθαν στην μουσουλμανική πίστη, την μόλυναν με τα δολοφονικά εδάφια που προσέθεσαν στο Κοράνι και  δημιούργησαν την "Μουσουλμανική Αδελφότητα" που καπηλεύτηκε την σουνιτική πίστη.

Η δικαίωση έρχεται από τον Αχμέντ Καριμάχ (Ahmed Karimah) καθηγητή θεολογίας στο πανεπιστήμιο Αλ Άζχαρ, το οποίο είναι ένας από τους εγκυρότερους θεσμούς του σουνιτικού Ισλάμ και έχει έδρα την Αίγυπτο. Ο Αχμέντ Καριμάχ λοιπόν είπε ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι μια οργάνωση άπιστων αποστατών.  

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην αιγυπτιακή τηλεόραση, στο κανάλι Dream TV, ο Αχμέντ Καριμάχ καταδίκασε με σφοδρότητα τις επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος στο Παρίσι και στο Μάλι. 

  Είπε με έμφαση ότι όποιος ταυτίζει αυτά τα εγκλήματα με το Ισλάμ διαπράττει μια προφανή και κατάφορη αδικία.  Στις 14 Νοεμβρίου, μια ημέρα μετά το μακελειό στο Παρίσι, ο Μεγάλος Ιμάμης του Αλ Άζχαρ, είχε καταδικάσει τις «ειδεχθείς» επιθέσεις και είχε καλέσει «ολόκληρο τον κόσμο να ενωθεί για να αντιμετωπίσει αυτό το τέρας». 

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι ο Ahmed Karimah είναι Σουνίτης θεολόγος διότι οι εν λόγω ψευτομουσουλμάνοι της "αδελφότητας"και του "ισλαμικού κράτους" παριστάνουν τους ορθόδοξους σουνίτες μουσουλμάνους.

Αυτά για όσους είχαν απορίες ή και 
αντιρρήσεις γιατί τους ξεχωρίζαμε από τους πραγματικούς μουσουλμάνους αφού, παραπλανημένοι νομίζουν ότι το ισλάμ είναι ένα και φονικό...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου