Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ




Σκάνδαλο  έχει ξεσπάσει στο Βερολίνο για την παρακολούθηση των ελληνικών διπλωματικών υπηρεσιών από την γερμανική BND. 

 Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες κατασκόπευαν συστηματικά κρατικές υπηρεσίες και διπλωματικές αποστολές φιλικών τους χωρών, μεταξύ των οποίων και την ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο, αναφέρει το περιοδικό «Der Spiegel».  

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η BND παρακολουθούσε τα υπουργεία Εσωτερικών των ΗΠΑ, της Δανίας, της Κροατίας, της Αυστρίας και της Πολωνίας, τηλεφωνικές συνδέσεις των ΗΠΑ στις Βρυξέλλες, στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών στην Ουάσιγκτον.

  Ακόμη και η «hotline» του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για ταξιδιωτικές οδηγίες βρισκόταν στη λίστα της BND, αναφέρει το περιοδικό, ενώ το ενδιαφέρον της υπηρεσίας δεν περιοριζόταν σε κρατικούς φορείς, αλλά περιελάμβανε και Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως η Care International, η Oxfam και ο Ερυθρός Σταυρός στη Γενεύη.  

 «Στη Γερμανία βρίσκονταν πολλές ξένες πρεσβείες και προξενεία στη λίστα της BND, με την παρακολούθηση ηλεκτρονικών διευθύνσεων, τηλεφώνων και φαξ αντιπροσωπειών των ΗΠΑ, της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σουηδίας, της Πορτογαλίας, της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Ελβετίας, ακόμη και του Βατικανού», συνεχίζει το γερμανικό περιοδικό και διευκρινίζει ότι οι διπλωματικές αντιπροσωπείες δεν εμπίπτουν στο Άρθρο 10 του γερμανικού Συντάγματος, το οποίο προστατεύει επικοινωνίες των Γερμανών από την παρακολούθηση. 

  Οπότε έλυσαν το πρόβλημά τους και με "ελαφρά τη καρδία" μπορούν να κατασκοπεύουν τους πάντεςαρκεί να μην είναι Γερμανοί και να παίζουν διάφορα παιχνίδια

Πριν από τρεις εβδομάδες έγινε γνωστό ότι η BND παρακολουθούσε Ευρωπαίους εταίρους, κατ' εντολήν της αμερικανικής υπηρεσίας NSA, αλλά και από μόνη της.

Και 
για όποιον απορεί πως οι αμερικανοί της NSA έδιναν εντολές για παρακολούθηση αμερικανικών κυβερνητικών υπηρεσιών, να τονίσουμε πως είναι γνωστό ευρύτατα στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι η NSA παρακολουθεί και η ίδια τους κυβερνητικούς παράγοτες ενίοτε δε επεμβαίνει και...δυναμικά όπως στην περίπτωση του Τζών Κέννεντυ... 

Τώρα σχετικά με την παρακολούθηση της Ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο τίθεται το εξής απλό ερώτημα: Αυτά που ακούνε τα μεταφέρουν και σε τρίτους π.χ. στους Τούρκους; 

Μήπως εντάσσεται και αυτό στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας την οποία επιθυμούν διακαώς όπως φαίνεται από τις δηλώσεις και απαιτήσεις τους για "μοίρασμα" του Αιγαίου και κοινές περιπολίες του Λιμενικού με την τουρκική Ακτοφυλακή; 

Η Γερμανική διαχείριση εξουσίας από Μέρκελ και Σόιμπλε
για λογαριασμό των Αμερικανών δεν έχει μέλλον καθώς τα λαϊκά κινήματα στην Γερμανία έχουν ξεσηκωθεί  εναντίον της εταιρίας "Γερμανια ΕΠΕ" και αμφισβητούν τους διαχειριστές της.

Είναι δεδομένη η αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο Γερμανικό Λαό που οδυνάται κάτω από την μπότα του 4ου (συνέχεια του 3ου) Ράιχ και κατασυκοφαντείται ως δυνάστης ενώ είναι και αυτός δυναστευόμενος όπως ακριβώς συκοφατείται ο Ελληνικός Λαός ως τεμπέλης ενώ είναι ο σκληρότερα εργαζόμενος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου