Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...

8ΩΡΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΒΟΜΒΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΚΟΥ ΘΥΛΑΚΑ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ



Οργισμένη απάντηση για την κατάρριψη του μαχητικού τους και τον θάνατο ενός πιλότου και ενός πεζοναύτη τους έδωσαν οι Ρώσοι.

Συγκεκριμένα απάντησαν στους τούρκους με 36 επιδρομές ρωσικών μαχητικ
ών τα οποία βομβάρδιζαν ανελέητα επί οχτώ ώρες κατά μήκος των συνόρων Τουρκίας-Συρίας, ενώ παράλληλα διέλυσαν τουρκικό κομβόι όπλων που προοριζόταν για τους ισλαμοφασίστες που μάχονται εναντίον της Συρίας ... 




τούρκοι και τουρκμένοι είναι νεκροί, 10 είναι τραυματίες ενώ 20 φορτηγά ανατινάχτηκαν! Αυτός είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από την καυτή απάντηση της Ρωσίας στο ύπουλο τουρκικό χτύπημα .


 Οι Ρώσοι θρηνούν το νεκρό πιλότο τους, του SU -24 που κατερρίφθη, όσο και τον νεκρό πεζοναύτη που έλαβε μέρος στην αποστολή διάσωσης των δύο πιλότων. 



Από την άλλη πλευρά η Τουρκία φαίνεται ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει με ποιόν τα έχει βάλλει (σκεπτόμενη ίσως ότι το ΝΑΤΟ που την έχει παρακινήσει θα την καλύψει) και γιαυτό "ξύνεται πιο δυνατά πάνω στην γκλίτσα του τσοπάνη"...
Μέσα στον παραλογισμό του "μεγαλείου" της, έχει αποφασίσει εισβολή στη Συρία με το πρόσχημα της δήθεν προστασίας των Τουρκμένων. Για το σκοπό αυτό μάλιστα ο Τουρκικός Στρατός μετέφερε 30 άρματα μάχης στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, ενώ άλλα 30 είναι ήδη εκεί από το καλοκαίρι.

Εάν πραγματοποιήσει την εισβολή στην Συρία, η Τουρκία θα έχει υπογράψει και το τέλος της, θα ισοπεδωθεί κυριολεκτικά από την Ρωσία και το ΝΑΤΟ δεν θα μπορέσει να την σώσει.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου