Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ....


ΓΑΛΛΙΑ - ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!



Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ


Μετά από τους συνήθεις συναισθηματισμούς ως προς το τραγικό γεγονός της απώλειας ζωών, μοιράζομαι μαζί σας την άποψη μου ως προς τα τεκταινόμενα. Το κάνω σαν απλός άνθρωπος-παρατηρητής που προσπαθεί να παραμένει εκτός της πλύσης εγκεφάλου των επίσημων Μέσων Ενημέρωσης, που ανήκουν 100% στους ίδιους αυτούς που δημιουργούν το παγκόσμιο πρόβλημα…

Χριστόδουλος


 Το ούτω καλούμενο ΙΚ (ΙΣΙΣ) είναι:

· Η Σαουδική Αραβία μαζί με το Κατάρ (σαν χρηματοδότες), υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και της Τουρκίας (σαν ενορχηστρωτές-σχεδιαστές), και με αιχμή του δόρατος μια συμμορία, μια δράκα ψυχανώμαλων και φανατικών μισθοφόρων ισλαμιστών (σαν εκτελεστές), τους οποίους βέβαια και διέλυσε η Ρωσία εντός ωρών.

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει τέτοιο κατασκεύασμα που να λέγεται ΙΚ χωρίς τις ΗΠΑ και την Τουρκία.

- Οι Επικυρίαρχοι που διοικούν τις ΗΠΑ (και την Ευρώπη) δεν είναι λογικά ανθρώπινα όντα, όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Πρόκειται για εωσφοριστές-ιλουμινάτι με συγκεκριμένη αντίχριστη και διεστραμμένη θρησκευτική κοσμοθεωρία, οι οποίοι λόγω άκρατης οίησης & αλαζονείας, δεν έχουν διάκριση και δεν υπολογίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους. Τελευταίο παράδειγμα η απροκάλυπτη επέμβαση τους στη Συρία με το δράμα εκατομμυρίων Σύρων. Ποιος λογικός άνθρωπος με έστω και το ελάχιστο ίχνος συμπόνιας θα έκανε τέτοιες αλαζονικές ανοησίες, αδιαφορώντας για τον ανθρώπινο πόνο, μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι έχει δίκαιο στο ότι αυτός είναι ο Επικυρίαρχος και κάνει ό, τι θέλει για να επικρατήσει και να εφαρμόσει το παγκόσμιο σχέδιο του; 

- Οι Επικυρίαρχοι, είναι 5-10 οικογένειες που δημιουργούν ταχυδακτυλουργικά από το τίποτε το δικό τους ιδιωτικό χρήμα (σαν αέρα κοπανιστό) και στη συνέχεια το δανείζουν έντοκα σε κράτη (σαν κρατικό χρήμα), προς ισοπέδωση κάθε έννοιας λογικής και κατά παράβαση της πανανθρώπινης συνταγματικής πρόνοιας που απαγορεύει ρητά την εκχώρηση/υφαρπαγή του δικαιώματος δημιουργίας χρήματος σε ιδιώτες-τραπεζίτες. 

Επειδή, με το ιδιωτικό, εικονικό αυτό χρήμα που δεν τους κοστίζει τίποτε, αγοράζουν και τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς, και τους υποχρεώνουν να δέχονται δάνεια από τους ίδιους έναντι εμπράγματων εξασφαλίσεων των λαών τους, όπως π.χ., η γη σου, τα σπίτια σου, οι υποδομές σου, οι κοινωφελείς οργανισμοί σου, ο ορυκτός πλούτος σου, κοκ. 

Στη συνέχεια δε, εσύ είσαι ανίκανος να ξοφλήσεις σαν σύνολο μέσα από την οποιασδήποτε μορφής ανάπτυξη, απλά επειδή είναι φυσικώς αδύνατον μια οποιαδήποτε φυσικώς περιορισμένη ανάπτυξη να εξοφλήσει ποτέ χρήμα που παράγεται φανταστικά σε απεριόριστες ποσότητες κάθε φορά που δίνεται ένα δάνειο (το κυκλοφορούν χρήμα είναι τα δάνεια. Αυτό σημαίνει χρεωστική οικονομία και αυτή είναι η αιτία της κρίσης χρέους. Π.χ., αν μια χώρα ξοφλήσει, τότε χρεοκοπεί, επειδή χωρίς δάνεια δεν υπάρχει ούτε και κυκλοφορούν χρήμα). Κλασματικά, μπορεί κάποιος να ξοφλήσει, αλλά όχι συνολικά. 

Έτσι όλοι με τη σειρά, η μια μετά τις άλλη, οι χώρες και οι λαοί τους βρίσκονται χωρίς να το καταλάβουν υπόδουλοι στους Επικυρίαρχους, που χωρίς οι ίδιοι να κρατούν δεκάρα τσακιστή στη τσέπη τους τα καταφέρνουν μέσω αυτής της απάτης να ορίζουν τα πάντα (πώς να έχουν δεκάρα τσακιστή αφού ποτέ στη ζωή τους δεν δούλεψαν για να την κερδίσουν. Πόσο μάλλον να δανείζουν και τέτοια υπέρογκα ποσά;); Η κάθε χώρα έχει το δικό της δήθεν «success story» μέχρι που να χρεοκοπήσει, οπότε και αντικαθίσταται από το «success story» της επόμενης χώρας, έτσι ώστε να πείθονται όλοι ότι δουλεύει το σύστημα της απάτης. Μέχρι βέβαια που να χρεοκοπήσουν όλοι. 


- Τέτοιοι πολιτικοί ηγέτες μας κυβερνούν σήμερα σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες της Ευρώπης, και τέτοιος είναι και ο Φρανσουά Ολλάντ που τόσο πρόθυμα και αβίαστα κήρυξε και επίσημα τον πόλεμο κατά του κατασκευάσματος του, του ΙΚ, εις βάρος όλων των πολιτών της Γαλλίας που νομίζουν ότι απειλούνται πραγματικά. 

Σκοπός όλων αυτών των διεστραμμένων ανθρώπων χωρίς συνείδηση είναι, με πρόσχημα την ασφάλεια, να περιορίσουν πλήρως τα αστικά και ατομικά δικαιώματα εμάς των πολιτών για την επικράτηση της παγκοσμιοποίησης στο όνομα του δικού τους ιδιωτικού χρήματος. Και το πετυχαίνουν με τέτοιες άνανδρες επιθέσεις κατά ανυποψίαστων πολιτών, τις οποίες οι ίδιοι προκαλούν ως τουλάχιστον ηθικοί αυτουργοί (αν όχι και σαν σχεδιαστές!). 

Στη συνέχεια χρησιμοποιούν τα στρατευμένα Μέσα Ενημέρωσής τους για να καλλιεργούν και να επιτείνουν το μίσος ανάμεσα στους γηγενείς χριστιανικούς πληθυσμούς της Ευρώπης (χριστιανικούς έστω και κατ’ όνομα) και τους μουσουλμάνους (ήδη υπάρχοντες και μαζικά νέο-εισαγόμενους). Τελικός σκοπός τους, η δημιουργία εμφυλίων πολέμων στους δρόμους και τις συνοικίες των Ευρωπαϊκών πόλεων (κατά το πρότυπο της Μέσης Ανατολής), πολέμων που θα εξαθλιώσουν τους πάντες μέσα από τη διάλυση του κοινωνικού ιστού (και των αληθινών θεσμών), αντικαθιστώντας τα πάντα με τον θεό τους, δηλαδή το δικό τους ιδιωτικό, χρεωστικό χρήμα, γνωστό Βιβλικά και ως «μαμμωνάς». 

Στις ΗΠΑ κάνουν το ίδιο πράγμα ανάμεσα σε λευκούς και μαύρους με σκοπό να διαλύσουν επίσης και τις ΗΠΑ και να τις θέσουν, με την ίδια την «θέληση» πλέον των κατοίκων τους, κάτω από την ηγεμονία τους.… Όπως και στην Ελλάδα που βασικά έκαναν τον κόσμο να ψηφίσει μνημόνιο και ΕΝΦΙΑ!

- Ήδη, με αρχή την Ελλάδα και το επαίσχυντο πιόνι «Τσίπρας», τα κέντρα της διεθνούς τοκογλυφίας και της επίσημης τρομοκρατίας ονομάζονται… «θεσμοί»! Αν είναι ποτέ δυνατόν να αποκαλεί κανείς «θεσμό» την έσχατη απάτη τοκογλυφίας και κλοπής που έχει υπάρξει ποτέ! 

Ο αρχαίος Αντισθένης έλεγε «Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις» και στην αρχαία Ελλάδα εθεωρείτο βδέλυγμα να μην ανταποκρίνεται κάποιος ή κάτι στην έννοια του ονόματός του. Το ίδιο λέει και σύγχρονος Νόαμ Τσόμσκι. Από τη στιγμή λοιπόν που μέσω της αλλαγής των ονομάτων, καθιερώνεται η κλοπή σαν θεσμός στις συνειδήσεις των ανθρώπων, τότε πώς να αντιδράσουν οι λαοί; Το ίδιο κάνουν και οι Τούρκοι με την αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα των κατεχομένων. Το όνομα καθορίζει και τις ιδιότητες….

- Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, αυτή τη στιγμή η Γαλλία είναι πλήρως χρεοκοπημένη (δεν υπάρχει χώρος για άλλη ανάπτυξη), σε χειρότερη θέση ακόμα και από αυτή την Ελλάδα, κι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ξεχύνεται ο στρατός στους δρόμους, όχι η ασφάλεια. Η Ευρώπη, αλλά και η Αμερική με το υπέρογκο χρέος της χρειάζονται αμφότερες πόλεμο για να ισοπεδωθούν τα πάντα και να αρχίσει ξανά η ούτω καλούμενη «ανάπτυξη» με ιδιωτικό, χρεωστικό, εικονικό χρήμα, που οδηγεί ακριβώς ξανά στο ίδιο αποτέλεσμα, το σκάσιμο δια φουσκώματος. Οι Γάλλοι, όπως και οι Έλληνες έχουν παράδοση στις επαναστάσεις, γι’ αυτό και ξεμπερδεύουν μ’ αυτούς πρώτα. Δεν είναι τυχαίες οι δύο χώρες. 

Ούτε είναι τυχαίο το ότι αλλάζουν τα ονόματα, αποκαλώντας τις τρόικες «θεσμό». Πώς αλλιώς να δέχονταν οι Γάλλοι να τεθούν υπό την κηδεμονία τραπεζικών και παρατραπεζικών ταμείων; Ενώ τώρα που είναι θεσμοί, μια χαρά θα δεχτούν. Και με τον στρατό στους δρόμους, όποιος πει και καμιά κουβέντα, θα τον κλείνουν στο άσυλο. Ακριβώς όπως επί Σοβιετικής Ένωσης.

- Αν υπήρχε πραγματικά θέμα τρομοκρατίας από μουσουλμάνους, είναι τόσα τα όπλα που κυκλοφορούν και τόσοι οι μουσουλμάνοι που δεν θα μπορούσε τίποτε να κουνηθεί, ούτε αεροπλάνο, ούτε λεωφορείο, ούτε κατάστημα, ούτε τίποτε. Το ότι δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα συνεχείς και απανωτές επιθέσεις δεν οφείλεται προφανώς στην επιχειρησιακή επάρκεια των δυνάμεων ασφαλείας μας, αλλά στο ότι δεν υπάρχουν πραγματικά τέτοιοι ούτω καλούμενοι τζιχαντιστές, τόσο καλά οργανωμένοι όπως μας τους παρουσιάζουν. Είναι κατασκεύασμα αυτών, των Επικυρίαρχων και δεν κινδυνεύουμε στο βαθμό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι κινδυνεύουμε για να μας σύρουν στον ολέθριο παγκόσμιο πόλεμο, τον οποίο χρειάζονται για την επικράτηση της αντίχριστης θρησκευτικής κοσμοθεωρίας τους (όσο εμείς παραπαίουμε στην αθεΐα). Φυσικά, τώρα που γεμίζουν την Ευρώπη με εξαθλιωμένους μουσουλμάνους, τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην προς τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες επιθέσεις.

- Ονομάζοντας πιο πάνω σαν ηθικούς αυτουργούς (αν όχι και σχεδιαστές) τέτοιων επιθέσεων τους ίδιους τους πολιτικούς που ελέγχονται πλήρως από τους Επικυρίαρχους τραπεζίτες (και υποστηρίζονται από τα εγκάθετα και καθοδηγούμενα ΜΜΕ), εννοώ ότι πάντοτε υπάρχουν μουσουλμάνοι «πατριώτες / αγωνιστές» που αφήνονται να πεισθούν από το σύστημα ότι θα πετύχει η τρομοκρατική πράξη τους (την οποία οι ίδιοι θεωρούν σαν πράξη αντίστασης), ή και βοηθούνται αόρατα από το σύστημα στο να την εκτελέσουν. Και ποτέ δεν θα συλληφθεί τέτοιος τρομοκράτης, επειδή τότε υπάρχει ο κίνδυνος να μιλήσει και να γίνει ελεύθερος διάλογος που θα καταδείξει πολλά. Γι’ αυτό και πάντα οι τρομοκράτες σκοτώνονται από τις αστυνομικές δυνάμεις.

- Πώς δημιουργούν τέτοιους ανθρώπους οι Επικυρίαρχοι των ζωών μας; Απλά, πάνε και μπαίνουν μέσα στις χώρες των μουσουλμανικών λαών και τους εξαθλιώνουν όσο δεν μπορεί να φανταστεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Τους βομβαρδίζουν από ψηλά, τους τινάζουν στον αέρα επί του εδάφους, μπαίνουν στα σπίτια τους και συλλαμβάνουν όποιον θέλουν, τους δέρνουν, τους βιάζουν, τους απαγάγουν, τους φυλακίζουν, κατεδαφίζουν τα σπίτια τους σαν είναι μέσα οι ιδιοκτήτες με τις οικογένειες τους…. 

Μα φαντάζεστε, να μπαίνει κάποιος στο δικό σας σπίτι, να παίρνει τη γυναίκα και ένα παιδί σας και να φεύγει; Δεν θα κάνεις το παν να τον εκδικηθείς με όποιο μέσο μπορείς, αν μάλιστα είσαι απλοϊκός άνθρωπος; Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν εκμεταλλεύονται οι αντίχριστοι Επικυρίαρχοι και με αυτούς γεμίζουν την Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Κάτι παρόμοιο, αν και όχι τόσο ακραίο, δεν έκαναν και οι Άγγλοι με τους δικούς μας «τρομοκράτες» της ΕΟΚΑ που μετά έγιναν ήρωες; Μας άφησαν μόνους μας να πέσουμε στην παγίδα τους και ενίοτε μας βοηθούσαν κιόλας να πέσουμε με τις σοφές καθοδηγήσεις και σχεδιασμούς τους.




Από την ημέρα που επενέβη η Ρωσία στη Συριακή κρίση και μετά τις ψεύτικες φιλοφρονήσεις και ευχαριστίες των Δυτικών για την «σύμμαχο» Ρωσία που τους βοήθησε δήθεν να κατατροπώσουν το ούτω καλούμενο ισλαμικό κράτος (ΙΚ), ήταν θέμα χρόνου να αντιδράσουν επί του εδάφους οι Επικυρίαρχοι του Δυτικού κόσμου. Ως εκ τούτου, θα ήταν ευχής έργο να πιστέψει κανείς αυτό που λέει το πιο πάνω άρθρο (σύνδεσμος), δηλαδή ότι επειδή ο Συριακός στρατός κατέλαβε το Κουβέιρες (με τη βοήθεια της Ρωσίας) έχουν ματαιωθεί τα σχέδια των ΗΠΑ-Τουρκίας για εισβολή στη Συρία. Κάθε άλλο, επειδή η διαμάχη τώρα είναι καθαρά και κατευθείαν πια ανάμεσα σε ΗΠΑ-Ευρώπη-Τουρκία εφ’ ενός, και Ρωσία-Κίνα αφ’ ετέρου.


Διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι η Τουρκία θα εισβάλει τελικά στη Συρία, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτό θα την φέρει σε πολεμική σύρραξη με τη Ρωσία. Θα κάνει αυτή την ανοησία λόγω της αλαζονείας Ερντογάν που θα πιστέψει ότι θα νικήσει τη Ρωσία με τη βοήθεια των ΗΠΑ. Όμως, δεν θα τα καταφέρει και θα υποστεί φοβερές συνέπειες που δεν θα της επιτρέψουν να υπάρξει ξανά σαν η γνωστή Τουρκία…. Κατά πόσον αυτά που αναφέρω είναι σωστά, θα φανεί από το τι θα ζητήσει και τι θα πάρει η Τουρκία από τις ΗΠΑ για την «λύση» του Κυπριακού, δηλαδή τη διάλυση του Κυπριακού κράτους.
Ο πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας τον οποίο προσωπικά τοποθετώ οποτεδήποτε μετά την Άνοιξη του 2016, θα είναι η έναρξη των μαζικών επιχειρήσεων του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου (πού κηρύχθηκε στις 14/11/15 από τον Φρανσουά Ολλάντ) ανάμεσα σε Ανατολή (Ρωσία - Κίνα) και Δύση (ΗΠΑ, Ευρώπη και δορυφόροι). Θα εμπλακούν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες, και πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η αναξιοπρεπής κατάντια της Ελλάδας και της Κύπρου είναι από την Πρόνοια του Θεού. Η Ελλάδα είναι ήδη τόσο διαλυμένη στη χρεοκοπία της που δεν θα είναι σε θέση να λάβει μέρος στο φοβερό αυτό πόλεμο. Και όχι μόνο θα γλυτώσει, αλλά και θα πάρει πίσω τα εδάφη της. Δεν θα είναι η σημερινή Ελλάδα της κοινοβουλευτικής δικτατορίας (που ονομάζεται δήθεν δημοκρατία) αλλά η Αυτοκρατορική Ελλάδα που τότε θα ευχαριστεί τον Θεό για τα σημερινά χάλια της.


Η επίθεση στο Παρίσι και η τόσο εύκολα και αβίαστα κήρυξη του 3ουΠΠ από τον Πρόεδρο της Γαλλίας αποσκοπεί στο να πειστούν οι λαοί της Ευρώπης ότι κινδυνεύουν (όταν δεν κινδυνεύουν, προς το παρών τουλάχιστον, μια και συνεχίζεται η εισροή προσφύγων), έτσι ώστε να εξουσιοδοτήσουν τις κυβερνήσεις τους να εμπλακούν και επί του εδάφους στη Συρία, με αιχμή του δόρατος, πρώτα τον στρατό της Τουρκίας, και μετά τους ίδιους. Όταν θα διαπιστώσουν ότι η Τουρκία χάνει από την Ρωσία, τότε θα εμπλακούν και οι ίδιοι κατά της Ρωσίας. Προς το παρών, η Ρωσία έχει τις δικές της επίλεκτες δυνάμεις επί του εδάφους της Συρίας που καθοδηγούν τόσο τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ, όσο και τα Ιρανικά στρατεύματα που συμμετέχουν κι αυτά κατά των μισθοφόρων του ΙΚ. Οι ΗΠΑ θα έχουν κι αυτές τις επίλεκτες δυνάμεις τους επί του εδάφους που θα καθοδηγούν τον στρατό της Τουρκίας, έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατά της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ευρώπης γενικότερα. 

Όταν όμως η Τουρκία χάσει, τότε θα γενικευτεί ο πόλεμος…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου