Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ!



Πρώτα μας "βούλιαξαν" από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες με αφορμή τους ελάχιστους (5%) πρόσφυγες ενός πολέμου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Και με αυτήν την πρόφαση οι "εταίροι" μας "τροποποιούν" την Συνθήκη Σένγκεν.

Αποφάσισαν να ενισχύσουν τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων ακόμα και για τους πολίτες που είναι κάτοικοι των 26 κρατών-μελών που περιλαμβάνει η συνθήκη Σένγκεν και να δράσουν άμεσα για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου όπλων σε ευρωπαϊκό έδαφος μέσω της καλύτερης συνεργασίας των εθνικών αστυνομικών, αντιτρομοκρατικών και δικαστικών αρχών.

Πολύ ακριβά αναμένεται να πληρώσει η Ελλάδα την μέχρι σήμερα εφαρμογή της περιβόητης Συνθήκης Σένγκεν: Η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Λουξεμβούργο θα βγουν από αυτήν μέχρι να περάσει η προσφυγική κρίση με σκοπό να διακόψουν τις εισροές λαθρομεταναστών στις επικράτειές τους και να αφήσουν κάπου 2 εκατ. πρόσφυγες που είναι έτοιμοι να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα και άλλα 5 εκατ.που από την Συρία ετοιμάζονται να περάσουν αρχικά στην Τουρκία και μετά στην Ελλάδα, στην ελληνική γη. 

Καθώς  Βουλγαρία αλλά και τα Σκόπια, όπως και η Ουγγαρία βορειότερα, χτίζουν φράχτες στα σύνορά τους για να εμποδίσουν τις λαθρομεταναστευτικές και προσφυγικές ροές που διέρχονται από την χώρα μας υπάρχει θανάσιμος εθνικός κίνδυνος επτά εκατομμύρια πρόσφυγες να περάσουν και να ... μείνουν στην Ελλάδα!. 


Οι «28» αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στην ενίσχυση του ευρωπαϊκού αρχείου καταγραφής δεδομένων των επιβατών στις αεροπορικές μεταφορές (PNR) και στην μεταρρύθμιση της Συνθήκης Σένγκεν, ώστε να επιβάλλονται αυστηροί έλεγχοι στα εξωτερικά σύνορα ακόμα και για τους Ευρωπαίους πολίτες που είναι κάτοικοι των 26 κρατών-μελών του χώρου Σένγκεν.

Ακόμη και ο (υποτίθεται "δικός μας" αλλά κατ΄ουσίαν μασώνος σιωνιστής) Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Αβραμόπουλος, προσερχόμενος προέβη στην εξής δήλωση:  «Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε ένα βήμα μπροστά με τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πληροφοριών». 

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο ευρωπαϊκές πηγές, τα κράτη μέλη «δεσμεύονται να εφαρμόσουν αμέσως τους απαραίτητους συστηματικούς και συντονισμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται και στα άτομα που απολαμβάνουν της ελευθερίας της μετακίνησης».

"Για να μπορέσουν να γίνουν αληθινά συστηματικοί οι έλεγχοι των πολιτών της ΕΕ, όπως ζητεί η Γαλλία, πρέπει να αναθεωρηθεί ο Κώδικας Σένγκεν", υπογράμμισε αξιωματούχος της ΕΕ.

"Στοχευμένη αναθεώρηση του Κώδικα Σένγκεν, η οποία θα επιτρέπει την πραγματοποίηση συστηματικών ελέγχων σε Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν την επαλήθευση βιομετρικών πληροφοριών", αναφέρεται στα συμπεράσματα της υπουργικής συνόδου.

Δηλαδή θα παρακολουθούνται τα τσιπ των διαβατηρίων!

Τα βιομετρικά διαβατήρια, περιέχουν όλες τις πληροφορίες σε ένα microchip! Με πρόσχημα την Ασφάλεια θα ζούμε σε έναν διαρκή στρατιωτικό νόμο! Σε μιά παγκόσμια δικτατορία!

Όπως έλεγε ο Πατροκοσμας «Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» .

Τι καλύτερο από το να επιβληθεί αυτό προς χάρη της ασφάλειας, όλοι θέλουν να είναι ασφαλείς.

Αλλά ο Βενιαμίν Φραγκλίνος έλεγε ότι:"Αυτοί που θυσιάζουν την ελευθερία τους για την ασφάλεια, δεν αξίζουν τίποτα από τα δύο".

Οι λαοί της γης δεν πρέπει να μείνουν απαθείς, αλλά να χτυπήσουν τον αυταρχισμό της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστοτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) που θέλει να μας μετατρέψει σε δούλους, με δυνατά λαϊκά  κινήματα σε όλο τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου