Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: 86% ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ!  

 ΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!



Τα στοιχεία που αποκάλυψε νέα δημοσκόπηση δείχνουν ότι οι πολίτες είναι αποφασισμένοι σε μεγάλο ποσοστό ακόμα και να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ αν το μέλλον που μας επιφυλάσσει η Ευρωζώνη είναι μόνο μέτρα τα οποία το μόνο αποτέλεσμα που φέρνουν είναι να ενταφιάζουν την ελληνική οικονομία και κατ' επέκταση την Ελλάδα.

Κανένας δεν περιμένει ούτε και πιστεύει ότι στο τέλος της τετραετίας θα καταφέρουμε να βγούμε από το μνημόνιο.


Απαισιόδοξη φαίνεται ότι είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών όσον αφορά στο μέλλον της χώρας μας, ενώ σε μεγάλο ποσοστό οι Έλληνες δηλώνουν μη ικανοποιημένοι από τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε δημοσκόπηση που Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έγινε για ένα τηλεοπτικό σταθμό.

Πιο αναλυτικά, το 78% των πολιτών δηλώνει ότι οι μετεκλογικές εξελίξεις έχουν πάρει τον λάθος δρόμο, ενώ το 86% λέει ότι είναι δυσαρεστημένο με τις επιδόσεις της κυβέρνησης. 

Αλλά σε μεγάλο ποσοστό (56,5%) και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρούν ότι τα πράγματα για την χώρα βρίσκονται στον σωστό δρόμο, ενώ το 70% δηλώνει μη ικανοποιημένο από την κυβέρνηση Τσίπρα.

Την ίδια ώρα, το 73,5% των πολιτών θεωρεί πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κατορθώσει να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια μέχρι το τέλος της τετραετίας. Το ίδιο πιστεύουν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 55,5%.

ΙΔΟΥ Η ΕΡΕΥΝΑ

Όσον αφορά στον αν η κυβέρνηση κατά τους επόμενους μήνες θα πρέπει να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις, ακόμη και εάν αυτές περιέχουν επώδυνα μετρά, το 50% απάντησε αρνητικά, τόσο από το σύνολο του δείγματος των ερωτηθέντων, όσο και από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, το 40,5% του συνολικού δείγματος είπε «ναι» στις μεταρρυθμίσεις, ενώ θετικά -σε ποσοστό 44,5%- απάντησαν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου