Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ" ΤΟ ISIS Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Β. ΠΟΥΤΙΝ: "ΤΟ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ"! 





Η ρωσική Αεροπορία χρησιμοποίησε τον νέο πύραυλο cruise Kh-101 Raduga εμβέλειας άνω των 5.500 χλμ. (φήμες αναφέρουν ότι η εμβέλεια του μπορεί να φτάνει τα 10.000 χλμ.), στη συμβατική έκδοση του όπλου (υπάρχει και έκδοση με πυρηνικές κεφαλές) κατά την χθεσινή μαζική επιδρομή κατά των ισλαμιστών στη Συρία.

Όλα τα βλήματα εκτοξεύθηκαν από την Κασπία Θάλασσα, εντός του ρωσικού εναέριου χώρου. Τα βλήματα διέλυσαν αποθήκες πυρομαχικών, αποθήκες καυσίμων, κέντρα διοίκησης κλπ.

Το συγκεκριμένο όπλο είναι το βλήμα cruise με την μεγαλύτερη ακτίνα δράσης που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα και η εισαγωγή του σε υπηρεσία είχε προκαλέσει την αντίδραση των ΗΠΑ, αφού η ακτίνα δράσης του υπερβαίνει τα 5.000 χλμ και χαρακτηρίζεται ως εκ τούτου "στρατηγικό όπλο".

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των πολέμων που χρησιμοποιείται στρατηγικό όπλο σε μία πολεμική σύγκρουση.

Λίγο μετά την εκτόξευση των Kh-101 Raduga και των Calibr ο Ρώσος πρόεδρος, Β.Πούτιν, έγινε γνωστό σήμερα ότι προχώρησε σε μια εκπληκτική δήλωση: "Το να συγχωρεθούν οι τρομοκράτες είναι Θέλημα του Θεού, το να βρεθούν όμως Ενώπιόν Του εξαρτάται από μένα"!

Η δήλωση του Β Πούτιν έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας για την περαιτέρω ενίσχυση των ρωσικών δυνάμεων στην Συρία μετά την κατάρριψη του ρωσικού Airbus και μετά τις επιθέσεις στη Γαλλία.

Χθες είχε γίνει γνωστή η ακόλουθη δήλωσή του : "Θα ψάξουμε να τους βρούμε όπου κι αν βρίσκονται και θα τους τιμωρήσουμε"

Πάντως προσωπική άποψη που εκφράζουμε από αυτό το ιστολόγιο είναι ότι για την κατάρριψη του ρωσικού Airbus ευθύνεται η κακή συντήρηση των αεροσκαφών της συγκεκριμένης εταιρίας, αλλά ο Πούτιν εκμεταλλεύεται την μεγαλοστομία του ISIS και των χρηματοδοτών του που καυχώνται για την κατάρριψη του ρωσικού Airbus, για να έχει μια καλή δικαιολογία να του αφανίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου