Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ο ΥΠΕΡΑΝΩ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ G.SΟROS ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ...


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!





Το έγκυρο ρωσικό περιοδικό Sputnik  λίγο πριν το μακελειό του Παρισιού, δημοσίευσε ένα άρθρο το οποίο καταδεικνύει τον G. Soros ως βασικό υπεύθυνο για την "εισβολή" λαθρομεταναστών  στην Ευρώπη. Αποκαλύπτει δηλαδή τον ρόλο που παίζει ο Soros στην αλλαγή των ευρωπαϊκών συνόρων μέσω της μαζικής εισόδου στην Ευρώπη εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που σύντομα θα στραφούν εναντίον των γηγενών πληθυσμών. 

Ο τίτλος παραπάνω από εύγλωττος:

Θύελλα στον Ορίζοντα: Μήπως ο Σόρος θέλει να πυροδοτήσει επανάσταση στην Ευρώπη;



"Φαίνεται πως ο διαβόητος δισεκατομμυριούχος George Soros θέλει να πυροδοτήσει μια ολομέτωπη επανάσταση στην Ευρώπη"  σημειώνει ο πολωνός πολιτικός αναλυτής Adriel Kasonta μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του Central European Journal και των Διεθνών Μελετών Ασφάλειας.
.
Ο George Soros, ένας ουγγρικής καταγωγής Αμερικανός μεγιστάνας των επιχειρήσεων, προφανώς περιφρονεί την ιδέα της εθνικής κυριαρχίας, θεωρώντας ότι είναι εμπόδιο στα νέα του σχέδια για «ανοιχτά σύνορα».

"Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο χρηματοδότη των ακτιβιστών ότι προσπαθεί να ενθαρρύνει τη συνέχεια της ροής των προσφύγων από τη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής με κατεύθυνση προς την Ευρώπη, γράφει ο  Adriel Kasonta στο άρθρο του για την "American Conservative".


Πρόσφυγες περιμένουν σε ένα γεμάτο διακινούμενων κέντρο εγγραφής στο Passau, στη νότια Γερμανία, Πέμπτη 8 του Οκτωβρίου 2015

Πρόσφυγες περιμένουν σε ένα γεμάτο  κέντρο εγγραφής διακινούμενων στο Passau, στη νότια Γερμανία, 

Το Ρολόι σημαίνει: Ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός στο χείλος της εξαφάνισης;

Ο Kasonta σημειώνει ότι ο Orban πέταξε αυτό το καρφί αλλά στην πραγματικότητα εξέφρασε τα συναισθήματα πολλών Ευρωπαίων  σχετικά με την θέση της γηραιάς ηπείρου στον κόσμο και το μέλλον της εθνικής κυριαρχίας.

Σύμφωνα με τον πολωνό αναλυτή, μια πρόσφατη έκθεση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης ανέφερε ότι περίπου 760.979 αιτούντες άσυλο έχουν διαχυθεί στην Ευρώπη φέτος. Επιπλέον, περίπου 218,394 μετανάστες έφθασαν στις ακτές της Ευρώπης, τον Οκτώβριο, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών (UNHCR).

Αυτό είναι ανησυχητικό δεδομένου ότι ο συνολικός αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων που έφτασαν στην Ευρώπη το 2014 ανήλθε σε μόλις 219.000.

Ο Kasonta τόνισε ότι "Είναι σημαντικό να εξετάσουμε όχι μόνο τις οικονομικές, πολιτικές και ανθρωπιστικές πτυχές της κρίσης, αλλά επίσης να εξετάσει την κατάσταση της ευρωπαϊκής ψυχής, για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στο μυαλό της ηπειρωτικής Ευρώπης".

Ανέφερε και πάλι τον Ούγγρο Πρωθυπουργό ο οποίος προειδοποίησε: "Όλα όσα λαμβάνουν χώρα τώρα μπροστά στα μάτια μας, απειλούν να έχουν εκρηκτικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη ... Εάν η Ευρώπη δεν επανέλθει στο δρόμο της κοινής λογικής, θα βρεθεί πολύ χαμηλά και θα μάχεται για την μοίρα της".

Οπως αναφέρεται από τον Kasonta ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δεν συμμερίζεται αυτή τη στάση και δήλωσε ως απάντηση στην προειδοποίηση Όρμπαν"Το σχέδιο (του Όρμπαν) έχει στόχο την προστασία των εθνικών συνόρων και  αντιμετωπίζει τους πρόσφυγες ως εμπόδιο, ενώ το σχέδιό μας  έχει στόχο την προστασία των προσφύγων και αντιμετωπίζει τα εθνικά σύνορα ως εμπόδιο".

Ο πολωνός αναλυτής αποκαλύπτει αυτό που είναι στην πραγματικότητα ο Σόρος, ο οποίος έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης για την ενίσχυση της εισροής μεταναστών. "Ακτιβιστές" όπως ο Σόρος, λέει ο Kasonta , ενθαρρύνουν τους μετανάστες να εισρεύσουν στην Ευρώπη και θέλει να πείσει τους Ευρωπαίους ότι πρέπει να «θεωρούν τα σύνορα και την εθνική κυριαρχία ως πράγματα του παρελθόντος."

Χάρτης της Ευρώπης

ΗΠΑ Gov't επαναχάραξη της Ευρωπαϊκής Σύνορα Σύμφωνα με της ανάγκες τους


"Ακτιβιστές" όπως ο Soros προσπαθούν να καταληστεύσουν το δικαίωμα για εθνική ανεξαρτησία που έχουμε από τότε που γεννηθήκαμε και στιγματίζουν τους ανθρώπους, κατηγορώντας τους ότι διατηρούν την ξεπερασμένη χριστιανική ταυτότητα" τόνισε ο πολωνός αναλυτής .
Ο Kasonta θρηνεί για το γεγονός ότι η τρέχουσα κρίση προσφύγων στην Ευρώπη "έχει ήδη προκαλέσει ζημίες που θα είναι δύσκολαναστρέψιμες."

Προειδοποιεί ότι ο Ευρωπαϊκός εθνικισμός έχει πάρει ξανά αέρα και θα μπορούσε να υπονομεύσει την ευρωπαϊκή ειρήνη και την ευημερία.

Ο Kasonta επεσήμανε τον εξέχοντα Γάλλο στοχαστή Alexis de Tocqueville, που έγραψε την παραμονή της επανάστασης του 1848 ότι «κοιμόμαστε πάνω σε ένα ηφαίστειο ... Ο άνεμος της επανάστασης φυσάει , η καταιγίδα είναι στον ορίζοντα."

Αυτό που πραγματικά θέλει ο Τζορτζ Σόρος είναι να πυροδοτήσει μια επανάσταση στην Ευρώπη; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου