Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η ΡΩΣΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ "ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ" ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΟΡΠΙΛΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ! 


2 ΒΙΝΤΕΟ


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΣΧΥΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ!

Χοντρό παιχνίδι από τον Πούτιν ενάντια στην παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων, καθώς έχει καταστήσει την Ρωσία κυρίαρχο της μέσης ανατολής, με την Συρία να είναι μια χώρα-βάση της Ρωσίας και την Αίγυπτο και το Ιράν να συμμαχούν μαζί της εναντίων των χαλιφάτων της αμερικανικής Σαουδαραίας...


 Στα πλαίσια λοιπόν του χοντρού ρωσικού γεωστρατηγικού παιχνιδιού η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε (δήθεν εκ παραδρομής) "μυστικά" σχέδια για την κατασκευή μιας νέας πυρηνικής τορπίλης που θα έχει ως στόχο τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα και τα τα συνοδά σκάφη μάχης τα οποία τα ακολουθούν.

Η τηλεοπτική εικόνα που μετέδωσαν δύο δίκτυα της ρωσικής τηλεόρασης, ήταν από τη συνάντηση του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, με αξιωματικούς που μετέχουν στο μυστικό πρόγραμμα στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας.  

 Ο Β.Πούτιν εκείνη την στιγμή (εντελώς συμπτωματικά) έκανε την δήλωση ότι «η Ρωσία θα λάβει απαραίτητα μέτρα για να ενισχυθεί το δυναμικό της χώρας».  

 Ο εκπρόσωπος του Κρεμλινου Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε το «ατύχημα», σχολιάζοντας ότι «Είναι αλήθεια ότι κάποια απόρρητα στοιχεία μπήκαν στο πλάνο». (!!!)

  Το ζήτημα είναι απλό, διότι δεν πρόκειται για γκάφα! 
Η Ρωσία θέλει να αποστείλει προειδοποίηση στις ΗΠΑ αλλά και προς πάσαν κατεύθυνσιν, ότι το πανίσχυρο αμερικανικό Ναυτικό με το οποίο η Ουάσιγκτον προέβαλε παγκοσμίως την ισχύ της στο παρελθόν απέναντι σε αδύναμες χώρες, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα απέναντι στα ρωσικά οπλικά συστήματα!  

Σημειώνουμε εδώ ότι μία πυρηνική τορπίλη δεν χρειάζεται να πετύχει τον στόχο της, αρκεί να εκραγεί σε απόσταση ενός μιλίου από ένα αεροπλανοφόρο και τα συνοδά σκάφη μάχης τα οποία το ακολουθούν, για να βυθιστούν άπαντα!

  Οι ΗΠΑ διαθέτουν δέκα αεροπλανοφόρα και δύο σε εφεδρεία, που σημαίνει ότι μπορούν να φτιάξουν ανάλογου αριθμού συνοδά σκάφη μάχης τα οποία τα ακολουθούν.  Όλα κατάφορτα οπλικών συστημάτων, καθώς ένα αεροπλανοφόρο διαθέτει πυρηνικές κεφαλές και μπορεί από μόνο του να ξεκινήσει έναν Γ' Π. Π.   

Το δε αεροπλανοφόρο μεταφέρει εναέρια ισχύ σε αεροσκάφη σχεδόν ίση με την μισή...δική μας Πολεμική Αεροπορία, ενώ δύο ομάδες συνοδών σκαφών μάχης τα οποία ακολουθούν τα αεροπλανοφόρα, έχουν την ισχύ του μισού γαλλικού Ναυτικού.   

Όμως η πυρηνική τορπίλη μπορεί να βυθίσει ένα αεροπλανοφόρο και ολόκληρο τον όμιλο από συνοδά σκάφη μάχης, ακόμα και χωρίς άμεσο πλήγμα, έστω εάν εκαραγεί σε απόσταση ενός ή δύο μιλίων.   Με άμεσο πληγμα το αεροπλανοφόρο απλώς... εξαερώνεται. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ "ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ"ΔΙΑΡΡΟΗΣ...




Αλλά για να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η διαρροή ήταν εσκεμμένη, δείτε και το παρακάτω βίντεο που ανέβηκε στο youtube στις 8 Οκτωβρίου του 2015, και το οποίο δείχνει δοκιμή πυρηνικής τορπίλης κοντά στις ακτές της Συρίας! 





Κατά τα άλλα τους ξέφυγε και δημοσιοποίησαν τα απόρρητα έγγραφα, απ΄αυτά τα παιδάκια είναι οι Ρώσοι και ειδικά ο Πούτιν και οι συνεργάτες του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου