Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ


ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ. ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ!





ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ


Η απόλυτη επιβεβαίωση όσων γράφαμε από προχθές βάσει του βίντεο που δείχνει την έκρηξη στο ρωσικό αεροσκάφος ότι το  Airbus Α 321 σίγουρα δεν καταρρίφθηκε από τα ποντίκια του ISIS ήρθε από νεότερα δεδομένα για το ατύχημα. Φυσικά δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η δολιοφθορά ή η τοποθέτηση βόμβας.

Mε νεότερη ανακοίνωσή τους πάντως οι Ρώσοι εμπειρογνόμωνες αναφέρουν πως το ρωσικό Airbus ανατινάχθηκε στον αέρα και κατέπεσε σε μια έρημη περιοχή 



Τι προκάλεσε τη συντριβή του Airbus. Όλα τα σενάρια

Ο επικεφαλής της αρχής πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Νεράντκο, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το αεροσκάφος διαλύθηκε στον αέρα.

Όπως είπε, το γεγονός ότι τα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους που κατέπεσε στην Αίγυπτο το Σάββατο έχουν διασκορπιστεί σε μια μεγάλη ακτίνα καταδεικνύει ότι το Airbus Α321 διαλύθηκε στον αέρα, ενώ πετούσε σε μεγάλο ύψος.

Σε κάθε περίπτωση, καταλυτική για την εξιχνίαση των αιτίων της συντριβής του ρωσικού επιβατηγού αεροσκάφους, είναι η μαρτύρια της συζύγου του συγκυβερνήτη. Αποκαλύπτει πως ο σύζυγος της, της είχε εκμυστηρευτεί ότι το Airbus αντιμετώπιζε σοβαρά μηχανικά προβλήματα. 

Παράλληλα απεκαλύφθη ότι η εταιρία Kogalymavia στην οποία ανήκε το μοιραίο αεροσκάφος, ατιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει μήνες να πληρώσει τους υπαλλήλους της ενώ τα σκάφη της είναι κακοσυντηρημένα!  

Αυτό το γεγονός οδήγησε την ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας της πολιτικής αεροπορίας Rostransnadzor να απαγορεύσει στη ρωσική αεροπορική εταιρεία Kogalymavia να πραγματοποιεί πτήσεις με αεροσκάφη Airbus A321 μέχρι να διευκρινιστούν τα αίτια της συντριβής!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου