Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ISIS ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...


ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ "ΚΑΘΑΡΙΖΕ" ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ISIS. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ..."ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ"!


ΒΙΝΤΕΟ: ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ




500 ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ!!!

Ο  Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποφασίσει να απολυμάνει εντελώς την Συρία από τα ποντίκια του ISIS, μέχρι τα Χριστούγεννα.
Γι αυτό τον λόγο μ
ε απόφασή του στάλθηκαν στη Συρία τμήματα της επίλεκτης 58ης ρωσικής Στρατιάς, ενώ ρωσικό πλοίο μεταφέρει επιπλέον ποσότητες οπλισμού στη Λαττάκεια. 


Παράλληλα, σύμφωνα πάντοτε με ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΑΜ, τα μαχητικά πραγματοποίησαν 131 εξόδους και κατέστρεψαν 237 στόχους του ISIS στη Συρία σε 48 ώρες ενώ με διαταγή του Β.Πούτιν οι επιδρομές κατά θέσεων των ισλαμοφασιστών θα αυξηθούν σε 500 ημερησίως!   

Ρωσικές δυνάμεις είχαν κάνει την εμφάνιση τους εκτός Λαττάκειας αλλά τώρα πλέον επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για άντρες της 58ης ρωσικής Στρατιάς οι οποίοι ηγούνται των χερσαίων επιχειρήσεων.   

Αν και ο Qassem Suleimani, φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος της όλης επιχείρησης σε τακτικό επίπεδο, σε επιχειρησιακό και στρατηγικό οι ρωσικές δυνάμεις ανέλαβαν πλέον τον έλεγχο.   

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Μόσχα αλλά και την Συρία, Ρώσοι στρατιώτες που βρίσκονται εκεί δήλωσαν ότι ανήκουν στην "58η Ρωσική Στρατιά" ένα μεγάλο σχηματισμό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με έδρα τον βόρειο Καύκασο. 

  Το πιο σημαντικό είναι ότι η 58η Στρατία πολέμησε στον πόλεμο Ρωσίας-Γεωργίας το 2008 ενώ θεωρείται ειδική στην διεξαγωγή "υβριδικών" επιχειρήσεων καθώς τμήματα της συμμετείχαν και στο πόλεμο στη Νέα Ρωσία...   

Αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα της Ρωσία να κερδίσει στο συμβατικό στρατιωτικό επίπεδο και να μην ηγείται απλά μιας συμμαχίας.   Καθώς ο Β. Πούτιν έδωσε διαταγή να αυξηθούν οι αεροπορικές επιδορμές, η ρωσική Αεροπορία θα χρειαστεί επιπλέον βάσεις. Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν στοχοποιήσει το αεροδρόμιο του Kuweires, την αεροπορική βάση στην Deir ez-Zor και το αεροδρόμιο του Qamishli στη βόρεια Χασάκα. 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου