Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΘΡΑΣΥΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΥΠ.ΑΜ.!


ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ISIS ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!


Ισλαμοφασίστας του ISIS με όπλο ίδιο με των γάλλων εθνοφρουρών!

Επίσημα  η  Γαλλία κάλεσε τις χώρες μέλη της ΕΕ, δηλαδή και την Ελλάδα, να στείλουν στρατό στην Συρία μετά την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ζητώντας την ενεργοποίηση του άρθρου 42 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης σύμφωνα με την οποία τα κράτη μέλη της ΕΕ οφείλουν να στηρίζουν και να βοηθούν ένα άλλο κράτος μέλος σε περίπτωση ένοπλης επίθεσης σε βάρος του.


Το ερώτημα είναι: Οι Γάλλοι θα εκστρατεύσουν κατά του ISIS ή θα βρουν ευκαιρία να εκστρατεύσουν κατά της νόμιμης συριακής κυβέρνησης του Μ. Άσαντ;

Επίσημο αίτημα παροχής στρατιωτικής βοήθειας από τα κράτη μέλη της ΕΕ διατύπωσε η Γαλλία κατά τη διάρκεια του συμβουλίου των υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν η Γαλλία επιθυμεί σε διμερές επίπεδο και «με όσα μέσα μπορεί ο καθένας» στήριξη από τις ευρωπαϊκές χώρες για την εκστρατεία κατά του ISIL.

Ο Λε Ντριάν επικαλέστηκε την παράγραφο 7 του άρθρου 42 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης σύμφωνα με την οποία τα κράτη μέλη της ΕΕ οφείλουν να στηρίζουν και να βοηθούν ένα άλλο κράτος μέλος σε περίπτωση ένοπλης επίθεσης σε βάρος του.

Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία της ΕΕ που υπάρχει επίκληση του άρθρου 42, αφού ουδέποτε έγινε επίκληση π.χ. από την Κύπρο  όπου όχι μόνο δέχθηκε επίθεση, αλλά στην οποία υπάρχει από το 1974 ξένος στρατός κατοχής!

Άλλο Γαλλία κι άλλο Κύπρος! Όλα τα μέλη της Ε.Ε. είναι ίσα αλλά υπάρχουν κάποια μέλη που είναι πιο ίσα από τα άλλα... 

Τώρα για απάντηση στον υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, ας δώσουμε οι Έλληνες αυτήν την φωτογραφία που ανωνύμως έστειλε αμερικανός στρατιωτικός στον Ομπάμα Μπιν Λάντεν!


Ομπάμα, δεν θα καταταγώ να πολεμήσω για τους αντάρτες σου 
της Αλ-Κάιντα στη Συρία. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ

Αρκετά προβλήματα έχουμε με το ψευτοχρέος των τραπεζών τους που μας φορτώσανε. Άλλη δουλειά δεν είχαμε να στείλουμε και τον στρατό μας να πολεμήσει θεατρικά αυτούς που η Γαλλική κυβέρνηση εξόπλιζε σε αγαστή συνεργασία με τον Ομπάμα Μπιν Λάντεν! Τη στιγμή μάλιστα που έχουμε εδώ εκατοντάδες χιλιάδες ψευτοπροσφύγων (οι πραγματικοί Σύροι δεν υπερβαίνουν το 5% των μεταναστών) και κυνδυνεύει άμεσα η κοινωνική συνοχή και η ασφάλεια της χώρας!

Να στείλετε τα βομβαρδιστικά σας και το ναυτικό σας και αρκεί.
Και πάψτε να βομβαρδίζετε την Ρακά όπου ήδη την έχει ισοπεδώσει ο Πούτιν για να δείξετε ότι κάτι κάνατε!

Χτυπήστε ντε καμιά αυτοκινητοπομπή του 
ISIS από αυτές που τις συνοδεύουν τα αμερικάνικα ελικόπτερα Απάτσι αν μπορείτε κι αν τολμάτε!

Άντε να σας δώ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου