Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΛΗΡΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ


ΝΟ FLYING ZONE EΠEBAΛE O ΠOYTIN ΣΤΑ ΣΥΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ




2 ΒΙΝΤΕΟ: 1. ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΜΟΣΚΒΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ. 2. ΟΙ S-400 "ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ" HΔH THN TOYΡKIA


Αν θέλει κάποιος να αδρανοποιήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα πρέπει να είναι πάντα φιλικός μαζί του, να αποφεύγει εχθρικές ενέργειες και να διατηρεί το ήρεμο κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις. Τότε είναι πιθανόν ο Ρώσος πρόεδρος να μην κάνει πολλά βήματα προς την δυσάρεστη για τον φιλικό του αντίπαλο κατεύθυνση.



Αντίθετα εάν τον κοντράρεις και κάνεις ένα βήμα εις βάρος του, είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι ο Πούτιν θα κάνει δέκα βήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση και όχι μόνο δεν θα πετύχεις αυτό που θέλεις αλλά το ακριβώς αντίθετο!

Αυτό έπαθε ο Ερντογάν και η Τουρκία! Ήθελε να δημιουργήσει No Flying Zone στα Συροτουρκικά σύνορα για να προμηθεύει ανενόχλητη με όπλα το ISIS αλλά και με μαχητές από την επικράτειά της και όλα αυτά μέχρι τώρα τα κάλυπτε με την πρόφαση της προστασίας των Τουρκμένων...

Μέχρι τώρα...διότι τώρα διέπραξε το μοιραίο λάθος να καταρρίψει το ρωσικό Su-24 και να μπεί στο ρουθούνι του Πούτιν ο οποίος είναι γνωστό ότι εκμεταλεύεται στο πολλαπλάσιο κάθε εχθρική ενέργεια.

Έτσι με την απώλεια ενός παλαιού σοβιετικού αεροσκάφους (από υλικής πλευράς, διότι η πραγματική απώλεια είναι του πιλότου και του πεζοναύτη) ο Πούτιν βρήκε την πιό καλή αφορμή για να επιβάλλει εκείνος No Flying Zone στα Συροτουρκικά σύνορα!!!

Έτσι λοιπόν τα Συροτουρκικά σύνορα κυριολεκτικά "κλειδώθηκαν"
και οποιοδήποτε εναέριο ή χερσαίο όχημα επιχειρήσει να εισέλθει από αυτά απειλείται άμεσα με καταστροφή. Ταυτόχρονα μεγάλες ρωσικές δυνάμεις μετακινούνται στην Συροτουρκική μεθόριο προκειμένου να διασφαλίσουν την No Flying Zone.

Στις δυνάμεις αυτές κύριο όπλο αποτελεί το καταδρομικό "Moskva" το οποίο ήδη έφτασε έξω από τις ακτές της Λαττάκειας και όπως θα δείτε στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί, επιδεικνύει όλα τα οπλικά του συστήματα, τα οποία ήδη στοχεύουν την Τουρκία... Το άλλο μεγάλο χερσαίο όπλο είναι οι S-400 οι οποίοι όπως θα δείτε στο δεύτερο βίντεο έχουν ήδη εγκατασταθεί στην αεροπορική βάση Hmeymim και "βλέπουν" την Τουρκία ενώ βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού ...







Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ Ή ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου