Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ

ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:"Ο ΑΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ"!





"Η Ρωσία στην Συρία θα ‘μείνει για πάντα"! 
Αυτό είναι το μήνυμα του Κρεμλίνου σε "εχθρούς" και "φίλους".


Η διάρκεια της παρουσίας της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας δεν περιορίζεται στην παρούσα χρονική στιγμή της επίθεσης του συριακού στρατού εναντίον των Τζιχαντιστών , τόνισε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ σε μια συνάντηση των μελών του οργανισμού ASEAN, αναφέρει ο διεθνής τύπος.
O αναπληρωτής υπουργός τόνισε για άλλη μια φορά, ότι οι ρωσικές στρατιωτικές επιθέσεις εφαρμόζονται μόνο κατά των τρομοκρατικών ομάδων στην Συρία. Ο Antonov είπε ότι η ρωσική πολεμική αεροπορία έχει καταστρέψει δεκάδες κέντρα διοίκησης και ελέγχου, στρατιωτικό εξοπλισμό και αποθήκες πυρομαχικών , αλλά και εκαντοντάδες Τζιχαντιστές μαχητές. Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι η διεθνής τρομοκρατία , είναι το κύριο μέτωπο στον αγώνα εναντίον αυτής της μάστιγας του ακραίου ισλαμισμού στην Μέση Ανατολή η οποία συνιστά « την πιο σοβαρή παγκόσμια απειλή‘‘.


Οι επιθέσεις από ρωσικά πλοία του Στόλου της Κασπίας εξουδετέρωσαν σημαντικούς στόχους της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» και της οργάνωσης «Al-Nusra‘‘και συνάδουν πλήρως με το διεθνές δίκαιο. Η όλη στρατιωτική επιχείρηση πραγματοποιείθηκε με βάση το επίσημο αίτημα του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, αναφέρει ο Ρώσος αξιωματούχος..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου